Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To tylko taki tytuł . Z dalszej części artykułu nic takiego nie wynika . Równie dobrze można napisać że rozpowiada że go Jarek gnębi .

No i nic nie napisałeś jak to PiS przekształcił się w partię policyjną i aresztuje ludzi ? Może też jakiś link byś dał ?

Edytowane przez zetorki12
Gość marekfarmer
Opublikowano

PiS  nie aresztuje   tylko  Prokuratura  i  sąd

Jak widać  po  przykładzie  Gawłowskiego  nawet   grupka wyznawców  ,,Pogardy,,  Nie wywarła  presji na sędziach

Opublikowano (edytowane)

Marek poległeś i zmieniasz temat. Przed chwilą wmawiałeś nam, że się Tusk boi. Wyszedłeś na głupka bo w fake newsa uwierzyłeś i się nim próbowałeś posłużyć. To zmieniłeś temat na inny.

Edytowane przez hubertuss
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, mirro napisał:

Trzeba by poprosić dziennikarkę by zaprezentowała jak Tusk trząsł się ze strachu, może wtedy bardziej by to do mnie przemawiało. Ale jaja.:D

Z radości  to  by tego chyba nie rozpowiadał  że spotka  się  z ,,Ułanami,, pod celą 

xDxDxDxD

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

No to się zdecyduj , bo raz zmieniasz zdanie , a innym razem wysyłasz mnie do okulisty . Skąd mam wiedzieć kiedy się nie wycofasz z tego co napisałeś ?O.o

Opublikowano

Marek ty normalny jesteś. Poziom twoich tekstów na to nie wskazuje. Na poprzedniej stronie pisałeś, że się boi, że go pis zamknie. Teraz, że pis nie aresztuje. Teraz coś o Ulmanie. Ty jesteś na poziomie dziecka i gdy się ośmieszysz próbujesz sprowadzić rozmowę do poziomu dziecinnej pyskówki.

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

No to się zdecyduj , bo raz zmieniasz zdanie , a innym razem wysyłasz mnie do okulisty . Skąd mam wiedzieć kiedy się nie wycofasz z tego co napisałeś ?O.o

Z czego się niby wycofuje  ???

Opublikowano
52 minuty temu, marekfarmer napisał:

jak kto  kto  a za co  to powinieneś wiedzieć 

TVN-owy  ,, Profesur,,  trzęsie  portkami  że  jego i synalka  aresztuje PiS

Z tego . Może sam idź do lekarza , bo masz zaniki pamięci .:D:D:D:D

Opublikowano

Marek Już ci napisałem. Zdaje się coś o okuliście pisałeś? Chyba musisz iść. Najpierw pisałeś, że Tusk się boi, że go pis zamknie. Teraz piszesz, że pis nie aresztuje tylko prokuratura. Wmawiałeś nam na podstawie fake newsa, że Tusk się boi. A gdy się ośmieszyłeś to przeszedłeś na Gawłowskiego. Nawiasem mówiąc przykład Gawłowskiego pokazuje, że sądy, które pis chce sobie podporządkować są jeszcze jednak nie zawisłe.

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Brawurowe ucieczki od tematu to chleb powszedni a najlepszy jest w tym Roman. 

W tle całej sprawy jest to http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/katarzyna-szymanska-borginion/blogi/news-to-najtrudniejszy-moment-w-rozmowach-polski-z-ke-czy-donald-,nId,2570049 

Jesli czują ze kompromisu nie bedzie to zasadne jest zrzucenie winy z siebie. Oczywiście najlepiej na Tuska. :D

Nigdy mu nic nie zrobia bo mernoty maja wierzyć że w końcu go dopadną tak jak udowodnią zamach w Smileńsku i głosowac do upadłego. Skanalizowanie wszelkich frustracji na wrogów politycznych też przyniesie pożytek bo naród ma jasno podane kto jest dobry a kto zły, kogo opluwać a kogo nie i zastanawiać się nie musi

Gość marekfarmer
Opublikowano
55 minut temu, zetorki12 napisał:

