Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy wasze vicony też tak głośno wyja? mam wrażenie ze bardzo głośno chodzi ta kosiarka. wcześniej miałem samasza kt to chodził cichutko w porównaniu do tej a to jednak marka premium.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Piotrekk9540
      witam. mam problem z hamulcami w kubocie m9540. otóż ciągnik nie hamuje na przednią oś. dodam że kontrolka od włączonego przedniego napędu która powinna się świecić podczas naciskania pedalu hamulca nie zapala się. tym samym ciągnik hamuje tylko tylną osią. miał ktoś podobny problem ?
    • Przez DawidStyczeń
      jakie masz opinie o kosiarce talex 185 

• Przez Jakub766
      https://www.otomoto.pl/oferta/vicon-rv-1901-1601-claas-variant-z-owiajrkom-john-deere-prasa-zwijajaca-z-owijarkom-rotor-noze-kverneland-ID6BD1JY.html Witam, interesuję się tą maszyną. Obecnie pracuję na sipmie i owijarce samozaładowczej sipma. Chciałbym się dowiedzieć jak sprawuje się ta maszyna w siano-kiszonce i słomie,. Ciągnik dla niej przeznaczony to Pronar 1221a 130km. Po wstępnych oględzinach maszyna jest ok. Czekam na opinie, pozdrawiam
    • Przez marcinek_164
      Witam kolegów!
      Jakiś czas temu pytałem o oferty zakupu ciągnika 120 KM do firmy w której pracuję. Po obejrzeniu paru maszyn i ofert wybraliśmy dwie. Który z tych dwóch ciągników (New Holland T6.155 czy Kubota M115GX IV wybrać?
    • Przez PxP
      Witam.
      Szukam kogoś kto ma Kubotę serii M7xxx i używa do pracy nią AutoSteer`a.
      Mam kilka pytań.
      Pozdr.
  • Dodaj nową pozycję...
v