Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość marekfarmer
Opublikowano

jak kto  kto  a za co  to powinieneś wiedzieć 

TVN-owy  ,, Profesur,,  trzęsie  portkami  że  jego i synalka  aresztuje PiS

Opublikowano

A to PiS teraz jest od aresztowań ? No patrz , a ja myślałem że prokurator , albo jakieś niezawisłe sądy . O.o Sie czasy zmieniają , zaraz pewno i policja będzie niepotrzebna .:/

Gość marekfarmer
Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

A to PiS teraz jest od aresztowań ? No patrz , a ja myślałem że prokurator , albo jakieś niezawisłe sądy . O.o Sie czasy zmieniają , zaraz pewno i policja będzie niepotrzebna .:/

Tak mówi  ,,Profesur,, 

Widać  ma dużo  za uszami  że  trzęsie  portkami  po korytarzach  w Brukseli

xDxDxDxD

Opublikowano

A nie zauważyłem tego strachu  . Tak patrząc na ilość ochroniarzy dookoła osób bojących się o siebie , to wielu innych boi się bardziej o swoje portki .B|

Opublikowano (edytowane)

No jak to co ma za uszami? Nic ktoś coś nie wiadomo co ale podejrzenia trzeba rzucić. Tuskowi włos z głowy nie spadnie a pis go się boi. Bo każde zaproszenie do prokuratury czy nawet najmniejsza zaczepka ze strony pisu to wzrost poparcia w sondażach. Tak było jak przyjechał jakiś czas temu zeznawać. tak było i przed Wielkanocą gdy pis coś do niego spał. Od razu poparcie skoczyło wyżej niż dla Dudy jeśli chodzi o zaufanie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Mają lepsze sposoby  Znowu pospólstwu talarami rzucać będą ze złotej karocy .

Gość marekfarmer
Opublikowano
5 minut temu, zetorki12 napisał:

A nie zauważyłem tego strachu  . Tak patrząc na ilość ochroniarzy dookoła osób bojących się o siebie , to wielu innych boi się bardziej o swoje portki .B|

Ty nie zauważyłeś  ale w Brukseli zauważyli  że  boi  się   Aresztowania  w Polsce.

Bo rozpowiada że go  PiS  aresztuje  razem z Synalkiem

I trzęsie  portkami 

xDxDxDxD

Cela  +   Czeka  

xDxDxD

Opublikowano (edytowane)

Daj jaki link , bo ja nic . A on tam nie ma jakiego imuniteta , żeby mu mogli naskoczyć ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Kaczyński ma kompleksy wg niektórych polityków i próbuje wszelkimi sposobami ich niszczyć. Najpierw było tak z Kwaśniewskim i Milerem. Próbowano wszelkimi sposobami ich ud***ć. Niestety nic z tego nie wyszło. Pamiętacie komedie CBA i agenta Tomka. Teraz to samo Kaczyński próbuje robić z Tuskiem. Niestety efekt będzie taki sam jak w przypadku dwóch pierwszych.

Nie ma tam słów Tuska lub cytatu a jedynie plotki. Nawet nie ma zacytowanej jednoznacznej wypowiedzi tej dziennikarki.  A jedynie, że jej jakiś rozmówca tak powiedział.

Gość marekfarmer
Opublikowano

To przeczytaj  jeszcze  raz  od początku do końca 

Trzęsie portkami   i rozpowiada na prawo i lewo  że  go aresztują

i  kto  wtedy  założy  marynarkę  Juncerowi ???

Grzenio  czy Rysio ???

xDxDxD

Opublikowano (edytowane)

Marek bądź poważny i nie ośmieszaj się. Na tej samej zasadzie ja mogę powiedzieć, że jakiś rozmówca powiedział mi, że jesteś seryjnym mordercą. A jak by co ja się wyprę, że rozmówcy nie znam a dziennikarka zasłoni się tajemnica dziennikarską i tego rozmówcy nie wyjawi. Zwykły fake news.

A nawet jeśli rozpowiada to nie dlatego, że się boi tylko dlatego, że robi sobie PR. Do czego ma talent w przeciwieństwie do wielu z pisu. Jak do tej pory wszelkie nękania Tuska przez pis kończyły się wzrostem poparcia dla niego. Tak było gdy przyjechał pociągiem do Warszawy składać zeznania w Prokuraturze. Tak było gdy pis oskarżał go przed Wielkanocą a Tusk sprytnie udzielił wywiadu przed samymi świętami tak by mówić tylko o tym. Po świętach od razu pokonał Dudę w sondażach zaufania.

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

No nie widzę . Gdzie ten strach ?

w Brukseli 

xDxDxD

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Ja tam widzę coś o nękaniu , a o tym że się boi nawet słowa .

Opublikowano
11 minut temu, marekfarmer napisał:

Ty nie zauważyłeś  ale w Brukseli zauważyli  że  boi  się   Aresztowania  w Polsce.

Bo rozpowiada że go  PiS  aresztuje  razem z Synalkiem

I trzęsie  portkami 

xDxDxDxD

Cela  +   Czeka  

xDxDxD

Marzenia trzeba mieć , marzenia piękna rzecz:)

5 minut temu, hubertuss napisał:

Kaczyński ma kompleksy wg niektórych polityków i próbuje wszelkimi sposobami ich niszczyć. Najpierw było tak z Kwaśniewskim i Milerem. Próbowano wszelkimi sposobami ich ud***ć. Niestety nic z tego nie wyszło. Pamiętacie komedie CBA i agenta Tomka. Teraz to samo Kaczyński próbuje robić z Tuskiem. Niestety efekt będzie taki sam jak w przypadku dwóch pierwszych.

Nie ma sie co dziwić bo go Tusku dymał przez 7 czy 8 kolejnych wyborów. 

Tuska nie wsadzą nigdy bo głupi było by mówić że wszystko to wina Tuska jakby już siedział. Trzeba gonić króliczka by Marek miał co wklejać:D

Gość marekfarmer
Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Ja tam widzę coś o nękaniu , a o tym że się boi nawet słowa .

Proponuję udać  się do okulisty

Widać starość  nie radość  :(

,,Okazuje się, że Donald Tusk trzęsie się ze strachu przed aresztowaniem. Dziennikarka RMF FM dotarła do informacji, z których wynika, że były lider Platformy Obywatelskiej rozpowiada po Brukseli, iż partia Kaczyńskiego chce go wsadzić za kratki.,,

https://pikio.pl/trzesienie-ziemi-w-ue-chodzi-o-aresztowania-donalda-tuska/

Opublikowano (edytowane)

Czy ty nie rozumiesz, że to jest komentarz autora tego fake newsa? Są tam jakieś cytaty z Tuska? Czy ty uważasz, że ludzie są aż tak głupi by uwierzyć w komentarz nie wiadomo kogo w dodatku. Nawet sama dziennikarka nie cytuje dosłownej wypowiedzi. tylko daje swoje komentarze i odczucia.

czy ty nie rozumiesz, że pisowska propaganda karmi takich jak ty takimi fake newsami by pokazać wam, że Tusk już się pisu boi. Chociaż pis nic mu zrobić nie może. Ty łykasz te brednie i zdziwiony jesteś, że normalnie myślący ludzie nie wierzą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v