Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
A sprawa dotyczyła powództwa cywilnego o oszczerstwa. Sąd nie skazał Wielguckiego bo ten wybronił się powszechnie znanymi faktami czyli własną interpretacją sprawozdań oświadczeń itp. Sąd uznał, że taka interpretacja jest możliwa i nie uznał winy ani roszczenia ot co.
Opublikowano
44 minuty temu, Roman176 napisał:

wole w całości claasa niż polskie myśli 

Ja robie biznes a nie będę dotował jakieś wydumki garazowe w których i tak 80% byłoby z zagranicy. Jesli będzie to wyrób równorzędny jakościowo to wezmę korzystniejszy finansowo a nie nasz,  bo jest niby polski Jak ktoś chce wspierać np. Ursusa to niech kupuje ale co tam jest polskiego? Wentyle w kołach :D

Pisałeś że jeździsz BMW i to nowym. Czemu nie Oplem albo Fiatem które chociaż są u nas montowane?

3 minuty temu, Roman176 napisał:

ci podnosili i nic ci nie dali 

Czyli ci są dobrzy bo dają? Socjal święta rzecz dla mas robotniczych od zawsze. 

Ekonomia jest nieubłagana - muszą zabrać więcej jak mają coś dać. Pieniądze nie rosną na drzewach. Jak to tutaj ktoś mądrze napisał   - PIS przekupił wyborców ich własnymi pieniędzmi i lud się w tym nie połapał do tej pory

Opublikowano
Potwierdzam wypowiedzi Roman176. Jestem "ZE ŚLĄSKA" i znam poczynania GOROLI Z POLSKI.
Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

jestem obserwatorem tego tematu od jakiegoś czasu, i tylko obserwatorem. :) @marekfarmer masz może link do podobnego filmu gdzie demaskowana jest działalność o. Rydzyka bardzo prosiłabym. A po takich artykułach, wywiadach czy innych wymysłach, wrzucam do puszki WOŚP podwójną kwotę. 

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

Znaczy, że co? mam się bać czy jak???? kij w mrowisko i mrówy mnie oblezą? ;)

Opublikowano

Zosia ma rację . Bez Orkiestry dalej by nas badali jedynie stetoskopem . W szpitalach większość urządzeń z tych zbiórek .

Opublikowano
18 godzin temu, Ulman napisał:

Ja robie biznes a nie będę dotował jakieś wydumki garazowe w których i tak 80% byłoby z zagranicy. Jesli będzie to wyrób równorzędny jakościowo to wezmę korzystniejszy finansowo a nie nasz

czyli co belaruska ? bo korzystny finansowo? a w ursusie jeszcze coś sobie zrobisz sam 

Gość marekfarmer
Opublikowano
2 godziny temu, ZosiaSamosia napisał:

jestem obserwatorem tego tematu od jakiegoś czasu, i tylko obserwatorem. :) @marekfarmer masz może link do podobnego filmu gdzie demaskowana jest działalność o. Rydzyka bardzo prosiłabym. A po takich artykułach, wywiadach czy innych wymysłach, wrzucam do puszki WOŚP podwójną kwotę. 

A co  wpłacałaś  mu  jakąś  kase  że cie  to  interesuje  ?????

Wybierz  się  na wycieczkę  do  Torunia  przy  drodze  Między  Bydgoszczą  a Toruniem dokładnie już  z daleka  zobaczysz    Świątynie  jaką  wybudował  i  szkole  Medialną,  dawniej były  tam  zarośla  i  bagna .

I jakbyś  chciała  wiedzieć  to  o  Strajku  Rolników  z Grudnia  tylko  Telewizja  Trwam  powiedziała   ani TVP  ani ,,TieVN,,  ani  Polsat  nawet  się  nie zająknęli.

A Owsiak  znalazł  masę ,,gamoni,, którzy  żebrzą  kasę  na ulicach   niby na szczytny  cel  a przy okazji  na tej kasie  dorabia  się   firmy  Owsiaka i jego Żony   jak i  masa  Gwiazd  które  za pieniądze  zaśpiewają  dla  chorych dzieci  czy seniorów

2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Zosia ma rację . Bez Orkiestry dalej by nas badali jedynie stetoskopem . W szpitalach większość urządzeń z tych zbiórek .

