Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano

Masz  dar  do oczerniania  jak na razie xD

Czekam nadal  na ten cytat  w którym  pisze  że ,, popieram zakaz uboju rytualnego,,  albo na słowo ,, przepraszam,,

Chyba  że jesteś  hipokrytą  i nie potrafisz  się przyznać do oszczerstwa

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem przeciw jakimkolwiek odniesieniom prawnym do jakichkolwiek czynności rytualnych w Prawie Państwa.
Jeśli jakiekolwiek działania związane z religią lub tradycją są zgodne z obowiązującymi przepisami itd. to wystarczy.
Jeśli tzw. "ubój rytualny" mieści się w przepisach sanitarnych, humanitarnych czy jakichkolwiek innych obowiązującego Prawa to można sobie wezwać nawet szamana aby swoje modły odprawiał, jeśli jakieś rytuały wymagają naruszenia obowiązującego prawa to są zabronione.
Używanie słowa "rytualny" w Prawie obliguje do określenia (opisania procedury) rytuału którego to Prawo dotyczy i tutaj .... no dajcie spokój, mamy dwudziesty pierwszy wiek a mienimy się cywilizowanym krajem nie po to aby obce zabobony w naszym Prawie opisywać.

P.S. Nie mogę znaleźć przepisu w Polskim Prawie o tym uboju "rytualnym" i obym nie znalazł.

Edytowane przez dysydent
Gość marekfarmer
Opublikowano
2 godziny temu, ozzborn napisał:

to kto ci zleca robote ? :D

Czekam na cytat 

Oczerniać  potrafisz  a udowodnić  ani przeprosić  już  nie ???

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Masz , jak sie tak upierasz

:P;);)

Dobra . Żeby nie było . To był żart z mojej strony .

Zobaczymy czy to będzie takie śmieszne  dla ciebie  :) 

Opublikowano (edytowane)

Co masz na myśli ?

No ale cytat był .:D

Edytowane przez zetorki12
Gość marekfarmer
Opublikowano

Przekonasz  się w najbliższym czasie  :) 

Opublikowano
34 minuty temu, marekfarmer napisał:

Czekam na cytat 

Oczerniać  potrafisz  a udowodnić  ani przeprosić  już  nie ???

wrzuc na luz bo ja o chlebie a ty o niebie....

Opublikowano

No to Jakiemu się upiekło. Zamiast oszołoma wywalili gościa co jeszcze dobrze nie zdążył rozejrzeć się po ministerstwie. Ale wpis o dokonaniach życiowych do CV jak ta lala.:D

Gość marekfarmer
Opublikowano
8 minut temu, ozzborn napisał:

wrzuc na luz bo ja o chlebie a ty o niebie....

-  czekam   co michałkiewicz  nie nauczył. udowodnij  że  pisałem że  ,,popieram zakaz uboju rytualnego,,    albo przeproś

Opublikowano
12 godzin temu, gienio007 napisał:

Trzeba by i ustawowo Ulmanowi wolne zagwarantować , bo gość całe dnie tu politykę uprawia i w wolną niedzielę też . To normalnie jest  smutne 

Łączę się z tobą w bólu:(

3 godziny temu, marekfarmer napisał:

Masz  dar  do oczerniania  jak na razie xD

Ciebie nie da się oczernić

40 minut temu, zetorki12 napisał:

Czyżby groźba ?:ph34r:

Bedziesz miał pocztę od moda

• Sad 1
Opublikowano
13 minut temu, marekfarmer napisał:

-  czekam   co michałkiewicz  nie nauczył. udowodnij  że  pisałem że  ,,popieram zakaz uboju rytualnego,,    albo przeproś

widze ze ci nie leży ten Michalkiewicz, oj bardzo nie leży :D

Opublikowano
32 minuty temu, ereksio napisał:

Zydów nie wsadzamy, ale....

barany beczą dalej....

1425308585_pjsjh2_600.jpg

Pozwolę sobie zauważyć że to "gówno prawda". Armia baranów pozostanie zawsze armią baranów, choćby nie wiem kto stał na jej czele. Barany w owczym pędzie będą lazły na pewną rzeź, ślepo ufając że tak ma być, bo przecież przewodzi im król zwierząt. Poza tym barany są nieuzbrojone, bo ani kłów, ani pazurów nie posiadają, Wartość bojowa żadna, chyba że stadem zadepczą.
Jeżeli lwami będzie dowodził baran to sytuacja i jego status zmieni się w chwili gdy zginą pierwsze lwy. Po prostu zostanie zjedzony, co w warunkach ludzkich oznacza iż np. zginie od własnego ognia. Siłą rzeczy na czele armii stanie lew, jest to ze wszech miar pożądane i przywraca równowagę w stadzie co by nie mówić drapieżników. czyli tych uzbrojonych i z instynktem zabijania. 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, ozzborn napisał:

widze ze ci nie leży ten Michalkiewicz, oj bardzo nie leży :D

A tobie  widać  leży  oczernianie  xD

Jednym słowem jesteś  ,,kłamcą,,  xDxD

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Żydzi uchodzą za inteligentniejszych od Niemców.   ...
.... koniec dowodu.

na przysłowie o armiach, lwach i baranach.
Kontrowersyjnie, wieloznacznie i z punktu widzenia orłów przez których gniazdo trzon bitwy przebiegał.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Marek , Tobie się to podoba . Ni to śmieszne , ni pouczające ?

Opublikowano
6 minut temu, marekfarmer napisał:

A tobie  widać  leży  oczernianie  xD

Jednym słowem jesteś  ,,kłamcą,,  xDxD

jakies dowody na te rewelacje ? :D

Gość marekfarmer
Opublikowano
Dnia 10.03.2018 o 12:03, ozzborn napisał:

skoro ja ciągle to samo to co powiedziec o tobie zażarty obrońco obecnej władzy ? co powiedziec o kims kto własny interes odkłada na bok (zgoda na zakaz uboju rytualnego) w imie partii ? 

Opublikowano

" nie sprzedam byle komu  bo więcej  daje "  marku czyje to słowa  ?  :D 

Gość marekfarmer
Opublikowano
Dnia 10.03.2018 o 12:03, ozzborn napisał:

skoro ja ciągle to samo to co powiedziec o tobie zażarty obrońco obecnej władzy ? co powiedziec o kims kto własny interes odkłada na bok (zgoda na zakaz uboju rytualnego) w imie partii ? 

Gdzie  dowody  na te  kłamstwa  ??????

Opublikowano

powyżej głąbie :D kazdy kto czyta ze zrozumieniem bardzo łatwo wywnioskuje ze jestes za zakazem :D czemu tak sie bronisz ? kazdy ma prawo do własnych przekonan :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v