Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

my swoje bierzemy ale nam to nie wystarcza i zapierdalamy jak chcemy żyć na poziomie a nie zazdrościmy takim tarasom że darmo kasę dostają a całe dnie marnują czas na siedzeniu na forum

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

nagrali romana i racyla 😛

https://joemonster.org/filmy/99242/Polacy_przeciwni_legalizacji_zwiazkow_heteroseksualnych_

roman- przeanalizuj[wiem trudne slowo] gdzie latala kopacz, szydlo,tusk czy morawiecki a potem porownaj to z lotami kuchcinskiego-widzisz roznice? kopacz  latala do gdanska-tak 4 razy, ile  razypenelopa latala do rzeszowa [w przemyslu jeszcze nie ma lotniska] ?

racyl -proste pytanie , ustawy o uszczelnieniu vat kiedy i przez kogo zostaly wpowadzone ???

tak tak zdolni, zdolni a na koniec roku same jedynki na  świadectwie

8 lat na PO to mało 😂przychodzi Pis i nagle w 1 roku zaczyna to przynosić prawdziwe efekty

Opublikowano
13 minut temu, DTaras napisał:

platformę e-urząd zaczęli budować za faktycznie PO. JPK dla dużych podmiotów chodziło od nodaj 2013. Od 2015 poszło szturmem na małe podczas gdy silnik analizy tego nie ruszył zatem JPK do archiwum. Niedawno wprowadzono rzeźbę na fajki jakąś. Następny krok to kasy fiskalne online gdzie wytwórcy kas gotowi są na to od gdzieś 2015 roku. Zamiast pyskówek coś konkretnego by można tu ujawnić?

ja pier**lę jakie te pomysłowe i zaradne ludzie w tej PO były a między sobą gadali że to h*j d*pa i kamieni kupa

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Coś przegapiłem w sprawie Stoczni Szczecińskiej w Radomiu?:oops1:

a za co cię wypierdzielili z wojska ?

Opublikowano

a pinokio siedzial i osmiorniczki zawijal w sreberka i w misce ryzu zakopywal 😛, zamiast kaczych wiez -kamieni kupa.h*j d*pa-to o rabieju i  prezesie ,czy jakiegos biskupa masz na mysli ??

gdyby byli pomyslowi i zaradni to by te ustawy wprowadzili w pierwszym roku rzadow a nie ostatnim.

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

a za co cię wypierdzielili z wojska ?

Dziękuję Racyl za życzenia z okazji mojego święta.:oops1:
Moja służba dobiegła końca. Pełna odprawa i emka. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

a pinokio siedzial i osmiorniczki zawijal w sreberka i w misce ryzu zakopywal 😛, zamiast kaczych wiez -kamieni kupa.h*j d*pa-to o rabieju i  prezesie ,czy jakiegos biskupa masz na mysli ??

gdyby byli pomyslowi i zaradni to by te ustawy wprowadzili w pierwszym roku rzadow a nie ostatnim.

Kasia Tusk, córka jasnie nam panujacego Donalda Tuska wnuka wermachtowca w zeszłym miesiącu dnia 18/02/2013 kupiła za gotówkę 5-cio pokojowe mieszkanie na Saskiej Kępie w Warszawie. Cena rynkowa mieszkania wynosi 1 milion 720 tysięcy złotych. Numer referencyjny zajmujacego sie całą sprawą notariusza 01/2013KT. Skąd pochodzą tak znaczne srodki w rękach tak młodej dziewczyny? Skąd tak dużo gotówki w rękach osoby prawie bezrobotnej Katarzyny Tusk? Wyżej wymieniona prowadzi jakis tam mikroskopijny portal internetowy, i czy jest możliwe aby tak wysoka suma pieniedzy była zgromadzona w sposób legalny? Katarzyna T. pojawiła się w Warszawie u notariusza w poniedziałek dnia 18 lutego 2013 przyjezdrzając ze swojego mieszkania w centrum Gdanska nowym Mercedesem klasy S wartym PLN 344 000 kupionym za gotówkę (informacja z salonu Mercedesa). Znowu pojawia sie pytanie, skad Katarzyna T. posiadała tak znaczne srodki w gotówce na zakup tak drogiego samochodu podczas gdy realne płace w Polsce są rzędu 1200PLN - 1500PLN. Przypomnijmy, że banki mają obowiązek informowania nadzoru bankowego o transakcjach w wysokosci 10 tys. euro. Zmowa milczenia ma się dobrze, i można robić w Polsce pewne rzeczy, jeżeli ma się duże plecy. Czy są jakie powiązania pomiędzy upadająm Amber Gold, a córką premiera. Przypomnijcie sobie państwo jak to niedawno drugie z dzieci Donalda Tuska Michal Tusk plątał się w wyjasnieniach w sprawie domniemanego udziału w aferze związanej z Amber Gold. Skąd te pieniądze? WSZYSTKICH URZĘDNIKÓW PAŃSTWOWYCH INFORMUJEMY, ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ. lecha dzieci tez tak zyja narzie niemam jeszce takich dowodow ale je znajde przekazcie ta wiadomosc gdzie sie da niech spoleczenstwo sie dowie

1 minutę temu, mirro napisał:

Dziękuję Racyl za życzenia z okazji mojego święta.:oops1:
Moja służba dobiegła końca. Pełna odprawa i emka. 

miruś jak byś był wojsku za po to byś emery nie miał tylko albo albo ??😎

Opublikowano (edytowane)

No i co z tego wynika ?

Może w SKOKu pożyczkę wzięła ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

No i co z tego wynika ?

Może w SKOKu pożyczkę wzięła ?

co pewnie tanich kredytów tam nabrałeś i teraz liczysz na to że upadną i nikt się o nie nie upomni 😂

nie licz na dmuchane, nie podarują ci ani złotówy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v