Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, marko-kolo napisał:

Ale my nikogo do niczego nie przekonujemy ...poprostu mamy ubaw z tepakow(prawakow) hahaa

Ty ktory nic po za smieciami  i cudzymi tekstami ktore tu wklejasz piszesz o robieniu smietnika ?

Tępakami jest wasza strona,wychodować kodziarzy nikomu jeszcze  się nie udało.

I będę to robił,teksty są zbyt celne by z nich zrezygnować

Edytowane przez Alamo
Opublikowano
3 minuty temu, marko-kolo napisał:

No szkoda ze sam nie potrafisz przycelowac :D

Potrafię,czytać nie umiesz,zetorki 12 został obnażony  na podawaniu nieprawdziwych informacji.Ulmana również docisnąłem do ściany,popluł jadem,z Tobą na logikę mógłbym zrobić tak samo.

Opublikowano

Ale cudak xD. Powiadasz - nikt Cie nie chwali , to pochwalisz się sam :D. Dodaj jeszcze , że skromny jesteś i będzie wszystko .:P

Opublikowano
22 minuty temu, Alamo napisał:

Tępakami jest wasza strona,wychodować kodziarzy nikomu jeszcze  się nie udało.

I będę to robił,teksty są zbyt celne by z nich zrezygnować

widziałeś jak edytuje  żeby nie wychodził na większego głupka 

Opublikowano
6 minut temu, zetorki12 napisał:

Ale cudak xD. Powiadasz - nikt Cie nie chwali , to pochwalisz się sam :D. Dodaj jeszcze , że skromny jesteś i będzie wszystko .:P

Nie dam Ci tego poznać.Pozostawienie Cię w niewiedzy.

Opublikowano

są tacy co uważają, że gdyby nie owsiak to nadal leczylibyśmy się u szamana, a  jaki budżet ma mz a ile pieniędzy zabrała wośp?? trzeba znać proporcje

z każdej zł wrzuconej do puszki wośp jakiś procent trafia prywatnie do owsiaka, każdy dorosły człowiek powinien to rozumieć a nie wmawiać, że jest innaczej, ja uważam: chcesz dawać to dawaj ale nie szantażuj  innych

a co do maybacha rydzyka to jest pewna grupa ludzi którym można wszystko wmówić i nikt ich nie przekona że: białe jest białe, czarne jest czarne tylko szare jest bezkarne :)

Opublikowano

Maybach jest przereklamowany. W przetargu na opancerzone limuzyny odpadł. Wybrali Audi. Teraz pewnie gratis odczytają im parametry z tej rozbitej. Klimat się zmienił.

Opublikowano (edytowane)

daje dla klechy po koledzie czy na ofiare  i nie widze zadnego rozliczenia ani zadnego pozytku z tej kasy dla potrzebujacych 

Wiec dlaczego mam nie dac dla orkiestry skoro widac co robia i rozlicaja sie z tego .....rozliczenia sa oficjalne  w internecie skladane do MSWiA .....koszty sa znane ,wydatki tez ......wiec po co te brednie ze to niby tajemnica ?

Skoro kradnie to dlaczego dostaje zezwolenie na nastepna zbiorke ?

Kto ma nizsze koszty od Owsiaka ?caritas ? Ktory ciagnie kase z budzetu ?a moze inni co kasuja 50% ?

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano
1 godzinę temu, Alamo napisał:

Dlatego któraś set strona tu leci... większość  wpisów tutaj to śmietników chłam.

I jak wy chcecie przekonać kogoś do narracji lewicowo-liberalnej?

Mnie tam twoja prawicowo-komunistyczna nie przeszkadza.

Opublikowano
27 minut temu, marko-kolo napisał:

Cyrk na kolach .....prawaki udaja madrych  i skromnych ...i dociskaja :D  sobie lajki  

cyrk ciebie nikt nic nie da i też się dobrze bawisz uspokój się a nie zachowuj jak dziecko 

Opublikowano

Mnie tam nie przeszkadza ze nie mozesz nawet zjesc jak czlowiek albo zajac sie dzieciakiem ....to tylko swiadczy zes glupszy jak ustawa przwiduje,  skoro cztujesz w czasie jedzenia a dzieciak nie ma ojca tylko glupka ktory siedzi na forum 

Opublikowano

http://natemat.pl/226641,ministerstwo-ziobry-dzieli-pedofilow-na-zlych-i-dobrych-sprawdzamy-dlaczego-w-rejestrze-nie-ma-ksiezy

jutro rekonstrukcja rzadu a wy sie pierdolami zajmujecie- najlepszych ministrow swiata ,wymienia na jeszcze lepszych czy to nie cud wymodlony u ojca dyrektora za 78 mln ??????

z mojej parafii pochodzi jeden biskup- widze go czasami na cmentarzu, ma co prawda limuzyne na torunskich rejestracjach[choc tam nie urzeduje] ale to stara pordzewiala skoda octavia:D

w tym roku znaleziona juz 2 ogniska asf-to jest dla rolnikow prawdziwy problem. obnizono prog zawartosci oleju rzepakowego w on- 200 zl na tonie w dol przewiduja specjalisci..swinie i mleko tanieja i zaczyna sie kryzys.......

Opublikowano (edytowane)

widzisz jaki z ciebie inteligent dziecko śpi od 19  poza tym to nie komunikator tylko forum odpowiedzi co godz w dobrym wypadku co 10min  a jak już walisz cytatami nie ucz starego dzieci robić :P

ty wo gule masz dzieci ??

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v