Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie ciezko dostac ciagnik na dotacje z prow?

chcialbym brac udizal w przyszlym programie na modernizacje i dostac ciagnik john deere 6175r

mam 50ha i 31 lat nigdy nie bralem prowu

na 50 ha 175 koni a z ipm 215 ? nie za dużo  ? :) u mnie 40 ha teraz tylko jelonkiem 145 km i fendtem 120 km tyle że fendt przeznaczony na potrzeby hodowlane a johny na cięzke prace

Opublikowano (edytowane)

na 50 ha 175 koni a z ipm 215 ? nie za dużo  ? :) u mnie 40 ha teraz tylko jelonkiem 145 km i fendtem 120 km tyle że fendt przeznaczony na potrzeby hodowlane a johny na cięzke prace

13 lat wyjdzie przebieg mojego 110 konnego fendta.jest okazja zlozyc wniosek a przechodzic ze 110 na 140 czy 120 to troche mala roznica wolalbym wiekszy przeskok na 175 koni tak mysle . tereny mam  nie rowne dosc dlugi trannsport z innych pol ,i chcialbym gospodarstwo powiekszycc do 70-80h.pytanie czy przyznaja moga uzyc podobnego argumentu ze to za duzy ciagnik na ten areal. to masz na ten areal 265 koni.na moj mam 180 niecale.no i robie samemu

Edytowane przez fendt8188
Opublikowano

W piątek oferta po testach za new hollanda t6.180 z turem za 300 netto ( cena wyjsciowa) skrzynia 17x16, opony 540 i 650 bez resorowanej ośki :/

W poniedziałek oferta na claasa 430 panoramic z turem claas fl 120( łyżka,  krokodyl, chwytak i paleciak) full wersja tylko bez przedniego tuzu i womu za  285 netto  cena wyjściowa.

Opublikowano

Dali akurat takie ciągniki na testy to i o cenę wypadało zapytać. Jakoś tam nie pisze którego mam wybrać? Jest temat ceny ciągników więc dodaje post z cenami.

Opublikowano

Case maxxum 135 cvx - powiększony zbiornik paliwa, radar, fotel dual motion, 4xehr z monoblokiem, przedni tuz,joystic, zaczep tylni automat plus zaczep do jednoosiowych na kuli, amortyzacja kabiny i osi, dodatkowy schowek za fotelem pasażera, lusterka teleskopowe pojedyncze duże, tylna oś standard, opony standard, przyciski jednej sekcji hydrauliki na błotniku, błotniki tylne całe w kolorze, jeden "kogut", światła standard (8 led), kierownica obszyta skórą, monitor ASF700 bez przygotowania pod GPS, bez ISOBUS, ramka na sterowniki na prawej szybie cena po negocjacjach 312netto

Czy czasem nie jest to lekkie przegięcie ze strony dealera? Dodam że za 125cvx wyposażenie jak wyżej tylko 3xehr bez monobloku za 295netto

Opublikowano

ja kupiłem takiego tylko bez monitora i rok do tyłu był za 225 netto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v