Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, thor1984 napisał:

Kuźwa ludzie nie widzicie, że ten cały PiS jest taki sam jak PO a może nawet Jeszce gorszy bo po tylu latach bez władzy teraz chce się jak najszybciej nachapac. Nie rozumie tego zachwytu. Nie ma tygodnia bez jakiejś afery ale pewnie macie tylko jeden kanał w tv to o nich nie slyszycie. 

Tak tak, slyszalem już  HGW ,,czajka popsuła się  z winy PIS"😝

Dobry kanał oglądałem?

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12zbyszko napisał:

Afery są wszędzie ale peowcom i peselowcom nikt nie dorówna .

Najbardziej mam ubaw jak obiecują zająć sie służbą zdrowia i emeryturami. Normalna komedia z tą koalicją

Opublikowano

Ja to się w sumie cieszę że chcą coś dobrego zrobić . Tylko najlepiej jak by mówili jak to zrobią , bo napieprzyć głupot to i ja świetnie potrafię . :D

Opublikowano

Jak się ta koalicja rozleci to dopiero będą se nogi podctawiać . Teraz to chcą pokonać  Pis . 

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Ja to się w sumie cieszę że chcą coś dobrego zrobić . Tylko najlepiej jak by mówili jak to zrobią , bo napieprzyć głupot to i ja świetnie potrafię . :D

To masz szanse w KO 😁

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Sean napisał:

Co ty pier**lisz człowieku, afery to robią POwcy, zamiast sensownego programu wyborczego. Tylko każda afera jakoś pełznie na niczym, bo wyssana z palca.

a kto ma je wyjaśniać? może niezależna prokuratura?

15 minut temu, Agrest napisał:

Nie oglądam praktycznie telewizji, słucham tylko RMF FM czyli raczej antypis i jakoś nie kojarzę tych afer. 

To są czy nie? 

Agrest słuchaj radia jak nadają wiadomości a nie tylko muzykę.

12 minut temu, racyl napisał:

jak się przyzwyczaiłeś tylko do post komuny pod różną nazwa to taki pis pewnie że będzie zły 😂

A myślisz, że twoi idole z PiS nie skorzystali na tym systemie i transformacji?

9 minut temu, BENNY82 napisał:

Panowie to miało wyciec to żadna niesoburdynacja a szczwana zagrywka prezesa. Teraz tylko czekać na raporty i decyzje z KOWRu czy rzeczywiście coś się ruszy.

A może i racja bo Ardanowski w stylu presesa wszystkich prezesów niczym szeryf tam gada. 

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał:

Najbardziej mam ubaw jak obiecują zająć sie służbą zdrowia i emeryturami. Normalna komedia z tą koalicją

a widzisz jak teraz rząd się zajmuje? Kolejne oddziały w szpitalach są zamykane czy nie? 

Opublikowano
12 minut temu, 12zbyszko napisał:

Afery są wszędzie ale peowcom i peselowcom nikt nie dorówna .

To gdzie wyroki za te afery? PiS ma wszystkie mechanizmy aby ludzie skazać jak coś nabroili, a o niczym takim nie słychać. 

Opublikowano
4 minuty temu, thor1984 napisał:

Agrest słuchaj radia jak nadają wiadomości a nie tylko muzykę.

No właśnie wiadomości  słucham co pół godziny

Opublikowano
Przed chwilą, thor1984 napisał:

a widzisz jak teraz rząd się zajmuje? Kolejne oddziały w szpitalach są zamykane czy nie? 

i ty w to wierzysz że oni więcej by zrobili niż Pis ? , postraszyć to cię każdy może a goła ręką

widać kto dla ludzi więcej zrobił a kto ma ich w d*pie po rozdawaniu przed wyborczych krówek własną gebą

Opublikowano
2 minuty temu, thor1984 napisał:

a kto ma je wyjaśniać? może niezależna prokuratura?

Ale co ma wyjaśniać prokuratura? że lek jest jednak po 3,20,  a nie po 2000, że PiS przygotował ustawę do walki z pedofilią, tylko PO ją blokowało, i tak w koło Macieju i końca nie widać.

Opublikowano

Widoc

1 minutę temu, Adrian_K_90 napisał:

To gdzie wyroki za te afery? PiS ma wszystkie mechanizmy aby ludzie skazać jak coś nabroili, a o niczym takim nie słychać. 

