-
Podobna zawartość
-
Przez Kuboslaw2425
Witam.
Posiadam następujący problem. Po włączeniu wałka roboczego na małych obrotach wspomaganie działa bez problemu imały zbiornik z przodu napełnia się olejem,natomiast po wyłączeniu wałka mały zbiornik robi się pusty i wspomaganie przestaje działać dopiero gdy ciągnik osiągnie 2500 obrotów wspomaganie znów działa a mały zbiornik się napełnia.
Proszę o pomoc co może być przyczyna takiego działania układu wspomagania ?
-
Przez FERO0X
Witam, mam pytanko. Czy spalanie w nowy ciągniku jeszcze nie dotartym zmniejszy się po dotarciu, czy nie ma na co liczyć?
-
Przez AdGraPL
Witam, mam pytanie, gdzie mógłbym znaleźć jakiś katalog/książkę/stronę internetową, gdzie są wyszczególnione rzeczy w traktorze Case, bądź innych maszynach rolniczych. Chodzi mi, żeby dokładnie był pokazany schemat np. podwozia traktoru.
-
Przez Janek54321
Jestem zatrudniony w zakładzie i ubezpieczony w ZUS. Żonę ubezpieczam w krus. Za 2 mies urodzi się nasza pierwsza pociecha. Mam pytanie. Czy nie lepiej żeby żona zatrudniła się i była ubezpieczona w zus? Czy te wszystkie macierzyńskie itp nie będzie bardziej korzystne w ZUS niż krus!?
-
Przez Simm
Cześć.
Przeprowadzam się wreszcie na wieś i co za tym izie potrzebny był jakiś ciagnik na początek, żeby nauczyć się co i jak.
Całkiem przypadkowo, przy kupnie siana nabyliśmy ursusa 4011 z '70
Niestety nie na wszystkie moje banalne pytania odpoiezi są w instrukcji albo w necie dlatego prośba o as.
Piersze pytanie to po co jest ta korbka, której i tak nie mogę ukręcić na prawym wieszaku. Czy to ma ułatwiać podwieszenie maszyny - trafienie sorzniem wieszak?
-