A to PiS teraz jest od aresztowań ? No patrz , a ja myślałem że prokurator , albo jakieś niezawisłe sądy . O.o Sie czasy zmieniają , zaraz pewno i policja będzie niepotrzebna .:/

51 minut temu, marekfarmer napisał:

Tak mówi  ,,Profesur,, 

Widać  ma dużo  za uszami  że  trzęsie  portkami  po korytarzach  w Brukseli

xDxDxDxD

Nie mam najwyraźniej ty masz  :) 

4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Z tego . Może sam idź do lekarza , bo masz zaniki pamięci .:D:D:D:D

Opublikowano (edytowane)

Ty dobrze się czujesz ? Nie powiesz chyba że to nie twoje słowa ? Raz że Pis , a później że nie .

A , no i skoro ty do Mnie z małej , to i Ja tak do ciebie .

Gość marekfarmer
Opublikowano

Pisałem co  ,,Profesur,, opowiada w Brukseli   wedle doniesień RMF FM 

Widze  masz problemy  ze zrozumieniem

Na towje pytanie  odpowiedziałem wyraźnie

Tak opowida  ,,Profesur,,    jeszcze  czegoś  nie rozumiesz ???

2 minuty temu, Ulman napisał:

Marek a co Tusk ma za uszami?

,,Wizyty  w hotelu  Mariott  na 11 Piętrze  na początku lat  90 tych,,

Opublikowano (edytowane)

Tak , Nie rozumiem gdzie ten strach i dlaczego raz twierdzisz że aresztuje PiS , a później że nie . Taka hąrogiewka widzę jesteś , a do tego barwy mylisz , bo nie odpowiadasz w prost .

Nie potrafisz napisać że w którymś z tych zdań napisałeś błędnie , tylko kręcisz i udajesz że właściwie tak nie napisałeś . Jeszcze tylko było post usunąć i już było by cacy . Krętacz zwykły jesteś .

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Nigdzie nie napisałem że  twierdze że  aresztuje  PiS 

Tylko napisałem co  porozpowiada  ,, Profesur,,  wedle doniesień RMF FM  Doprecyzowałem ci to w drugim poście

Opublikowano (edytowane)

Ja byłem nawet na wyższych piętrach i co? Za łażenie po hotelach PIS bedzie zamykał? 

Nawet ty  Marku możesz przyjechać do Wawy i zanocowac w Mariocie jak się postarasz. No chyba ze ten hotel to symbol Tuska to wtedy wiadomo że tam nie wejdziesz. W sumie to stoi blisko Pałacu kultury który jest rzekomo symbolem komunizmu więc może wyburzyć go razem z symbolem Tuska

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Jak nie napisałeś ? Jeszcze raz zacytować ? Krasnoludki napisały ?

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Napisałem  doniesienia  korespondentki RMF  FM

A na towje  doprecyzowane Pytanie ,,Czy teraz PiS  aresztuje,,

Odpowiedziałem ci  :  Tak twierdzi  ,,Profesur,,  chociaż nie tylko on  bo i cała reszta  z ,,Pogardy Obywateskiej,,

Opublikowano

Nie zauważyłem ani cytatu , ani takich słów w artykule , a jedynie twoje stwierdzenie .

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

,, Z relacji dziennikarki radia RMF FM Katarzyny Szymańskiej-Borginon wynika, iż były premier Polski krąży po brukselskich korytarzach i rozpowiada, że Prawo i Sprawiedliwość chce umieścić polityka wraz z synem w więzieniu.

Tusk rozpowiada po Brukseli, że PiS go aresztuje i jego syna także – miał powiedzieć rozmówca dziennikarki.,,

https://pikio.pl/trzesienie-ziemi-w-ue-chodzi-o-aresztowania-donalda-tuska/

:26_nerd:

Opublikowano

Co to za portal to pikio.pl? Może to skrót od pinokio.pl ? Może Marek podaj tekst źródłowy i będzie jasne.

Co złego jest w przebywaniu w Mariocie? Co tam ten zły Tusk robił?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v