Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, damianek2019 napisał:

Z takim farmazonem jak ty niechce się niczym dzielić 

Bo nie Masz czym!🤷‍♂️

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Wiesz zapewne że najłatwiej kopie się leżącego 

Ot pospolita zawiść. 

Opublikowano
11 minut temu, damianek2019 napisał:

Sławek prowadzi podwójne życie na forum wszystko idealnie a w rzeczywistości męczennik niema lekko za mało od rodziców dostał.

O ile powiększyłeś gospodarstwo i w jakim czasie? Z jakiego poziomu startowałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, damianek2019 napisał:

Co jeszcze chcesz wiecie jaka klasa ziemi ile na koncie chłopie zejdź na ziemię 

To nie koniecznie. To co masz na koncie twoja sprawa 

Suche liczby.. obrażasz kogoś to sam bądź czysty

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, soltys48 napisał:

Raczej twojego idola....

Za którym zacząłeś opluwanie innych 

Za którym zacząłeś opluwanie innych.... Co ty bredzisz  chłopie  

Edytowane przez damianek2019
Czyli potwierdzasz Sławek opluwa innych
Opublikowano
23 minuty temu, Nintendo napisał:

Ma ktoś może podobnego deutza? 

Jak tu ustawić posow ciągły hydrauliki? Ciągle mi się załącza tryb pływający. 

IMG_20240130_093447.jpg

Blokada niebieskiej dźwigni do góry, dźwignia do szyby i puścić blokadę. Dźwignia powinna się zatrzymać na pozycji pracy ciągłej

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Blokada niebieskiej dźwigni do góry, dźwignia do szyby i puścić blokadę. Dźwignia powinna się zatrzymać na pozycji pracy ciągłej

Ta dolna dźwignią do szyby?  Czy obydwie tak powinny działać. 

Edytowane przez Nintendo
Opublikowano
34 minuty temu, damianek2019 napisał:

Idąc tokiem waszego idola to mogę wam każdy kit wcisnąć a wy jak te pelikany łykacie Pozdrawiam

Akurat sytuację Sławka znam bo ciągle jesteśmy w kontakcie. 

I wierz mi lub nie to przy nim jesteś nic nie znaczący pryszcz. 

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Akurat sytuację Sławka znam bo ciągle jesteśmy w kontakcie. 

Też mam ze Sławkiem kontakt, nawet często się z nim spieram w różnych sprawach, ale należy mu oddać, że swoje osiągnięcia ma i wiedzę też (to, co mi poradził to się sprawdziło). Sytuacji z ciągnikiem nie znam i się o niej nie wypowiem. I żeby nie było to mam "filozofię" gospodarowania i hodowli dokładnie odwrotną jak on...

Opublikowano

Oj tam, ja 2 lata temu w sierpniu też masseya kupiłem uczciwego 7tys mth xD na wożeniu kukurydzy każdy chwalił że pięknie śpiewa, aż się ziemia trzęsie. W lutym byłem już po 2 wizytach elektryka, wymianie pompy wody i glowicy, w kwietniu holowalem go z pola bo pękł wałek wybieraka i biegi zginęły, przy okazji go pomalowałem żeby chociaż z wyglądu nie wk***ial 😂 a no i ma 3 mm pęknięta tuleje, ogólnie poskładałem takiego bo nie było czym robic ale wiem że w końcu i tak się rozpierd0li i trzeba będzie go robić od zera, załadować 5cyfrowa kwotę w silnik. Takie jest życie chlopaki, jednemu się trafi złom, drugiemu ukradną 2 auta premium, trzeci rozpierd0li pół miliona na kryptowalutach. 

Ja do kolka adoracji Sławka nie naleze, nawet nie wiedziałem że takie istnieje. Ale nie pamiętam żeby się chwalił że ma wszystko za***iste tzn traktory, kobiety i zamki na piasku,jedynie w temacie hodowli itd ale to raczej cisnął tych co wirówki pochwalają czy inne mądrości także nie wiem o co chodzi. Dajcie na luz bo obora z niektórych wychodzi 

• Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, damianek2019 napisał:

Na priv po jajcach się lizać w tym kółeczku waszym i będzie spokój a nie tu publicznie

Damianek wyluzuj. Nie ma sensu. Wszystko co miało być to zostało obnażone, teraz koledzy próbują zaklinać rzeczywistość i zdyskredytować informacje. 

Każdy zobaczył i skojarzył. Nie ma co się wyzywać dalej bo już zgłoszeń nawysyłał.