Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Paulina1985 napisał:

Pedro a Ty nie sprzedajesz ? zaproponuj cos koledze  😋😋😋

Ciągle sprzedaję wczoraj pisałem na forum, że mam bo klient obrażony odjechał jak nie chciałem 50zl opuścić 😋 ale Radka nie interesuje nędzny towar 30L+ ma być Dunka😋  

Rano puściłem ogłoszenie, pięciu było i każdy mówił, że jedzie po przyczepkę i zaraz będzie... Szósty przyjechał na obrządek, zbadał, zmierzył 14 litrów i zadowolony wziął ☺️ jeszcze półtorej stówki do przodu jestem bo ryczałt 😎

Opublikowano

Ped2. Ty cały czas prowokujesz Potrka a potem udajesz świętoszka. Przychodzi jakiś mało rozgarnięty modek nieobeznany w sytuacji i pod presją reszty kapusiów wywala delikwenta. Nie idź tą drogą chłopcze.

Opublikowano

Coo? 🤔 Cukierki na halloween z rumem rozdawali? Gdzie ja o tym chłopku wspomniałem? 

Jeśli chodzi o Radka to spokojnie, mamy podobne specyficzne poczucie humoru i żaden za byle dogryzki się nie obraża.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio tu;

Dnia 29.10.2019 o 08:55, pedro2 napisał:

Nie o 10 kuźwa. Czytać nie umiesz?

Pierwszy raz zauważyłem jak o żonie Radka coś tam...się wtrąciłeś. Potem jeszcze kilkakrotnie. W końcu nie wytrzymał i wyleciał.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, Zawisza napisał:

Mieszkam 5km od Wys-Maz i nigdy nie słyszałem większej bredni, bynajmniej moja okolica nie praktykuje takich metod.

Dobrzy ludzie wokół ciebie mieszkają😊 Ja znam takich, co powinno się karać. Myślę, że zdrowych cięląt nie wyrzucają. Takie gadanie tylko. Niestety tydzień lub dwa może one pożyją, więc wychodzi na to samo😓

5 godzin temu, emattti napisał:

Ma ktoś z was kamerkę w oborze? Na co zwrócić uwagę? Może ktoś kupował ostatnio i poda link do oferty?

Mam ze 3 lata taką na WIFI. Niestety firmy ani linku nie podam, bo nie pamiętam.

Opublikowano
6 minut temu, ussr napisał:

Ostatnio tu;

Pierwszy raz zauważyłem jak o żonie Radka coś tam...się wtrąciłeś. Potem jeszcze kilkakrotnie. W końcu nie wytrzymał i wyleciał.

Kto wyleciał ja czy on? No właśnie, masz odpowiedź ☺️ tyle w temacie, trochę pokory i opanowania temu panu. 

Opublikowano

Moderator powinien spojrzeć na sprawę przez pryzmat całego konfliktu. Gdybym ja był modkiem wyleciałbyś na miesiąc.

Opublikowano
18 minut temu, ussr napisał:

Moderator powinien spojrzeć na sprawę przez pryzmat całego konfliktu. Gdybym ja był modkiem wyleciałbyś na miesiąc.

A jak ja byłbym modem walnąłbym ci bana i zablokował adres IP.

Opublikowano

Choćby i 100 kont założył to każdy pozna go po 1 poście. Trzeba mieć nieźle w bani zryte, żeby co chwila zakładać i usuwać konta.

Opublikowano
Dnia 30.10.2019 o 17:11, marcinffff napisał:

z u mnie 8 porodów od niemek w tym roku i same byki :( i 1 martwa jałoszka :( czekamy dalej

Coraz częściej to się spotyka. Na dobrym USG w 6 tygodniu ciąży można określić płeć płodu. Tu masz tego efekty 

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Smoka napisał:

Brał ktoś z was wóz paszowy na testy jak to wygląda? 

Miałem już 3 wozy paszowe na testach czekam na 4 jeden pion reszta poziome jak coś pisz na pw podzielę się opinią 

Opublikowano
17 minut temu, przezuwaczka napisał:

Szukam teraz kogoś do sprawdzania płci, bo moja wet sama w ciąży i nie jeżdzi. Fajna sprawaw. Polecam😊

Odezwij się na pw. Mam veta co to robi chyba nawet w twojej okolicy bywa

Opublikowano
10 godzin temu, pedro2 napisał:

Ciągle sprzedaję wczoraj pisałem na forum, że mam bo klient obrażony odjechał jak nie chciałem 50zl opuścić 😋 ale Radka nie interesuje nędzny towar 30L+ ma być Dunka😋  

Rano puściłem ogłoszenie, pięciu było i każdy mówił, że jedzie po przyczepkę i zaraz będzie... Szósty przyjechał na obrządek, zbadał, zmierzył 14 litrów i zadowolony wziął ☺️ jeszcze półtorej stówki do przodu jestem bo ryczałt 😎

Pedro to zostało Ci cos tam jeszcze?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, przezuwaczka napisał:

Szukam teraz kogoś do sprawdzania płci, bo moja wet sama w ciąży i nie jeżdzi. Fajna sprawaw. Polecam😊

Ale co fajna sprawa? sprawdzić płeć?  zależy u kogo   :D czy być w ciąży?   :P    jak u kobiety sprawdzanie, to takie skutki uboczne mogą się pojawić.   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Ojciec kilka lat temu bral holenderki, niemki, dunki i nawet dwie czeszki. Ogolnie u mnie najlepiej wypadaly holenderki, ale to moze dla tego że większy wybor i wydajnosci wieksze. Z niemkami zawsze bral ojciec takie co wczesniej wycielenia i to byl błąd , bo wielkie habety , slabe na nogi i malo mleka.. Dunki  mialem 4 to dobre do mleka , ale jedna szybko wypadla bo ronila, albo nie donosila ciazy, jedna miala blizniaki zrzucila i pozniej nie.moglem jej zacielic, a dwie mam do tego roku chyba ponad 10 lat, corki ich bardzo dobre.

Ogolnie sam teraz bym szukal w dobrych oborach w Polsce , bo z tymi z zagranicy to przyjezdza czesto pelno syfu, a te ich.niby badania na.choroby to okazuje sie ze lekarzy ktorzy je powystawiali nawet nie istnieją, choc kiedys u Konrada wstrzymali nam jedna holenderke , bo miala ibr czy bvd.

W okolicy to reganiak Modzelewski z sulecina wczesniej sprzedawal , a.kupowal z chodowli zarodowych . Ma wydajnosc gdzieś kolo 12 tys , ale teraz nie wiem czy ma coś na sprzedaż.

Edytowane przez Primula94