Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Za to na prawicowych portalach słowa miłości do PAD leją się po całości.:D
Ale choć Czarnecki eurodeputowanym zwany, z teściem jajko spożywać w spokoju będzie. Spokój bezcenny.:D

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Poszczekiwanie politycznych piesków z lewa prawa środka i od spodu.
Ciekawe co przyjdzie od góry i wszystkich pogodzi. Kataklizm naturalny? kryzys energetyczno-surowcowy? czy przedwczesna bijatyka o jakieś durnoty tzw. zasady przerodzi się w katastrofę?

Opublikowano

Nikt uniwersalnych zasad nie zna o ile w ogóle istnieją. Relatywizm jest bardzo często uzsadniony bo schab na mim talerzu to dla mnie dobrze ale nie dla świni. Dominacja jest dobra... itd. Konflikt jest zasadą, różnica potencjałów, czyli ruch, zmiany a wyniki? Ostatnim - entropia.
Jeden podobno ją złamał, wierzyć że to w ogóle możliwe to już dużo bo inaczej to wszystko nie ma sensu a takiej zasady lepiej nie uznawać nawet jeśli słuszna.

Opublikowano (edytowane)

Sadyzm i przeciwstawność Humanizm, Które lepsze?
Zakaz chowu zwierząt futerkowych. Humanitarne podłoże.
Od sadysty przynajmniej masz jakąś szansę uciec bo humanista nie pozwoli ci się nawet urodzić.
ZASADY

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

TVP Wiadomosci 19 30 

Tematy:

1. Wielki Piatek - 7minut

2. Tusk broni Kapicy/afera hazardowa - 5 minut

2. Sondaż dla PIS i zapewnienie że mimo spadku jest ok 4 minuty

3,. Timmermans przyjezdza do Polski - 4 min

4. Duda zawetował ustawę - 45 sekund :):DxD

5. Wydalenie dyplomatów z Rosji - 3 minuty

6  Zajebiaszcza gospodarka i wskaźniki -3 minuty

7. Publicyści o relikwiach (gość wiadomości) 3 minuty

Nie chcesz mieć gorączki - stłucz  termometr O.o

Może ty Marku coś więcej o zdradzie Dudy napiszesz?

Gość marekfarmer
Opublikowano

Mnie  Prezydent Andrzej Duda  nie zdradził  więc  :)

Opublikowano
Generalnie nie w temacie... ale spróbuję na siłę podpiąć. Polityka + kościół = czy wybiera sie ktoś z was jutro (wielka sobota) w pole? Mialem dzisiaj awarię i nie zdążyłem wymieszać saletry z ziemią i został mi z hektar nie przeagregowanego.
Gość marekfarmer
Opublikowano

Jak ją w sejmie  przegłosowali  pisałeś  że  źle

Duda  Zawetował  też  źle 

weź się  chłopie  zdecyduj   na coś  

Opublikowano
11 minut temu, marekfarmer napisał:

Jak ją w sejmie  przegłosowali  pisałeś  że  źle

Duda  Zawetował  też  źle 

weź się  chłopie  zdecyduj   na coś  

Znowu brednie piszesz. Gdzie ja napisałem że źle? Czemu kłamiesz:D:D:D

Opublikowano
14 godzin temu, hubertuss napisał:

http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-02-23/mozna-powiedziec-ze-afera-reprywatyzacyjna-to-afera-pis-po-pyta-premiera-o-powiazania-sluzb/

Jeden z tych panów wraz z drugim panem z pisu to bohaterowie afery reprywatyzacyjnej. Jeśli dodać do tego to na czym kiedyś uwłaszczył się Kaczyński ze swoją świtą to udział Wlatz w reprywatyzacji to pikuś.

znów zachwycasz się po ile tych oskarżeń było jak tam skoki i wsi wszystko kac zyski  jak tam zawiadomienie do organ ścigania

jak  córka leśniczego w łapę dała ??

po rządziło 8 lat nawet podejrzanego z pisu nie było teraz wklejasz od nich brednie 

jak sprawa oskarżonego kamskiego ?? ile dostał odszkodowania i co z nim zrobił ??

Opublikowano

O przepraszam! Ojciec Tadeusz  ostatnio zjechał PIS za nierozliczenie afery SKOK.

Może ty Roman wiesz czemu prezydent komunistów broni?  Może to jakis układ :o

Opublikowano

Jak zwykle w takich przypadkach piewcy socjalizmu a la PIS nic nie wiedzą. Marek unika tematu jak może a ty nic nie wiesz bo byłeś zajęty. Jak zatrzymanie Kapicy albo coś Petru powie to wszyscy wiedzą i maja swoją opinie w 2 minuty a jak haniebny wyłom w dobrej zmianie to nikt nic nie wie nikt nic nie słyszał nikt nic nie widział. Ale jak w TVParanoja nic nie mówią to znaczy że się nic nie stało, a wszyscy  wiedzą że inne media bez wyjątku kłamią.

Roman - masz szanse zostać członkiem zarządu pańswowej spółki. Nie będzie egzaminów ani egzaminu a wystarczą koneksje partyjne i znajomosci:D

Opublikowano

chłopie nudzi ci się ze tak się zachwycasz głupotami ?? 

6 minut temu, Ulman napisał:

Roman - masz szanse zostać członkiem zarządu pańswowej spółki. Nie będzie egzaminów ani egzaminu a wystarczą koneksje partyjne i znajomosci:D

no i ??

Opublikowano (edytowane)

Nazywasz działania Pana Prezydent głupotami?

No i .....bierz się za robotę i wprowadzaj socjalistyczne porządki w jakiejś stoczni albo kopalni. Ideowo jesteś poprawny, uosabiasz etos chłopo - robotniczy, jesteś młody, ambitny, pracowity, socjalnie zoriantowany.

Kto jak nie ty, kiedy jak nie teraz!!!

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Nazywasz działania Pana Prezydent głupotami?

nie znam tematu

4 minuty temu, Ulman napisał:

No i .....bierz się za robotę i wprowadzaj socjalistyczne porządki w jakiejś stoczni albo kopalni. Ideowo jesteś poprawny, uosabiasz etos chłopo - robotniczy, jesteś młody, ambitny, pracowity, socjalnie zoriantowany.

dziękuje za komplement 

posiałeś te nawozy w kocu ??

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v