-
Podobna zawartość
-
Przez GospodarstwoRolne231
Witam w dalszym ciągu poszukuje pomocy w ustawieniu rozsiewacza amazone zaoc900. Tamten rok mniej więcej się udało posiać lecz idzie kolejny sezon i dalej nie mam żadnych dokładniejszych ustawień. Zakupiłem katalog jest w język niemieckim ale nijak się mają te ich ustawienia z tego sam ustawiałem i jak wychodziło. Więc powielam pytanie i chciałbym prosić o indywidualne notatki z ustawienia najbardziej interesuje mnie nawóz saletra macro lub pochodne.
-
Przez PanJoker
Panowie mam dwa pytania.
- Czy ktoś posiada może tabele wysiewu do tego modelu? Kiedyś była na stronie Amazone ale nie moge jej znaleźć a stary komp mi nawalił i niestety nie mam Poratuje ktoś?!
- I moje drugie pytanie. Mój rozsiewacz rzuca na ok 18m (tak mi się wydaje) Długość łopatek to (nie wiem czy dobrze zmierzyłem) 240 i 200 ale takich długość na ich stronie nie ma. Więc chciałbym żeby rzucał mi 12m to musze wymienić tylko łopatki?? czy też i talerze? I pytanie jeszcze na jaki model łopatek? S3 czy S4? (w s4 długości łopatek to 220 i 170) To bym zamówił sobie. Bo mam opryskiwacz 12m i nie chce robić bałaganu na polu tak jak rok temu Wiem że późno się za to zabieram ale lepiej później niż wcale.
-
Przez Bartekk12345
Witam posiada ktoś może tabele wysiewu do AMAZONE ZAU? Niby jest aplikacja,ale niestety takiego modelu tam nie ma ustawiłem według amazone Zam ale niestety nie wyszło jak chciałem, prosiłbym o pomoc 😀
-