Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slowo Boze to sie  ponoc glosi a nie wykorzystuje do robienia biznesu ....ale co tam teraz wsio na glowie i tylko rentowy biznes sie liczy haha

Ile do caritas ciagnie z budzetu ? A ile kosciol ? Macie dane oszolomy ? 

• Like 1
Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

Głosić nie narzucać, często samemu będąc obłudnym i cynicznym. Dokładając jeszcze, że hipokryzja zaślepia niektórych "głoszących". :P

Nie ważne dane. Ważne że "głoszą" zgodnie z wolą Najwyższego. :)

Opublikowano

Hipokryzja nie może zaślepiać bo sama w sobie jest zachowaniem, sposobem postępowania np co innego mówi a co innego robi. Hipokryzja może cechować zachowanie bądź działanie. To tak tytułem relaksu.

Gość marekfarmer
Opublikowano
1 godzinę temu, ZosiaSamosia napisał:

@marekfarmer nie wrzucałam i nie mam zamiaru wrzucać, ani całować go po rękach też nie mam zamiaru ;) i nie wiem czy zauważyłeś ja nikogo nie atakuję. Każdy ma prawo się wypowiedzieć tak samo Ty jak i ja. Zdejmij klapki z oczu i poszukaj w necie informacji o oszukanych starszych, samotnych i schorowanych ludziach, którzy oddając swój majątek Rydzykowi czy Caritas'owi liczyli na wsparcie z jego strony a zostali sami bez nikogo i niczego. Wspierając WOŚP oczekuję, że wywiąże się z obietnic i to widać gołym okiem, że się wywiązuje. 

Zgadzam się również na wspieranie przystanku Woodstok. :P

Ty zdejmij  klapki z oczu. Nie znalazłem żadnej  sprawy  osoby oszukanej przez  Rydzyka.  Skoro wiesz o takich to proszę  o  linki  a nie puste  oskarżenia.

Czyli  zbierając kasę na chore  dzieci 

A wydając  część na Woodstok   część  na swoje  firmy  obsługujące WOŚP  to  wywiązywanie się z  tego na co zbierali dobre :D  :D

Żali  mi takich  zaślepionych ludzi.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, marekfarmer napisał:

Chyba u ciebie   na  wschodzie  bo u nas to jakoś  tego nie widać  w szpitalach

To nie wiem gdzie Ty mieszkasz ze nie widzisz tego :o To, ze" zabiera" dla siebie % to logiczne i tylko ktoś umyslowo chory będzie wierzyl ze robi to wszystko za darmo :D:D

Co do Ryska to by sie nie wyglupial xD Stworzyl kolejne stowarzyszenie ktore ma jednoczyć opozycje. Rancza się naoglądal chyba za dużo xD

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano

Zetorki12 skoro piszesz że Rydzyk ma maybacha,wrzuć kilka fotek z różnych witryn, najlepiej jak do niego wsiada...Dlaczego chce kilka? ponieważ jedno może być spreparowane.Udowodnij że piszesz prawdę.Słyszałem Jego wypowiedź że to kłamstwo.

Gość marekfarmer
Opublikowano

,,TieVN,,  powiedział  to  pewnie prawda  pomyślał

:D  :D  :D 

Opublikowano
2 godziny temu, ZosiaSamosia napisał:

@marekfarmer nie wrzucałam i nie mam zamiaru wrzucać, ani całować go po rękach też nie mam zamiaru ;) i nie wiem czy zauważyłeś ja nikogo nie atakuję. Każdy ma prawo się wypowiedzieć tak samo Ty jak i ja. Zdejmij klapki z oczu i poszukaj w necie informacji o oszukanych starszych, samotnych i schorowanych ludziach, którzy oddając swój majątek Rydzykowi czy Caritas'owi liczyli na wsparcie z jego strony a zostali sami bez nikogo i niczego. Wspierając WOŚP oczekuję, że wywiąże się z obietnic i to widać gołym okiem, że się wywiązuje. 

Zgadzam się również na wspieranie przystanku Woodstok. :P

Jak wiemy obie fundacje są od działania w szczytnym celu,jedna jest skromna druga rozbuchana medialne.Stąd u Ciebie ten obraz postrzegania rzeczywistości.

Opublikowano

Która to która , bo tej skromnej to właściwie nie zauważyłem ?O.o

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Która to która , bo tej skromnej to właściwie nie zauważyłem ?O.o

To już Twój problem,z resztą nie dziwię się, wysłany link mówi za siebie.

Opublikowano
6 minut temu, agromatik napisał:

@Alamo zapomniałeś dodać że jedna wyciąga łapska po pieniądze podatnika (i je dostaje) a druga nie ma do tego prawa.

Sęk w tym że Ona widzi coś gołym okiem.Musiałem się do tego odnieść..

Opublikowano
8 minut temu, Alamo napisał:

Ile Ty masz lat?Prosiłem o zdjęcia nie spreparowane, po tym co podałeś pokazujesz że masz braki intelektualnie..

No ja mam wiedzieć które to spreparowane ? Chciałeś zdjęcia to wysłałem Ci do wyboru . A lat mam tak w sam raz .

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

No ja mam wiedzieć które to spreparowane ? Chciałeś zdjęcia to wysłałem Ci do wyboru . A lat mam tak w sam raz .

Czy doczytałeś jakie zdjęcia miały być? Nie chcę Rydzyka wklejonego na tle maybacha,czy wwwwiocha.pl.Popraw się o ile potrafisz?

Opublikowano (edytowane)

Wysłałem wszystkie i jeszcze Mu mało .:D A to google jest zależne ?

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v