Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Marek przeczytaj link który wkleiłem. twoje odwracanie kota ogonem z tymi datami nic nie daje. Bo to za czasów Lecha Kaczyńskiego i na podstawie jego decyzji dokonywano zmian w prokuraturze i decydowano o śledztwie. Masz tam napisane jak byk. Dziennikarze zbadają po niedzieli sprawę dotrą do archiwów i dowiemy się więcej.

Sądy nie są wróżkami. Jeśli np prokuratorzy sfałszują dowody bo poprzednich minister Kaczyński wyrzucił za opieszałość to sąd je ocenia. I jeśli obrona nie ma innych dowodów mówiących o niewinności zapada wyrok.

Edytowane przez hubertuss
Gość marekfarmer
Opublikowano

To nie odwracanie kota ogonem tylko Prawda  

Opublikowano

Prawda według PIS-u¬¬

Marku a AWS to niby kto? o.O tylko nie pisz że to tylko Platforma. 

Gość marekfarmer
Opublikowano

Prawda jest  taka że to nie za czasów  Lecha  Kaczyńskiego  go  aresztowano  jak i postawiono zarzuty.

Jak i to że nie za czasów Lecha  Kaczyńskiego  Skazali  go na więzienie

Jak i to że to  w 2011 roku już  prokuratura  miała dowody na niewinność  Komedy

I dopiero  Zbigniew Ziobro   wznowił sprawę  i  dzięki temu  Facet  odzyskał wolność  po 18  latach  a mógł  7 lat wcześniej 

Opublikowano
2 godziny temu, gienio007 napisał:

Nie dam rady Stasiu  bo nie mogę nałożyć na siebie wypowiedzi z obydwu forów ,gdyż z Trzody masę Własnych wpisów usunąłeś . Gdyby nie to , to tylko kalkę między oba fora wystarczało by  włożyć i każdy przecinek i każda kropka była pasowała by jak tatuni  z mamunią   . 

Nie oglądaj tego Stanisławie bo wymiotów dostaniesz od "PISowskiej " tvp , ale to państwo PO  i ich korzeni w pigułce . Układy , układziki , czyli " Układ Zamknięty "https://vod.tvp.pl/video/studio-polska,17032018-2150,36159524

Czyli reasumując - nie potrafisz nic udowodnić a na podstawie wpisów których nie ma sądzisz że ja to on?:/:SO.o Nie śmiem wątpić że tamte i te posty były kropka w kropkę takie same ale skoro nie potrafisz tego udowodnić to nie masz wrażenia że robisz z siebie gamonia? Całe te twoje wywody są mniej więcej tak wiarygodne jak teorie Macierewicza o Smoleńsku. Ostatnio mówił że jest jeszcze jeden rejestrator na którym są dowody na zamach ale mają go Rosjanie i nam nie pokażą. Wypisz wymaluj twoje rozumowanie. 

Układy były , są i będą. Może kiedyś nakręcą jak nie mozna rozwikłać sprawy kolizji pewnego Seicento?

Opublikowano

Marek Kaczyński mieszał we wrocławskiej prokuraturze. Kwestia czasu i wyjdzie co i jak było. Więc póki co nie pisz, że nie prawda. Bo to prokuratorzy mianowani przez Kaczyńskiego po zwolnieniu poprzednich za opieszałość prowadzili sprawę i oskarżali przed sądem. Pisanie, że wyrok zapadł później to już szukanie głupich. Ludzie powołani przez Kaczyńskiego postawili go przed sądem i już.

Gość marekfarmer
Opublikowano

Od kiedy  to  prokuratura  wydaje  wyroki   :D  :D 

Kto postawił mu zarzuty i  go aresztował  ???

Kto  w 2011 roku  olał  dowody na niewinność  ???

Kto w 2017 roku  wznowił śledztwo  ???

Opublikowano (edytowane)

Ci sami ludzie  (PIS)

A co taki ździwiony jesteśMarku? o.O

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Postawili go przed sądem prokuratorzy powołani przez Kaczyńskiego. Zamiast poprzednich, którzy widać mieli jakieś obiekcje czy chłopak jest winny i wylecieli za opieszałość. Nie zwalaj na sąd. Bo sąd ocenia dowody. A jeśli prokuratorzy bali się tez wywalenia z opieszałość je sfabrykowali a obrona nie miała alibi. To sąd musiał skazać na podstawie dowodów.

czas pokaże jak było. Ale widać, że to szambo może pobrudzić nieskazitelną wg pisu postać Lecha Kaczyńskiego na nowym pomniku.

• Thanks 1
Opublikowano

Ale masz humory o.O chyba wstałeś lewą nogą czy co bo nie jesteś zdecydowany. 

Moja głupota to mały pikuś w porównaniu do twojego ślepego fanatyzmu. 

