Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A nawet nie czytałem.
to znaczy żadnego wideorejestratora wcale nigdzie nie było?

A sam pisałem - NIE WIERZ NIKOMU W INTERNECIE. 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Czyli mamy nasilenie nastrojów antyunijnych, antyniemieckich, antyrosyjskich , antyżydowskich, antyamerykańskich, antyukraińskich  Pozytywne nastawienie mamy do Wegier Litwy i do kogo jeszcze? Ale nic to - wybudujemy sobie płot , parę pomników, przestaniemy pracować w niedziele, podniesiemy podatki na pożytek elektoratu, damy pińcet +  i będzie git.

Opublikowano (edytowane)

Dobra, zajmujemy się jakimś śmieciem internetowym bo jak do tej pory nic nie wiem ponad zbędny polityczno szowinistyczny bełkot z tych gazet, gazetek a rzecz dotyczy bezsprzecznie wypadku gdzie niczyjej złej woli nie było a oceny jakby inwazja.

Prawdziwi mistrzowie propagandy to kilka poziomów wyżej.

Z tego wszystkiego aż sprawdzałem w Wikipedii czy właściwe tu słowo szowinizm? 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

To tak dla pokazania niskiej jakości prowokacji serwowanych przez media. Choć ta Onetu jednak była wyższych lotów bo okazała się na koniec tygodnia prawdą.:D

Opublikowano

A co tam, u nas nawet i małe sklepy pozamykane (pewnie na wszelki wypadek) to co mam do roboty. Moderator nie interweniuje że za dużo a czasem nie na temat a nawet własne posty cytuję nie raz. 
A właśnie, czy istnieje techniczna możliwość usunięcia całkowitego posta z poziomu własnego konta, bez proszenia o to moderatora?

Opublikowano

edytuj do zera.

tvp od piatku zaczela nagle atakowac lisa i springera- dzisiaj sie okazalo dlaczego:D

http://www.newsweek.pl/polska/polityka/newsweek-jak-mateusz-morawiecki-ukrywa-majatek-,artykuly,424476,1.html

niby nic wielkiego-zarabial miliony,stac go, tylko dlaczego tak kombinowal ??? czyzby majetny bankier byl  dla elektoratu pis-u niestrawny.

najwiecej prawdy jest na poziomie mediow lokalnych-tu informacje szybko sie roznosza i trudno jest sfalszowac rzeczywistosc..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

edytuj do zera.

Za takie edytowanie , to bana dostałem . Więc tak nie podpowiadaj .:ph34r:

Opublikowano (edytowane)

wystarczy podczas edycji napisać zamiast usuwanej treści coś typu - tu była durnota i mnie wyśmiali a że nic mądrzejszego nie wiem na ten temat to pozostawię tylko uznanie wyższości oponentów.

Znajdzie ktoś bodaj jedną wypowiedź o podobnej treści u któregokolwiek polityka? 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Weź no streść , a nie każesz prawie godzinę oglądać .

Opublikowano

To ścieśnij , i tak mniej więcej przekaż o co biega . ¬¬

Opublikowano

10 minut temu, jacus napisał:

edytuj do zera.

tvp od piatku zaczela nagle atakowac lisa i springera- dzisiaj sie okazalo dlaczego:D

http://www.newsweek.pl/polska/polityka/newsweek-jak-mateusz-morawiecki-ukrywa-majatek-,artykuly,424476,1.html

niby nic wielkiego-zarabial miliony,stac go, tylko dlaczego tak kombinowal ??? czyzby majetny bankier byl  dla elektoratu pis-u niestrawny.

najwiecej prawdy jest na poziomie mediow lokalnych-tu informacje szybko sie roznosza i trudno jest sfalszowac rzeczywistosc..

No właśnie  - dla przeciętnego wyznawcy PIS posiadanie takiego majątku i takich kwot jest nie do pomyslenia. Jakby tak dorobił sie sąsiad to pewnie ma jakieś układy , ukradł, Soros mu płaci albo  z byłymi słuzbami ma jakieś biznesy. W ostateczności  to po prostu mafia.9_9 Tak czy inaczej gość jest podejrzany jak cholera bo zaden gamoń nie uwierzy że mozna uczciwie tyle zarobić. Wszyscy w PIS to gołodupce bo to nie jest podejrzane i proletariat ich za swoich uważa. Oczywiście zaraz koledzy napiszą ze to fake news tak jak z notatka MSZ kilka dni temu. Jaka jest prawda się zobaczy ale jesli nie ściemniają to elektorat może się zdziwić. Tzn ten względnie myslący bo ortodoksy maja wbite do głów ze Newsweek wyłącznie kłamie i nic do nich nie dotrze 

Zidiocenie sPISkowe dotarło do redakcji sportowej TVP. Dziś jakiś dziennikarzyna pod skoczną zaczął spekulować że jak zwykle wszyscy przeciwko nam i dawali zielone światło gdy były najgorsze warunki ( a były one najgorsze wtedy gdy nasi startowali co było zależne od wyników w pierwszej serii) Stoch od razu to uciął i to bardzo zdecydowanie. Widac że gość ma alergie na głupków.

