Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To ty mi napisz co się w tym PISie stało że się  Andrzejowi nie podPISało no chyba że wolisz palić głupa dalej.

Teraz też do Niemiec wałą drzwiami i oknami nie po socjal tylko w nadziei że za 10 lat zasiłki dostaną. Jest socjal - jest lenistwo - jest patologia. Tak samo będzie u nas.

Opublikowano
8 godzin temu, Kas napisał:

Roman ja też jestem dyslektykiem . Nie tłumacz się już . Generał Paton i wielu innych postaci z historii ! Ludzie którzy swoją myślą pdniesili ludzkość na poziom nie osiagalny dla hubertusa , ulmanow i innych . Oni są poza zasięgiem naszych myśli . Nawet Ci dobrze zrobieni nie weszli na ten poziom myśli tam gdzie my już jesteśmy.  Myślę ze za jakieś dwa , trzy pokolenia! ! 

Nie przejmuj się kariera Patona ci nie grozi. Sądząc po tym co masz tutaj do napisania jedynie możesz się tak pocieszać.

Gość marekfarmer
Opublikowano
Dnia 1.04.2018 o 17:46, Ulman napisał:

W związku z powyższym przez kilka dni powstrzymam się od lektury i komentowania pseudo prawicowych wypocin z waszej strony. 

Proponował bym zrobić wam to samo ale domyslam się że służba nie drużba a i stawki świąteczne zapewne są bardzo wysokie:)

8 godzin temu, Ulman napisał:

Tyle razy pisałem ale jest to poza mozliwosciami twojego intelektu lub musisz przeinaczać i wykrzywiać rzeczywistość by nie przyznać się przed otoczeniem i samym soba ze jesteś wzorcem lewicowca. 

1.Płacicie  za cos a nie bierzecie to jesteście po prostu jelenie. Jesli branie było by wyznacznikiem bycia socjalistą to oznacza ze prawicowy PIS przy uzyciu lewicowej zapomogi uczynił z milionów obywateli socjalistów. Jest to sprzeczne z ich interesem bo podobno socjaliści na PIS nie głosują :D:D:D

2.Świadome płacenie na innych bez korzyści dla siebie też jest domeną socjalistów wierzących w sprawiedliwy rozdział dóbr,  pomoc socjalną, sprawiedliwość społeczną czy inne bzdury. 

3. Uznawanie za słuszne  skubania obywateli by potem rozdać to w formie socjalu, świadczy o typowo lewicowych poglądach. 

4. Nigdy nie namawiałem nikogo do niebrania. Uważam ze państwo nie powinno odbierać  ale też nie powinno dawać. Skoro jednak odbiera to kazdy normalny będzie brał. 

5. Piernicznie że jakieś tam biedne dzieci zobaczą morze i następuje likwidacja biedy dzieki socjalowi są dla socjalistów i oni w to wierzą..

A jak juz zaczepilismy o Żukowa to zaryzykuje stwierdzenie że sporo Stalinowi zawdzięczamy. 

Miałeś  się  powstrzymać  od  komentowania  a jednak  nie wytrzymałeś  xDxDxD

Czy przyszedł rozkaz z centrali  atakuj  nie ważne  że  się  skompromitujesz   ale  atakuj 

Premie  jakaś  obiecali  świąteczną  czy   po prostu  z tej  samotności   nie wytrzymałeś  bez  pisania na przekór

Opublikowano
Dnia 31.03.2018 o 18:26, Ulman napisał:

...skrzywdzony  człowiek , socjopata, witruoz intrygi,  który na jesieni swego życia nie ma z kim  spędzić Świąt Wielkanocnych.  Marny dorobek

Skrzywdzony przez życie , sfrustrowany Ulmanek kolejne już święta spędził samotnie przed ekranem komputera . Żałosne . 

• Like 3
  • Thanks 2
Opublikowano (edytowane)

Ty do podstawówki chodzisz że jako ripostę powtarzasz za kimś zamiast coś samemu wymyślić ?

