-
Podobna zawartość
-
Przez Dawid222
Witam. Mam problem z moim siewnikiem do kukurydzy becker aeromat, a konkretnie z nierównym wysiewem. Nie wiem co może być przyczyną tego że nasiona nie są w równych odległościach od siebie tylko wychodzą przerwy że w niektórych miejscach mogły by być jeszcze 3 ziarenka. Nie mam pojęcia od czego zacząć naprawę gdyż jestem od niedawna posiadaczem tego siewnika. Z góry dziękuje za odpowiedzi
-
Przez jaroon
Witam
Szukam informacji o siewnikach Accord Optima 6 rzędów
Jak wygląda jakość i dokładność siewu w tym siewniku?
Cenę części zamiennych jeśli ktoś ma takie informacje.
Czy do 20tys. można kupić jakiś ciekawy egzemplarz?
Liczę na opinie użytkowników tych maszyn.
-
Przez Montana24
Jak w temacie,
Poszukuję opini na temat siewników punktowych Maschio Gaspardo (nie musi być dokładnie ten model co w temacie). Zamierzam kupić na najbliższy sezon i zależy mi na regulowanym rozstawem sekcji żeby siać qq i rzepak.
Zapraszam do dyskusji.
-
Przez jarekvip99
Mam okazję zakupić tanio ścieżki technologiczne do Nordstena to znaczy same te rolki z elektromagnesami bez żadnego sterownika. I teraz pytanie czy jak podłącze to do prądu i dam zwykły przełącznik to będzie to działało? wiem że ręcznie że sam muszę włączyć już wyłączyc i liczyć przejazdy żeby wiedzieć kiedy to robić ale takie coś na mój areal by mi wystarczyło tylko czy będzie to działało w taki sposób bez sterownika A tylko ze zwykłym wyłącznikiem
-
Przez Terracan
Witam.Mam pytanie czy może wiecie czy jest ktoś kto produkuje części zamienne w tym przypadku znaczniki przedwschodowe do siewnikow w moim przypadku pottinger vitasem.Pytam bo oryginalne przyprawiają o zawrót głowy.
-