Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, agromatik napisał:

Towarzyszu Tracker, towarzysz Trocki jest z was dumny, w nagrodę (nie musicie się pakować) jedziecie na kamczackie wczasy klimatyczne. 

dlatego kiedyś pisałem ci ze stare pokolenie coś jak szmata wie lepiej ale nie wie z której strony wieje uważa się za modrość polski 

Opublikowano
1 godzinę temu, agromatik napisał:

Nikt nie ma nic do uczestnictwa w marszu i godnych obchodów święta niepodległości. To wręcz nasz patriotyczny obowiązek. Ale czy można nazwać patriotą, gnoja zakrywającego swój ryj podczas tego marszu? Tak bardzo się wstydzi tego, że jest Polakiem i że to manifestuje. No chyba, że zakrywa ryjek, żeby nie wystraszyć innych, nie wywołać paniki, bo w tłumie może się to źle skończyć.

a jak możną starego nazwać h*ja z flagą śmierć Andrzejowi dudzie  opowiadający ze w tvn jacy Polacy to rasiści ?? 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

60 tys w 36 milionowym panstwie:26_nerd::26_nerd::26_nerd:,  od soboty dopiero wrociliscie, co gps w warszawie nie dziala:D:D:D. zaginieni w akcji, 

jacuś przynajmniej nikt im nie płacił,  jacusiu 20 milionów tylko 15-64 lata ...  reszta to dzieci i starcy 

Edytowane przez Roman176
  • Like 2
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman176 napisał:

a jak możną starego nazwać h*ja z flagą śmierć Andrzejowi dudzie  opowiadający ze w tvn jacy Polacy to rasiści ?? 

Za takie  coś  powinien być  natychmiast  Aresztowany.

Edytowane przez marekfarmer
Gość marekfarmer
Opublikowano
zapomniał włączyć myślenie po Foktach
Opublikowano (edytowane)

Człowieku daj się zagrzać, dopiero co wróciłem z roboty a ty już d*pę mi zawracasz spacerami. A leź sobie sam, mróz idzie. 

No tak małorolni nie maja pojęcia o której kończy prace normalny rolas.

Nie znam Foktów, to jakieś szwagry marek?

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
3 godziny temu, dddddddddddddddddd napisał:

Marsz Niepodległości bardzo przeszkadza lemingom !

Nie potrafią pogodzić się z faktem że Polscy Patrioci zjednoczyli się by bronić Ojczyznę przed lewactwem .

Już do nich dotarło że z Nami nie wygrają . 

Lewak to wróg idealny, zawsze pod ręka i taki swój krajowy. Wiadomo że zawsze coś knuje a szczególnie na zgubę Ojczyzny. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

jacuś przynajmniej nikt im nie płacił, 

Płaca im 500 co miesąc

5 posłów Nowoczesnej z pieniędzy podatnika wzięło PÓŁ MILIONA ZŁOTYCH NA TRANSPORT !!!!!!!!

https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/29663/Do-Sejmu-dojezdza-pociagiem-ale-bierze-pieniadze-na-paliwo-Kilometrowki-posla-Kukiz15.html

http://www.rp.pl/Polityka/306129971-Fakt-Pawlowicz-wydala-52-tys-zl-na-taksowki.html

inni zrozumieli wiec z tobą jakiś problem, pewnie po faktach w tvn??  przewietrz się zanim coś napiszesz  

Nie zrozumieli tylko ignorują:13_upside_down:

20 minut temu, mirro napisał:

Lewak to wróg idealny, zawsze pod ręka i taki swój krajowy. Wiadomo że zawsze coś knuje a szczególnie na zgubę Ojczyzny. 

Lewak jest do tego niedookreslony jak "złe" które nękało ciemnotę w średniowieczu. Czycha waszędzie, przynoei pecha i nieszczęście . Powoduje nieurodzaj, klęski oraz sraczkę i kaca.

Opublikowano
1 godzinę temu, agromatik napisał:

Człowieku daj się zagrzać, dopiero co wróciłem z roboty a ty już d*pę mi zawracasz spacerami. A leź sobie sam, mróz idzie. 

No tak małorolni nie maja pojęcia o której kończy prace normalny rolas.

Nie znam Foktów, to jakieś szwagry marek?

gdzie masz mróz mieszkamy najcieplejszym rejonie polski mało rolni to znaczy ??

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, mirro napisał:

mi nawet konto hakują jest jakiś sposób ??B|

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Facet jakiś zagubiony dzisiaj jesteś. Toż sposób na lewaka sam podajesz w stopce, tylko korzystaj ze swojej produkcji .

To do:

mi nawet konto hakują jest jakiś sposób ??B|

Edytowane przez agromatik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v