Z drugiej strony z tego co piszesz rzekomo mój sposób spędzania świąt jest równie żałosny jak prezesa. Skoro tak,  to i o nim musisz słabe zdanie

Marek - fajnych masz mentorów:o

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Ulman napisał:

To ty mi napisz co się w tym PISie stało że się  Andrzejowi nie podPISało no chyba że wolisz palić głupa dalej.

przecież wiem tyle co ty to ty jesteś wirtuozem  

11 godzin temu, hubertuss napisał:

Nie przejmuj się kariera Patona ci nie grozi. Sądząc po tym co masz tutaj do napisania jedynie możesz się tak pocieszać.

ty nie znasz nic inne do powiedzenia tylko obrażasz ludzi pewnie na wsi plują za tobą z daleka nie majacz kto jak pisze sam nie jesteś profesorem gdy brakuje ci argumentacji zaczynasz obrażać twoje jedne źródło zakłamanej wiedzy to gw wiec świadczy o twoim samo myśleniu  

Edytowane przez Roman176
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Tak tak, wiem. Roman i Marek ciągle mi piszą że "totalna kompromitacja" "ośmieszenie" "brak logiki" ale nigdy nie potrafią merytorycznie uzasadnićO.o Mniej więcej tak jak w TVP:D tylko że tam nie ma mozliwości polemiki i dopytywania. Może chociaż ty rozwiniesz myśl i wyjaśnisz co jest w moim  poście nieudolnego?   Aha , i jak byś napisał co się stało że Duda broni postkomuny bo nikt z fanów PIS nie ma o tym żadnego pojęcia albo o tym nawet nie słyszał

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

byla tak dobra ze szkoda jej bylo uzywac i pozostanie w stanie idealnym :P. 30 lat po wojnie a oni nadal chca pociagi wysadzac9_9,szkoda ze wtedy kiedy trzeba nie byli tacy odwazni,  roman-znowu masz racje-chyba kiedys wyjdziesz na ludzi:ph34r:

"sondaz" ze strony pierwszego portalu rolnego- kto powinien wygrac wybory samorzadowe- wyniki bardzo ciekawe,po-32 % psl-26% pis-22 sld-7%,reszta drobnicy marnie........

ojczyzne dojna racz nam dac panie:14_relaxed: edycja 2016 r

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nagrody-dla-rzadu-beaty-szydlo-tym-razem-za-2016-rok/slvpfbh

zmarl ostatni z wielkich bardow-zbigniew lapinski znowu moga grac razem.

Opublikowano

ulman-ty nie wiesz ze najwyzszym autorytetem w polsce ciesza sie taksowkarze ?????? popularna zlotowa to skarbnica wiedzy i madrosci, wiele lat temu jeden taki chcial do mnie strzelac -do dzisiaj mam nadzieje ze to byl straszakB|, z kuzynem mielismy krotkie spiecie z takim starym dziadem......

ale on chyba juz na taryfie nie jezdzi,teraz pracuje w spolce zbrojeniowej pit-radwar-tak przynajmniej prasa donosila.....

ja bym obstawial ze obatel richard henry fransis dal adrianowi troche towaru,ktorego policja nie zarekwirowala niedawno jego synowi-jak to w pis[albo samoobronie] z pierwszego malzenstwa, po to zeby dziadka jego syna z drugiego naboru nie zdegradowali, synek nauczyl sie mowic do dziadka generale a tak to by musial sie przestawic na szeregowca-po co dzieciaka stresowac, moze po ojcu nie odziedziczyl elastycznosci.........

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

ugiął się córce Kiszczaka i Monika Jaruzelska startują w sld  

Że co?O.o

Jacuś , śmiech śmiechem ale ja usilnie próbuje uzyskac jakieś samodzielne przemyślenia na temat zaistniałej sytuacji. Odzew jest taki jak powyżej lub nie ma go wcale. Koledzy mają zazwyczaj bardzo dużo do powiedzenia ale jak nie ma nadanej narracji i fakty niewygodne to dezorientacja zupełna.

Opublikowano

u mnie nagle z zimy zrobilo sie lato wiec caly dzien w polu -sluchalem radia dobrej zmiany-pr III - i tam tez nie wiedzieli "o co kaman", zawsze wymowni prawilni politycy metnie cos dukali -bez ladu i skladu.

a tak naprawde, to jakie realne znaczenie ma ta ustawa ???? ile lat minelo od stanu wojennego ??? z 22 czlonkow wron-u zyje 8, jakie to ma dla nich znaczenie-moze chociaz kosmonauta by sie wypowiedzial. co sie stanie zmarlym generalom-zaczniemy mowic szeregowy jaruzelski-watpie, nawet zbrodniazy hitlerowskich i stalinowskich nazywa sie ich ostatnimi tytulami.........

corka kiszczaka-nie kojarze- ile lat ma ,ladna chociaz ????

