Piotrekk9540

Members
  • Ilość treści

    75
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

3 Neutral

4 obserwujących

O Piotrekk9540

  • Ranga
    Użytkownik
  • Urodziny 20.08.1996

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Mazowsze

Ostatnio na profilu byli

1184 wyświetleń profilu
  1. Piotrekk9540

    Koła

    mógłbyś zmierzyć dokładnie w cm jaką wysokość ma stara 20 A jaką 22.5 którą zalozyleś ?
  2. Piotrekk9540

    Wałowanie

    walowanie przed siewem kukurydzy która jest planowana w odległym terminie nie jest najlepszym rozwiązaniem. powoduje to dogniecenie roli i zwiększenie podsiakania tym samym zwiększone parowanie. najlepszym wyjście jest przerwanie parowania czyli bronowanie bądź inna płytka uprawa
  3. Jak się spisuje rozsiewacz?
  4. Co to za oleje? kubota ma identyczne bańki
  5. mam aresa na standyne, w orce siewnej +/- 20cm z plugiem obrotowym 4 przy prędkości 10km/h spaliła 13l/ha. w orce zimowej 27-30 cm przy prędkości 8km/& spalanie 18l/ha. ziemie lekkie wiekszosc 5 klasa
  6. Piotrekk9540

    Pszenica ozima

    czerwone liście to brak pobierania fosforu przy zbyt niskich temperaturach
  7. będziesz sial to w mieszance? jakie proporcje? co zastosujesz na chwasty ?
  8. Witam, mam problem ze skrzynia biegów w ares 710 2000r rewers mechaniczny. przy zmianie polbiegow słychać uderzenie w skrzyni podobne do uderzenia młotkiem w metal. najsilniejszy dźwięk wydaje przy zmianie z 3 na 2. gdy zmieniam na większe polbiegi uderzenie to jest cichsze. miał ktoś podobny problem ?
  9. stop działa. jak włączę napęd to hamuje na 4 koła
  10. czyli jednym słowem zostawić jak jest 😁
  11. Tak przedni napęd działa. gdzie szukać tego czujnika ?
  12. tylk0 bezpieczniki są ok. kontrolka od przedniego napędu początkowo migała jakby coś nielaczylo A teraz całkowicie się nie pali
  13. witam. mam problem z hamulcami w kubocie m9540. otóż ciągnik nie hamuje na przednią oś. dodam że kontrolka od włączonego przedniego napędu która powinna się świecić podczas naciskania pedalu hamulca nie zapala się. tym samym ciągnik hamuje tylko tylną osią. miał ktoś podobny problem ?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj