Przez
kosynus1994
Cześć. Witam. Mam na imię Przemek. Mam 32 lata. Nie jestem rolnikiem, ale chciałbym być rolnikiem.
Poznam dziewczynę-rolniczkę
Witam. Poszukuję dziewczyny-rolniczki do stałego związku i do założenia rodziny. Mam 32 lata. Mieszkam w Sędziszowie Małopolskim, ale pracuję w Dębicy. Chciałbym kiedyś z moją przyszłą dziewczyną-rolniczką pracować razem z nią w rolnictwie, więc poszukuję takiej dziewczyny-rolniczki, która ma gospodarstwo rolne i pola uprawne, prowadzi maszyny typu traktor, kombajn. Chciałbym tej dziewczynie pomagać w tych pracach rolniczych. Chciałbym mieć też z tą dziewczyną-rolniczką dzieci. Poszukuję dziewczyny-rolniczki do stałego związku i do założenia rodziny w wieku 18-35 . Chciałbym mieć też dzieci z tą dziewczyną-rolniczką. Poszukuję też dziewczyny-rolniczki, która gra w Symulatora Farmy i chciałaby ze mną wspólnie grać w Symulatora Farmy 25 (Farming Simulator 25).
Poszukiwani rolnicy i rolniczki w rodzinie Kocików i Waśków (Lasocin i Czarna Tarnowska)
Poszukuję też rolników i rolniczki ze stron rodzinnych mojego dziadka - Mieczysława, który pochodził z Czarnej (dokładnie z Czarnej Tarnowskiej), czyli szukam rolników i rolniczki w rodzinie Waśków i ze strony rodziny mojego dziadka Lucjusza, który pochodził z Lasocina koło Mnina koło Kielc, czyli szukam w rodzinie Kocików. Szukam, bo chciałbym spróbować pracy w rolnictwie, w gospodarstwie rolnym, na maszynach rolniczych, i tak ogólnie w rolnictwie i oczywiście zajmować się zwierzętami.
Rekomendowane odpowiedzi
vicon extra 332 głośno chodzi
Las po pożarze puszcza solska