Nie wszystkie . Timermansa nie mają .

Kruk krukowi oka nie wydziobie 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Adrian_K_90 napisał:

Tutaj się  zgodzę, brakuje widoku tych złodziei za kratami co rozkradali nasz kraj. Odpowiedzialność polityczną moga se wsadzić    ...

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

i ty w to wierzysz że oni więcej by zrobili niż Pis ? , postraszyć to cię każdy może a goła ręką

widać kto dla ludzi więcej zrobił a kto ma ich w d*pie po rozdawaniu przed wyborczych krówek własną gebą

nie wierze w to ale staram się jakoś być obiektywny a pierdzielenie, że teraz jest lepiej w polityce to jakieś farmazony dla mnie. 

PS

racyl ty uprawiasz truskawki 60?

3 minuty temu, Sean napisał:

Ale co ma wyjaśniać prokuratura? że lek jest jednak po 3,20,  a nie po 2000, że PiS przygotował ustawę do walki z pedofilią, tylko PO ją blokowało, i tak w koło Macieju i końca nie widać.

no weź mi nie pierdziel o jakims blokowaniu ustawy jak PiS w jedną noc potrafi przepchnąć co dusza zapragnie? wierzysz, że chce przepchnąć ustawę o pedofilii miedzy innymi w kościele jak z kościołem idzie pod rękę?

Opublikowano (edytowane)

60 to wąsko , minimum 70cm

ciekawe czy po wyborach bedzie tak ochoczo pomagał matce tego dziecko po przeszczepie

71840011_753853585037146_333130460332818

Edytowane przez racyl
Opublikowano

chodzi mi o 360? bo mam znajomego co ma szersze rzędy co prawda nie pod c 360 ale mówi, że jest problem z rwaniem bo co sprytniejszy to opierdzieli lepszy owoc i leci dalej a drobnica zostaje temu zbieraczowi co wolniej zbiera? I nie wiem czy sadzić pod c 360 żeby ciągnik objął 2 rzędy czy jeden a szerszy?

Opublikowano
5 minut temu, thor1984 napisał:

no weź mi nie pierdziel o jakims blokowaniu ustawy jak PiS w jedną noc potrafi przepchnąć co dusza zapragnie? wierzysz, że chce przepchnąć ustawę o pedofilii miedzy innymi w kościele jak z kościołem idzie pod rękę?

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, thor1984 napisał:

chodzi mi o 360? bo mam znajomego co ma szersze rzędy co prawda nie pod c 360 ale mówi, że jest problem z rwaniem bo co sprytniejszy to opierdzieli lepszy owoc i leci dalej a drobnica zostaje temu zbieraczowi co wolniej zbiera? I nie wiem czy sadzić pod c 360 żeby ciągnik objął 2 rzędy czy jeden a szerszy?

coś masz zablokowaną skrzynkę bo nie można wysłać wiadomości

tak pod 60-tkę . ostanio sadziłem 70-100-70 na przemian . jeden szerszy to pod wąskie ciągniki . widziałem rzędy co 1 m to smiesznie to wyglądało.

zbieracz musi mieć co zbierać po lewej i po prawej a tak będzie zbierał tylko z jednej strony.

może problem tkwi w dobranej odmianie że jest drobna ?

jak teraz to przechodzę na system 2 lata i kasacja bo potem zagęszczenie za duże i drobiazgu mnóstwo. ja nie produkuje na skup tylko na deser

15 minut temu, Sean napisał:

Najpierw musieliby zrozumieć o nad jaką ustawą mieliby głosować

Edytowane przez racyl
Opublikowano
17 minut temu, Sean napisał:

No to teraz droga wolna? Gdzie te ustawy? Słyszałeś o braku dotacji do telefonu zaufania z którego korzystało tysiące osób? Co do wystąpienia to wiadomo, że PO się h*jowo zachowało, po złości bo to pisowska ustawa bylo. 

