Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podstawą do rozbicia tej grupy był trafny strzał celników na wschodniej granicy. Sprawdzili TG255 wywożonego na Ukrainę. A że okazał się kradziony a wcześniej wystawiał go polski sprzedający to sprawa się rypła.

Opublikowano (edytowane)

Zetorki jak byś jakiegokolwiek tematu nie ruszył i z któregokolwiek końca nie nadgryzł to wszędzie jest polityka.O.o

Edytowane przez Agrest
.
Opublikowano
54 minuty temu, staszek131415 napisał:

To Ty nie pojmujesz że jeśli nie dasz się okradać to kasy mooże starczyć na wszystko

Nie damy się teraz okradać jako państwo i deficyt jak zwykle a podatki rosna. 

Mnie państwo cały czas okrada z podatków i ciągle im nie starcza i chcą więcej. Socjaliści  inaczej nie umiom:)

40 minut temu, Agrest napisał:

Jak jesteś ukierunkowany tak sobie wytłumaczysz. Nie przyszło Ci do głowy, że może wzięli się do roboty?

A może to sprawa jakich wiele tylko nagłośniona nad miarę bo z byle gówna ta władza robi wiekopomny sukces. Słyszało się nie raz o grupach które kradły lub handlowały lewizną. 

3 minuty temu, Agrest napisał:

Odwrócę pytanie - myślisz, że za poprzedników ta grupa została by rozbita?

Tak, ale zapewne nie mówiły by o tym wszystkie kanały TVP więc byś nie wiedział. 

Poza tym może ukradli tym złym niemcom co nam reparacji nie chcą dać? J

Opublikowano

Ulman - nie twierdzę, że tak być nie może, niemniej znając przywiązanie poprzedników do pijaru, trudno uwierzyć, że jakikolwiek sukces nie zostałby nagłośniony.

Opublikowano

Normalni ludzie przyznają że nie wszystko poszło/idzie jak by chcieli bo zawsze "szklanka jest w połowie pusta" . Dla PISu szklanka jest tak pełna że sie wylewa i to zawsze. 

U mnie na wsi najwieksze plony uzyskuja chwalidupy tylko grosza po nich nie widać. Poważni ludzie zastanawiaja się co zrobili nie tak że było tylko 8 t/ha jak dobić do stabilnych i powtarzalnych 9t.ha

Opublikowano

Pojęcie względne . Dla idioty mądry będzie durniem , bo idiota i tak go nie zrozumie . B|

Opublikowano

Skoro normalni przyznają się do błędów, to chyba daremnie szukać ich w polityce?

Opublikowano

Z jakiegoś powodu politycy PO czy tam PISu nigdy nie przyznaja sie do jakichkolwiek porażek czy błedów. Świadczy to o nich nie najlepiej ale jeszcze gorzej świadczy to o poziomie  elektoratu. Jeśli ktoś widząc 1:27 i słysząc że to sukces nie czuje się upokorzony intelektualnie to można mu wmówić wszystko. JKM zawsze mówił że większość jest głupia i sposób postepowania polityków z nami dobitnie to potwierdza

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Z jakiegoś powodu politycy PO czy tam PISu nigdy nie przyznaja sie do jakichkolwiek porażek czy błedów. Świadczy to o nich nie najlepiej ale jeszcze gorzej świadczy to o poziomie  elektoratu. Jeśli ktoś widząc 1:27 i słysząc że to sukces nie czuje się upokorzony intelektualnie to można mu wmówić wszystko. JKM zawsze mówił że większość jest głupia i sposób postepowania polityków z nami dobitnie to potwierdza

JKM to dureń i zdania nie zmienię

Opublikowano

W czym konkretnie ta durnota się objawia?

W polityce mamy 2 partie które zasadniczo rządzą od 12 lat a wcześniej  pod nieco innymi szyldami. Skoro ludzie ich wybieraja to znaczy że ich język i  sposób komunikowania się z suwerenem jest zrozumiały, akceptowalny i efektywny. Oznacza to że poziom średniego wyborcy szału nie robi. Dodatkowo podgrzewany obustronnie konflikt służy odróżnieniu się od siebie w oczach wyborcy  bo tak naprawdę to jest w sprawach istotnych  jedno i to samo

Opublikowano

A czemu to On ma się tłumaczyć ? Może Ty napisz , co widzisz mądrego w wywodach Korwina ?

Opublikowano (edytowane)

jak słusznie zauważył Zetorki niby dlaczego mam się tłumaczyć po prostu jego teorie uważam za głupie a jeżeli jego myśli są Twoimi myślami to i tak Cię nie przekonam

Edytowane przez witejus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v