Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Sean napisał:

Chlałeś coś dzisiaj?  :P

on całymi dniami wali mocarnego byka

Opublikowano

Mnie w szkole uczyli niby tacy Mądrzy nauczyciele Psychologi, Marketingu, Zarządzania firmą,niby tyle mnie nauczyli a dlaczego taczy biedni byli jak tyle wiedzieli.

Opublikowano
2 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Mnie w szkole uczyli niby tacy Mądrzy nauczyciele Psychologi, Marketingu, Zarządzania firmą,niby tyle mnie nauczyli a dlaczego taczy biedni byli jak tyle wiedzieli.

wiedzieć to nie to samo co móc i zrobić

Opublikowano

czym większa firma to tym bardziej nie chciałaby płacić podatków. w większości w tym prawie chodzi o kasę

Opublikowano (edytowane)

No i to mnie dziwi, jak niby tacy mądrzy a nie wykorzystywali tego dla swojego dobra,najbardziej lubiłem Psychologie.I tak teraz oceniam ludzi co osiągnęli.No moja Pani co mnie uczyła Psychologi została kierownikiem ARIMR.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

bo to łatwo na kimś robić a na sobie już tak nie wychodzi tak samo

do kogoś masz dystans a do siebie już nie

Edytowane przez racyl
Opublikowano
16 minut temu, Sean napisał:

Znasz Wiesiu przysłowie, " Czemuś biedny? boś głupi.   :D

Głupiś boś biedny. trochę inaczej u nas mówią.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, racyl napisał:

pewnie za służebność w psl lub pis

No wiesz, życie prywatne, mnie takie rzeczy nie obchodzą.A nic nie słyszałem.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, Wiesi0 napisał:

No wiesz w życie prywatne, mnie takie rzeczy nie obchodzą.A nic nie słyszałem.

przypadkowo się tam nikt nie dostaje

Opublikowano
2 minuty temu, Roman4321 napisał:

a kiedy będzie wegiel bez podatku? jak kupujesz węgiel to trza pesele srele brakuje zaświadczenia od księdza i odcisków palców by kupić tonę wegla na grubie

jak wprowadzą zakaz palenia nim w piecach
a z tym gazem nie zdziwił bym się jak by się okazało że jednak się opłaca.... wtedy pozostanie tylko ...już chyba strzelać.

Opublikowano (edytowane)

No to musi na prawdę modra była,a byłem trudnym uczniem i mnie pamięta, bo jak były dopłaty papierowe to mi doradca źle wypełnił i zadzwoniła i poznała i poprawiłem.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Roman4321 napisał:

a kiedy będzie wegiel bez podatku? jak kupujesz węgiel to trza pesele srele brakuje zaświadczenia od księdza i odcisków palców by kupić tonę wegla na grubie

Nigdy nie będzie. Zrobia za to stawkę zerową podatku na łapanie pcheł oraz wąchania kwiatków.  

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Wiesi0 napisał:

No to musi na prawdę modra była,a byłem trudnym uczniem i mnie pamięta, bo jak były dopłaty papierowe to mi doradca źle wypełnił i zadzwoniła i poznała i poprawiłem.

umieć coś tam trzeba ale bez poparcia tam się nie dostanie na kierownicze stanowiska

jak wójt przestaje byc wójtem w jednej gminie to zaraz w sąsiedniej znajduje posadę zastępcy albo spada gdzieś na 4 łapy w na stołku w powiecie czy w UW.

karuzela zależności się kręci 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano
53 minuty temu, Sean napisał:

Pamiętacie film, "Wojna Nowoczesnej Europy" to jest dokładnie to samo, dobrze że PiS to trochę hamuje, bo strach pomyśleć co by było za PO.

chodzi zapewne o serial "najdluzsza wojna nowoczesnej europy' widzisz misiu akcja dzieje sie w poznaniu i okolicach-a na kogo glosuja poznaniacy ??? raczej nie na pis.

pomyslcie czemu najwieksze i najbogatsze miasta pogonily w pis-du dziadow zarowno w wyborach samorzadowych ,europejskich i parlamentarnych, i wnoski wyciagnijcie dla siebie.........

pawlowicz nie jest , nie byla  i nie bedzie  profesorem-nawet adrian ja nim nie zrobi, nie ma do tego zadnych kwalifikacji zawodowych- zeby byc profesorem trzeba miec osiagniecia naukowe i dydaktyczne.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Tytuł_naukowy_profesora

adrian senior nie bedzie senatorem -krakow pokazal mu wala😛

Opublikowano

Nigdy mnie to nie obchodziło ale lepiej znać niż nie.No widocznie miała chody jak mówisz.

Opublikowano
Dnia 13.10.2019 o 21:19, Slodki66 napisał:
Dnia 13.10.2019 o 21:14, hubertuss napisał:

Suma głosów PiS plus konfederacja vs Koalicja, lewica i psl to tylko 1,1 % różnicy. Widać dobra zmiana nie aż tak się podobała. Tylko system Donta daje pisowi większość oczywiście.

No PiS wygrał a jakoby przegrał? Ciekawa teoria. 

Medycyna nazywa to stresem pourazowym

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

chodzi zapewne o serial "najdluzsza wojna nowoczesnej europy' widzisz misiu akcja dzieje sie w poznaniu i okolicach-a na kogo glosuja poznaniacy ??? raczej nie na pis.

pomyslcie czemu najwieksze i najbogatsze miasta pogonily w pis-du dziadow zarowno w wyborach samorzadowych ,europejskich i parlamentarnych, i wnoski wyciagnijcie dla siebie.........

pawlowicz nie jest , nie byla  i nie bedzie  profesorem-nawet adrian ja nim nie zrobi, nie ma do tego zadnych kwalifikacji zawodowych- zeby byc profesorem trzeba miec osiagniecia naukowe i dydaktyczne.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Tytuł_naukowy_profesora

adrian senior nie bedzie senatorem -krakow pokazal mu wala😛

Ty misiu, film może widziałeś, tylko gówno wiesz o co tam chodziło, a chodziło o to co robiła dokładnie PO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v