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Roman176 napisał:

przecież wiem tyle co ty to ty jesteś wirtuozem  

ty nie znasz nic inne do powiedzenia tylko obrażasz ludzi pewnie na wsi plują za tobą z daleka nie majacz kto jak pisze sam nie jesteś profesorem gdy brakuje ci argumentacji zaczynasz obrażać twoje jedne źródło zakłamanej wiedzy to gw wiec świadczy o twoim samo myśleniu  

Co ty masz z tym pluciem na wsi? Już któryś raz to piszesz? Z autopsji to masz? Szkoda, że widzisz tylko jedną stronę, że niby obraża. A to co napisał @Kas to już ci pasuje. Bo on za pisem jest i wszystko może pisać. To samo reszta popleczników pisu. Oni mogą obrażać i tez ci będzie pasowało. Sam zresztą też to robisz i wtedy jest super  bo to ty robisz i tobie można. Być może jako analfabeta nawet nie rozumiesz, że obrażasz i pierszy zaczynasz. Ale przyjmij do wiadomości nikogo nie obrażam jeśli on tego pierwszy nie zrobił. A to co robisz ty czy tobie podobni czasami zasługuje na ostra ripostę.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

No i co z tego? To jakaś afera jest czy co?:D

Jak cie pytam o zawetowaną ustawę i ocenę postępowania Dudy to napisz ze nie wiesz bo nie ma jednoznacznej narracji z centrali a nie uciekasz w temat z córką Kiszczaka czy Jaruzelskiego. One nie mają stopni wojskowych więc ich nie zdegradują więc po grzyba o nich piszesz? Ucieczka od tematuO.o

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
Dnia 1.04.2018 o 17:46, Ulman napisał:

W związku z powyższym przez kilka dni powstrzymam się od lektury i komentowania pseudo prawicowych wypocin z waszej strony. 

Proponował bym zrobić wam to samo ale domyslam się że służba nie drużba a i stawki świąteczne zapewne są bardzo wysokie:)

Zapytam jeszcze raz

Dlaczego nie dotrzymałeś  słowa ????

Służba nie drużba  ???

ekstra stawki Świąteczne ????

tragedie-narodowe_2017-01-13_20-59-38.jp

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Żeby tylko za kilka lat nie trzeba było kolejnych trzech liter do tej listy doPiSywać.

a tak na marginesie.
Komuna to było (SENIORZY-SPADKOBIERCY) PZPR - SLD, ZSL-PSL, SD-PO
Czyli komuna PO w swojej definicji zawiera. 

ok 8 minut
Prawie że Piasecki mnie wyręczył w komentarzu "obecnej sytuacji politycznej...." na tym forum, stąd - przy braku czasu - Nim się tu wysługuję.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

gdybys podsumowal liczbe bylych  czlonkow  pzpr-zsl-sd jeszcze aktywnych politycznie- to zgadnij gdzie jest ich obecnie najwiecej:P:P:P, bingo-zgadles w pis-ie.........

Opublikowano (edytowane)

Przynajmniej na stare lata MUSIELI DO KOMUNII przystąpić.
Postarali się też wyspowiadać ... tych co w innych partiach zostali.

Najlepszą reklamą Polski są ludzie którzy sięgają szczytów profesjonalizmu w tym co robią
Oto jeden z Nich jeżeli i muzykę tu wstawiają. (zanim nie obrzydnie nam ta piosenka przez lato)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, jacus napisał:

gdybys podsumowal liczbe bylych  czlonkow  pzpr-zsl-sd jeszcze aktywnych politycznie- to zgadnij gdzie jest ich obecnie najwiecej:P:P:P, bingo-zgadles w pis-ie.........

Już   tak z tobą źle  że sam sobie zadajesz pytania i  na nie odpowiadasz  :ph34r::ph34r:

Edytowane przez marekfarmer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v