Mf 3060 brak mocy na rozgrzanym silniku
Sprawdź Mf 3060 brak mocy na rozgrzanym silniku na AgroTesty.pl
Massey Ferguson 3060
-
Podobna zawartość
-
Przez kola89
Witam, dzisiaj podczas jazdy przelanczalem z 2b na 4b i nagle traktor tak jakby przestal jechac. Od tej pory nie jedzie na zadnym biegu. Sprzeglo raczej wykluczam gdyz biegi wchodza normalnie i slychac ze w skrzyni cos pracuje (ale zadnych zgrzytow, po prostu slychac prace przy puszczonym sprzegle , a przy wcisnietym nie). Atak z tylu sie nie kreci, wiec obstawiam, ze awarii uleglo cos w skrzyni. Moze macie jakies pomysly. Mf 3060 z 1987 roku, skrzynia AB 16/16 bez polbiegu.
-
Przez Tomi35
Witam panowie mam problem z cisnieniem oleju w silniku mwm renia 103-54 mianowicie przed remonten cisnienie na rozgrzanym silniku spadlo do zera teraz gdy silnik jest po remoncie ciśnienie też spada do 0.7 w Tym że tak całą gura nowa wał po szlifie pompa olejowa nowa zaworki przy filarze olejowym do regulacji ciśnienia też i nadal bardzo słabe ciśnienie co za przyczyna może być
-
Przez Mf1990
Witam Mam problem z ehr a mianowicie po odpaleniu ciagnika wszystko dziala cacy po jakiś 10 15 min przestaje dzialac ehr i przyciski na błotnikach dodatkowa nagle sam przelaczyl z zająca na żółwia i nie idzie przebić z powrotem na zająca .
-
Przez norbi9032
Witam Mam problem z mf 3060 Mianowicie chodzi o brak świateł i podswietlenia zegarów. Działają tylko kierunkowskazy kogut i lampy robocze. Włącznik świateł działa poprawnie. Pomocy ciągnik potrzeby na już.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lemken 35/105 rlsh jakie zapotrzebowanie mocy? Pług obrotowy do 80km
Ursus C-330+Evrard Hardi TE 3300