Brak mocy jazdy w ładowarce teleskopowej jcb 520 40. Czym może być to spowodowane?
Przez
Patrykooo, w Inne maszyny
-
Podobna zawartość
-
Przez PatrykReich
Witam, Chciałbym uzyskać informacje na temat ładowarek teleskopowych, konkretnie porównanie Merlo TF 387 a claas scorpion 7030 a JCB 536-60. Chodzi mi dokładnie o żywotność, funkcjonalność, zwrotność, pracę podzespołów, itp. Pod względem gabarytów najbardziej odpowiada Nam Merlo, gdyż ma szerokość 2,3m i posiada napęd hydrostatyczny, dwubiegowy. Możecie napisać jak ten napęd się sprawuje ? która z tych ładowarek jest najmniej awaryjna ? Proszę o opinie
-
Przez binek85
Witam!Panowie pomóżcie ..wczoraj pryskalem maliny o co się okazało że walek wom mi staje..jadąc do przodu i mając lekko z górki traktor tak jakby wskakiwal na luz i po chwili jest spowrotem na biegu. .dzisiaj jechalem z przyczepa i dodajac gazu nie bylo reakcji przyspieszenia od razu tylko tak jakby z opoznieniem i szarpniecie..A jadąc znów z górki tak jakby właśnie nie było biegu wlozonego i nagle jest bieg i szarpniecie...takie duganie..co to może być?Władimirec z jedną wajcha..
-
Przez matijas67
Witam
Mam ładowarkę teleskopowa new holland lm 430 od jakiegoś czasu i zaczęły mi piszczec rolki na teleskopie...
Nie wiem czy mogę posmarować smarem bo nie widzę żeby ktoś wcześniej tak smarowal..
Stąd pytanie czy mogę smarem przejechać?
-
Przez Orzech334
Witam .
Posiadam Deutz Fahra Agrotron K90 z ladowaczem czołowym quicke Q50 z 2008 roku .
W ostatnim czasie wymieniłem kompletne lozyska zwrotnic i sworzen glowny . Generalnie zlikwidowalem wszystkie luzy w przednim układzie zawieszenia tj.moscie.
Ciągnik pracuje caly czas z TUR-em wiec obciazenie przedniego zawieszenia jest duże.
Chciałbym żeby trwalosc nowych części byla jak najdłuższa. Jakie polecacie smary . Cos z domieszką gwafitu? Jakie uzywacie ? Jakieś konkretne produkty?
-
Przez case-and-case
Witam mam problem z ładowarką 526s . Silnik perkins 100km pompa rotacyjna delphi . Od jakiegoś czasu po odpaleniu ładowarka chodzi nie równo , telepie całym silnikiem dopiero po paru minutach się uspokaja i chodzi równo . I dzisiaj pojawił się problem z gaszeniem , po przekręceniu kluczyka silnik spada na bardzo niskie obroty ale nie gaśnie . Ktoś miał taki problem ?
-