withanight 1108 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 1108 3203 6 minut temu, Bartek933 napisał: @sumek666Dokładnie dokładnie dokładnie, cebularze jedzą normalne żółte pyrki. A znasz smazony ser? A znasz smak tej skorupki przy patelni ? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Bartek933 5394 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 5394 19473 Ja lubię ten jakby kożuch, wg u nas albo są wyścigi albo skrupulatne dzielenie tego dobra Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Agrest 25630 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 25630 23591 Ale wiesz że do sera obowiązkowo wino. Chyba że na śniadanie jesz to odpuść Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Bartek933 5394 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 5394 19473 Nie lubię wina Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
soltys48 19719 Napisano Listopad 5, 2018 stary sołtys 19719 36292 dobre wino nie jest złe mam z zeszłego roku agrestowe-pyszota W tym roku mam z agrestu narobione duużo i samogonu też Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Bartek933 5394 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 5394 19473 Ja wg wina nie lubię, chleb i pyrki jem na "sucho" Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Agrest 25630 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 25630 23591 A u mnie 20t agrestu poszło pod krzewy. 70l przefermentowanego soku z porzeczki czerwonej stoi i nie wiem czy octem nie podeszło. Ze 200kg przesłodkiego winogrona spadło a co nie spadło to pszczoły wcinają. Wino jeszcze sprzed 5 lat stoi., choć końcówka. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
soltys48 19719 Napisano Listopad 5, 2018 stary sołtys 19719 36292 taki dobrobyt.......... Nawet nie przypuszczałem,ze agrestowe jest takie dobre u znajomych 15ha zostało Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Agrest 25630 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 25630 23591 18 rok agrest uprawiam i jeszcze nie wpadłem na pomysł zrobienia wina. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
soltys48 19719 Napisano Listopad 5, 2018 stary sołtys 19719 36292 ja przez przypadek w zeszłym roku, tylko trzeba drożdży dodać Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Agrest 25630 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 25630 23591 Albo rodzynek. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
soltys48 19719 Napisano Listopad 5, 2018 stary sołtys 19719 36292 o rodzynkach nie słyszałem Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Agrest 25630 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 25630 23591 Na rodzynkach są naturalne szczepy drożdży. Tak samo jak i do winogron można nie dawać drożdży. Tylko że te kupne są selekcjonowane i hodowane pod względem szybkości procentów i smaku i warto wydać pare zł. Jutro chyba kapcia w rowerze zrobię bo widzę, że temat kręci😁😁😁 Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
soltys48 19719 Napisano Listopad 5, 2018 stary sołtys 19719 36292 następny raz spróbuje Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
sumek666 5084 Napisano Listopad 5, 2018 rolnik wlkp. 5084 18043 biały ser musi zacząć się "psuć", ewentualnie można mu pomoć sodą i poźniej trzeba wyczuć moment kiedy go smażyć. wbijasz jajko albo dwa a najlepiej żołtko Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Bartek933 5394 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 5394 19473 To już kobietą zostawie Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
sumek666 5084 Napisano Listopad 5, 2018 rolnik wlkp. 5084 18043 chyba kobietom Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Bartek933 5394 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 5394 19473 Od 4rana nie śpię więc daruj mi tą literówkę Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
soltys48 19719 Napisano Listopad 5, 2018 stary sołtys 19719 36292 i co? jakiś wyczyn ja tak co dzień wstaje... 8 minut temu, sumek666 napisał: biały ser musi zacząć się "psuć", ewentualnie można mu pomoć sodą i poźniej trzeba wyczuć moment kiedy go smażyć. wbijasz jajko albo dwa a najlepiej żołtko znam to wuja raz zrobił smród straszliwy Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Bartek933 5394 Napisano Listopad 5, 2018 Zaawansowany 5394 19473 Dla mnie wyczyn, po co tak wcześnie? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Piotrek1975 1396 Napisano Listopad 5, 2018 ROLNIK.PL 1396 5490 3 godziny temu, Agrest napisał: @grzesio32 tamto forum dawno zdechło. Admin nie równo karty rozdawał, nie analizował rad i ma co chciał. Będeł siał na dniach 100 150kg soli. W pasy na pewno wapno zrobi robotę tylko drogo. Pytanie jakie wapno, czy znanej firmy czy made in garaż. Agrest mam 5 arów malin na swój użytek, mam zamiar jutro posiać pod krzaki polifoskę 6, dobrze robię? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
sumek666 5084 Napisano Listopad 6, 2018 rolnik wlkp. 5084 18043 11 godzin temu, Bartek933 napisał: @sumek666 a na kultywator jak mówicie? Teraz mi się przypomniało od rana. Krymer. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Bartek933 5394 Napisano Listopad 6, 2018 Zaawansowany 5394 19473 Bingo Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
soltys48 19719 Napisano Listopad 6, 2018 stary sołtys 19719 36292 9 godzin temu, Bartek933 napisał: Dla mnie wyczyn, po co tak wcześnie? z przyzwyczajenia tak karmię bydlaki a później jest lepiej dzień rozplanowany Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Bartek933 5394 Napisano Listopad 6, 2018 Zaawansowany 5394 19473 A w ciągu dnia robisz jakaś drzemkę? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się