Gość marekfarmer
Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

To ścieśnij , i tak mniej więcej przekaż o co biega . ¬¬

Chodzi o Księdza  Stanisłąwa Małkowskiego  przyjaciela księdza Jerzego  Popiełuszki 

Opublikowano (edytowane)

Ulman Właśnie o skokach słucham i wygląda że to po Małyszu tak powtarzali . Więc nie wszystko to PiS .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

30 lat III rp w 44 min -od autorytetu moralnego IV rp-:D.

zadanie bojowe dla marka-znajdz jednego waznego pis-owca ktory przez te lata nie byl w rzadzie, ministerstwie,sejmie, senacie.kancelarii obojetnie ktorego prezydenta ???? jest chociaz jeden ktory przez te 28 lat nie rzadzil polska w roznych partiach i rzadach ????????

http://www.newsweek.pl/polska/plagiat-w-ksiazce-wojciecha-sumlinskiego-o-komorowskim,artykuly,377715,1.html

nawet wiatr przeciw nam :P.chyba za malo daliscie na tace.

malkowski to ten od krzyza- nie skojarzylem- juz dawno[1983] sam kosciol odsunal go od polityki-moze temu jeszcze zyje -nie tak jak popieluszko, potem protestowal przeciwko wieloletniemu platnemu agentowi sb-arcybiskupowi wielgusowi , teraz z kaczynskim -a tak pieknie zaczynal z ropcio i kor-em, michnik ,kuron , czuma. moczulski to byli jego towarzysze walkiB|.

odwolano zarzad kghm-juz 3 za dobrej zmiany. podobnie jak koniarza z janowa....

Opublikowano
8 godzin temu, PRIMO napisał:

Idąc tym tokiem myślenia to powinny być pozamykane i kościoły bo przecież kapłan też handluje słowem Bożym .¬¬

ale twój tok to jak gówno z d*py lewicowe  ksiądz sam robi msze czy zmusza pracowników ??? widzę ze z nudów nie miałeś co robić  w piątek królował tvn 24  chciałem zobaczyć co się dzieje a tam cały dzień pier**lili jedno...

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

ale twój tok to jak gówno z d*py lewicowe  ksiądz sam robi msze czy zmusza pracowników ??? widzę ze z nudów nie miałeś co robić  w piątek królował tvn 24  chciałem zobaczyć co się dzieje a tam cały dzień pier**lili jedno...

Nie , nie robi sam . Towarzyszą mu na ogół organista i kościelny .:ph34r:

Opublikowano

ja mam pytanie do @ulman @zetorki12  primo innych  czemu wy zaganiacie ludzi w niedziele do pracy a co niedziele pier**licie od rana do wieczora na forum  co nie pracujecie sami a innych byście widzieli w pracy ?? to się NAZYWA PATOLOGIA...    a ja dzisiaj byłem z córką na spacerze w wózeczku, i w parku było tyle ludzi jak nigdy i każdy sobie chwalił no ale ...... 

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

No bo to są typowe  ,,Janusze,,  i nic na to nie poradzisz  na kościół i księży  plują  ale do chrztu  pierwszą komunie  itd  dzieci  prowadzą

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Nie , nie robi sam . Towarzyszą mu na ogół organista i kościelny .:ph34r:

zawsze mu towarzyszył bo niedziele to on zaczyna prace..  proponował ci kiedyś wesele z dzień powszechny bo powiedział ze się nie chce mu udzielać ślubów weekendy ??

Opublikowano (edytowane)

Co Ty gadasz ? Jak się zmieściłeś w wózeczku ?:o

Po za tym nie rozumiem podejścia władzy . Dlaczego jednym na siłę się zabrania pracy , a innym pozwala ?

A taki organista , to który dzień ma wolny ? O n nie ma rodziny ? Nie chce w wózeczku pojeździć ?O.o

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v