Chyba u ciebie   na  wschodzie  bo u nas to jakoś  tego nie widać  w szpitalach

Opublikowano
2 godziny temu, ZosiaSamosia napisał:

Znaczy, że co? mam się bać czy jak???? kij w mrowisko i mrówy mnie oblezą? ;)

zobaczyli jedyną kobietę to mężczyźni puszczają ślinkę szczególnie te starsze pokolenie 

Opublikowano
17 godzin temu, jacus napisał:

roman to prawdziwy polski patriota -on polskich rzeczy nie kupuje bo polskosc jest bezcenna a on nie lubi przeplacac:D, a tak na marginesie -jak ty jezdzisz jak stale jestes na bani, limit szczescia w zderzeniu z alkomatem kiedys sie skonczy.......

http://aukcje.wosp.org.pl/komplet-wizytowy-od-pierwszej-damy-i5698315

jacuś gdy czytam twoje wypowiedzi to zawsze mam ten obraz syna z tatą i tak bardzo mi go przypominasz ... nie wiem dlaczego a morze naprawdę to ty z tatą ??

Opublikowano
3 minuty temu, marekfarmer napisał:

A co  wpłacałaś  mu  jakąś  kase  że cie  to  interesuje  ?????

Wybierz  się  na wycieczkę  do  Torunia  przy  drodze  Między  Bydgoszczą  a Toruniem dokładnie już  z daleka  zobaczysz    Świątynie  jaką  wybudował  i  szkole  Medialną,  dawniej były  tam  zarośla  i  bagna .

I jakbyś  chciała  wiedzieć  to  o  Strajku  Rolników  z Grudnia  tylko  Telewizja  Trwam  powiedziała   ani TVP  ani ,,TieVN,,  ani  Polsat  nawet  się  nie zająknęli.

A Owsiak  znalazł  masę ,,gamoni,, którzy  żebrzą  kasę  na ulicach   niby na szczytny  cel  a przy okazji  na tej kasie  dorabia  się   firmy  Owsiaka i jego Żony   jak i  masa  Gwiazd  które  za pieniądze  zaśpiewają  dla  chorych dzieci  czy seniorów

Chyba u ciebie   na  wschodzie  bo u nas to jakoś  tego nie widać  w szpitalach

Zapewniam Cię że Rydzyk też na maybacha też swoimi rękoma nie zapracował . Pewno wszędzie gdzie duża kasa to jakieś oszustwa są . Trzeba szukać łapać i karać . Ale póki co nikogo prokurator nie ściga , więc po co opluwać ?

Gość marekfarmer
Opublikowano

Bo  Księża  nie pracują  rękoma  tylko Słowem Bożym

A może  zaprzeczysz  że  Firmy  Owsiaka i  jego  Żony obsługują  WOŚP  ???

Albo  finansowanie  Przystanku  Woodstok ??

No i  się  Stało  ,, DOŚĆ  DYKTATURY KOBIET,,

:D:D:D:D:D

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano (edytowane)

@marekfarmer nie wrzucałam i nie mam zamiaru wrzucać, ani całować go po rękach też nie mam zamiaru ;) i nie wiem czy zauważyłeś ja nikogo nie atakuję. Każdy ma prawo się wypowiedzieć tak samo Ty jak i ja. Zdejmij klapki z oczu i poszukaj w necie informacji o oszukanych starszych, samotnych i schorowanych ludziach, którzy oddając swój majątek Rydzykowi czy Caritas'owi liczyli na wsparcie z jego strony a zostali sami bez nikogo i niczego. Wspierając WOŚP oczekuję, że wywiąże się z obietnic i to widać gołym okiem, że się wywiązuje. 

Zgadzam się również na wspieranie przystanku Woodstok. :P

Edytowane przez ZosiaSamosia
Opublikowano
10 minut temu, ZosiaSamosia napisał:

poszukaj w necie informacji o oszukanych starszych, samotnych i schorowanych ludziach, którzy oddając swój majątek Rydzykowi czy Caritas'owi liczyli na wsparcie z jego strony a zostali sami bez nikogo i niczego.

większość to prowokacja była gw  za nie które sądownie przepraszali  a caritas ma przychodu 94 mln a wydaje 89 mln 5 gdzieś paruje Owsiakowi paruje 15/29 

wiec już pisałem łatwo poszło jeszcze lepiej się wydaje i tak co roku koło Macieju   to chyba normalne bo gdy ktoś ciężko zarobi swoją kasę to 10 razy zastanawia się jak wydaje 

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

Tak, tak w pobliskim mieście taki przypadek: na listach Caritasu setki osób, które fikcyjnie figurowały jako pacjenci stacji opieki czy czegoś, wyłudzenia z NFZ i inne przekręty, to też prowokacja?..... no ale cóż każdemu zdarza się zbłądzić :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v