Opublikowano

Ulaalaaa  ale żes mu Marku się merytorycznie  odgryzłO.o

Jak odsiedział za długo to mu państwo da odszkodowanie a PIS zrobi z niego męczennika co już się jak widać dzieje. Płacą regulernie Rydzykowi to i chłopakowi mogą  

Tymczasem rodzina PISowskiego funkcjonariusza nie dba o wartości rodzinne i nie chce spędzać niedzieli razem https://wiadomosci.wp.pl/zakaz-handlu-w-niedziele-a-zona-posla-pis-wojciecha-kossakowskiego-sprzedaje-alkohol-6231511818373249a

Gość marekfarmer
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Postawili go przed sądem prokuratorzy powołani przez Kaczyńskiego. Zamiast poprzednich, którzy widać mieli jakieś obiekcje czy chłopak jest winny i wylecieli za opieszałość. Nie zwalaj na sąd. Bo sąd ocenia dowody. A jeśli prokuratorzy bali się tez wywalenia z opieszałość je sfabrykowali a obrona nie miała alibi. To sąd musiał skazać na podstawie dowodów.

czas pokaże jak było. Ale widać, że to szambo może pobrudzić nieskazitelną wg pisu postać Lecha Kaczyńskiego na nowym pomniku.

Tylko że w 2002roku  2003 roku  już nie Było Lecha  Kaczyńskiego  więc  czego się bali ????

Jakim cudem  sąd  oczyści z zrzutów  sędziego  od ,, 50zł,, skoro dowody były  że ukradł  ???

albo  tego  od  wiertarki  ???

Albo prokuratora  który miał we krwi  alkohol  ???

Jakim cudem skoro dowody były ????

Ulman   

Poszedłem za radą Maxa  i dałem mu #R  czyli trafił na listę  ignorowanych  poco sobie takim  użytkownikiem chorym z nienawiści głowę zawracać

Gość marekfarmer
Opublikowano

Tak  szczególnie  ,,Oniet  i G*wno Wyborcze,,

Gość marekfarmer
Opublikowano

Nie chodziło  czy była czy nie była Notatka.

Ale  o treść    Notatki

Gość marekfarmer
Opublikowano

A co mają wypowiedzi  do  werdyktu sądu.

Wypowiedzi  jaki były  Polityków  Pis  i większości społeczeństwa na temat  tego  sędziego  od ,,50zł,,  a wyrok  jaki zapadł 

Gość marekfarmer
Opublikowano

Amerykanie zaprzeczyli  o  sankcjach na spotkania  z Polskimi przedstawicielami

,,Oniet,,  kłamał

Opublikowano (edytowane)

Ty żyjesz w jakiejś innej czasoprzestrzeni intelektualnej? 

Piszemy o istnieniu notatki której wg rzadu nie było a potem sie okazało że była. Onet pisał prawde -  rzad kłamał. 

Kazdy normalny dyplomata  załatwia sprawy w zaciszu gabinetów i oficjalnie wszyscy się kochają. Sankcje ogłasza się oficjalnie w przypadku np. aneksji Krymu. W innych przypadkach wymienia się kuksańce pod stołem. Nie wiem czy w notatce były sankcje czy nie bo to duże słowo i może nieadekwatne ale w tym przypadku rządzący po prostu kłamali że taka notatka nie istnieje.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Notatka była (miała być tajna) i Onet naraził się obu stronom - nadawcy i adresata -  nawet wspominając o jej istnieniu.

Tak naprawdę NIKT nie wie jak dobrze zarządzić aby efekty społeczne były lepsze niż przy anarchii, w związku z tym jeśli już kto rządzi to priorytetem są jego własne interesy (bo tylko takie dają się jakoś zdefiniować) a wyjątkowo wyraziście widać to w Polsce. Polityka dwu barw; czarnej i białej to ostatnie PiS i anty-PiS.
 Jakie barany? Jakie lwy? wszystko to wściekłe psy. Dość mam propagandy PO i PiS jakoby to głoszący miał rację i chciał dobrze. Żaden nie wie jak. 

Edytowane przez dysydent
Gość marekfarmer
Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

Ty żyjesz w jakiejś innej czasoprzestrzeni intelektualnej? 

Piszemy o istnieniu notatki której wg rzadu nie było a potem sie okazało że była. Onet pisał prawde -  rzad kłamał. 

Kazdy normalny dyplomata  załatwia sprawy w zaciszu gabinetów i oficjalnie wszyscy się kochają. Sankcje ogłasza się oficjalnie w przypadku np. aneksji Krymu. W innych przypadkach wymienia się kuksańce pod stołem. Nie wiem czy w notatce były sankcje czy nie bo to duże słowo i może nieadekwatne ale w tym przypadku rządzący po prostu kłamali że taka notatka istnieje.

Kłamał ,,Oniet,, który  twierdził  że  w notatce  są sankcje na spotkania dla Polaków

Co  USA  zdementowało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v