-
Podobna zawartość
-
Przez radas
Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
-
Przez Gość Mateusz2111
Witam planuje kupić prasę belującą do 80 tys na młodego rolnika. Proszę o doradzenie jaką kupić. Prasa nowa lub używana max do 5 lat. Będzie pracować w c385 rocznie około 500 balotów. Proszę o opinie oraz rady
-
Przez Gość kadioor
Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu?
-
Przez Paula98r
Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać
- mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
-zdany egzamin zawodowy na M1 i M2
- nie zdany egzamin na M 43
Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?
-
Przez Gość kadioor
Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany.
-