Opublikowano
43 minuty temu, racyl napisał:

60 to wąsko , minimum 70cm

ciekawe czy po wyborach bedzie tak ochoczo pomagał matce tego dziecko po przeszczepie

71840011_753853585037146_333130460332818

Lekarstwa były za grosze...przejazd " autostradą"... tańszy niż w Szwajcarii ....dzieci...zamiast piłkami....na przerwach szkolnych rzucali maślanymi rogalikikami ...gaz "najtanszy" w Europie. ..dzięki Pawlak owi. ..mieszkanie...młodzi nie tylko dostawali od państwa jako prezent ślubny ...ale mogli wybierać wielkość apartamentów. ..a zamiast Wisły płynęła " miodówka "....czyli woda nasycona miodem...

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

posluchacie dokladnie i do konca ardanowskiego- to cyniczny gracz ,nie ma zludzen ze dojna zmiana cokolwiek zrobi dobrego, wie ze ci nowi kierownicy sa takimi samymi niedorajdami jak ich poprzednicy- czyli ch*j,d*pa i kamieni kupa, nic sie nie zmienilo i przyjda za chwile nastepni ktorzy zaczna powtarzac-prze ostatnie 8 lat...................przez 4 lata zmienilo sie 4 prezesow arimr- niedawno byl w krakowie  jubel agencji, gada jakis facet-podpis prezes , nie kojarze w ogole goscia, ardanowski sie usmiecha do kamer, gadka szmatka a jaka jest prawda,kazdy moze uslyszec

jak u sowy nagrali pinokia-bo ci ludzie tacy glupi sa- to bylo sluszne czy nie sluszne  ???? miske ryzu dac wspolnikom falenty czy nie ???

afery pis-u - wystarczy magiczne slowo "misiewicz" , i macie jakies pytania ??? miska juz wypuscili,mial proces wytaczac za film i sprawa sie rozmyla.

jak jest prawda o leku- od wczoraj narracja kurwizji i jej kundla racyla sie lekko zmienila😛

1. chory  i recepta jest autentyczna- sama matka chlopca po przeszczepie ja upublicznila i zaczela zbiorke pieniedzy na leczenie-nie kazdy wyciagnie 2 tys z kieszeni, a teraz pisze do szpitala ze zostala wciagnieta w polityke- po co zbierala pieniadze-cytujac klasyka- mogla wziac kredyt ,zmienic prace- 

2. recepte wystawil lekarz z centrum zdrowia dziecka-pelnoplatna, dlaczego to zrobil ?? jakie byly przeslania ?? niech sam to wyjasni- lekarz od wielu lat odpowiada finansowo za nieuprawnione wystawienie znizkowej recepty.  gdyby udowodniono nieuprawnione wystawienie sam lekarz lub zoz musialby zaplacic za lek . kierownictwo szpitala pisze ze to sprawa polityczna - a merytorycznie jak to wyjasnia ???

3. lek do konca wladzy po-psl byl w uzyciu w szpitalach, potem byl pelnoplatny- drozal od 300 zl do 1000 zl za buteleczke. a od 1 wrzesnia  jest refundowany-jak sie okazalo nie wszystkim- tabletki  60 sztuk tej firmy kosztuja tyle co samochod po ktorym niemiec plakal😛, zamienniki sa refundowane.

zamknieto oddzial ginekologii i poloznictwa w zakopanem - wszyscy lekarze zrezygnowali .

Opublikowano (edytowane)

romus-mieszkanie + dziala pelna para, no juz niecaly 1000 wybudowali, 

cos slabo sedziemu stanu wojennego idzie- na pytanie o zrownanie doplat w calej ue-cos mowil ze trudno bedzie, oj jak sie prezes dowie to bedzie slabo, chyba ze sobie przypomni mlodosc w zsl i prl-owskiej prokuraturze i powie -sp***rzaj dziadu😛

sprawa pedofila o ktorej mowi jaki to z miasta rodzinnego ojca dyrektora i pilota tu-154m - nietrudno sprawdzic ze wyrok mial w 1990r majac 19 lat i szybko go zwolnili  , a gdzie sa w rejestrze dziesiatki ksiezy"teofili " ??????????

panstwowy bank dobil ursusa- gdzie jest ten milion aut elektrycznych ??? tak ma wygladac wspieranie polskiego biznesu ???

https://www.money.pl/gospodarka/pko-bp-zlozyl-wniosek-o-upadlosc-ursusa-spolka-bedzie-walczyc-6430903732639361a.html

Edytowane przez jacus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v