Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jarecki - o widzisz. Widać, że to fake i myślałem, że wszyscy to już wiedzą. Wsadziłem to przy okazji dyskusji o dyskiempałą i napisałem już wcześniej: napisów mi się nie chciało mazać. Taka analogia - za mało bezpośrednio widać... A ja nie gardzę toteż na imprezach bez WD do tego fikam. Jedyna wg mnie przydatna funkcja tego nurtu - ot co.

Opublikowano (edytowane)

mi się tylko nie podoba większość dpolo i nie potrzebuję uprzedzeń tak jak do LGBT przynależności żebym chciał to cóż poradzę, to nie moja natura . jedno i drugie.
Nie potrzebuję z tymi zjawiskami walczyć bo nie czuję się przez nie zagrożony. Nie ulegam modom czy snobizmom i nie ma też dla mnie narzuconych świętości typu ta muzyka jest z gatunku poważnej i musi być dobra. Jak zapewne już dało sie zauważyć unikam podawania negatywnych przykładów stąd i w tym przypadku ... przez szacunek bodaj dla tych którzy z presji snobu odbiorców parają się wykonywaniem....

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Wieśniactwo to stan umysłu a teraz jest ono pochwalane by wszelkie gamonie czuły sie docenione , pogłaskane po główce i głosowały grzecznie na PIS który cnote prostactwa pielęgnuje w narodzie. Niech ludzie sa zadowoleni z siebie, niech nie dążą do czegos więcej, niech sie nie rozwijają - takimi będzie łatwiej rządzić i sterować. Kto ma odrobine gustu, szanuje swój intelekti ma jakiekolwiek pojecie o muzyce , bedzie disko polo miał w pogardzie.

jak  będę słuchał tylko poważnej i rocka to nie będę wieśniakiem kto ci takich głupot do głowy nawkładał

tak jak ludzie co biorą socjal na dzieciaki przecież nikt im nie zabrania zakładania biznesów czy pracowania na etatach.

pochwal się gdzie takie głupki rodzą co dla nich 500zł co miesiąc to jakaś zawrotna kwota żeby nie pracować

2 minuty temu, dysydent napisał:

mi się tylko nie podoba większość dpolo i nie potrzebuję uprzedzeń tak jak do LGBT przynależności żebym chciał to cóż poradzę, to nie moja natura . jedno i drugie.

znowu nie douczony ! nie przyczyniasz się do promowania czy robisz obrażliwe wpisy wobec lgbt tracisz pracę.

A disco polo lubisz to słuchasz i nikt cie nie stygmatyzuje

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, DTaras napisał:

dysydent - nie jestem przekonany czy w tym przypadku to nasze Państwo jest sobie wrogiem. Taka Rosja przyłączyła się do wyścigu o Afrykę.

zaraz, co? podejrz.. 
"Krety"?
zlituj sie ze wspólrzędnymi, ja na lapku teraz, odpalaj mapy, wklejaj te cyferki, gdzie to jest? bo i tak nie zamierzam klikać
a nie . google wyszukuje od razu bez map otwierania

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
43 minuty temu, dysydent napisał:

bo się nic innego mnie potrafi, np stworzyć coś swojego ale wolny rynek niech tam sobie się bawią
cholera podkusiło mnie z tym dpolo i teraz ... tamten linkowany temat "jakiej muzyki sluchacie"  i tam pełno przelinkowań z yt  i myślę wystarczy.

Mirro, przeczytałem o tej blokadzie dostaw broni polskiej firmie przez polskich urzędników.
Kolejny raz powtórzę - zanim nie wybuchnie jaka wojna z sąsiadami to największym naszym wrogiem jest nasze własne państwo.

zatkało kakao

Opublikowano (edytowane)

Pełno identycznych na całym świecie z tą przewagą ze obcojęzycznych tekstów nie rozumiem. Jak dla mnie zbyt prymitywne nawet na dyskotekę z alkoholowym bufetem.
Przynajmniej nawet trzydzieści lat temu u mnie by to nie przeszło. Nawet wśród dpolo jest dużo lepszych.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

racyl ,cos ci sie pomylilo to audi w lpg a nie lgbt 😛, znowu jakis "faster"-a slowianska sloma z butow.........

https://www.wiocha.pl/1591076,Kazdy-ma-swojego-Benny-Hilla

jestem ze wsi-to slychac widac i czuc, [wiec jakas opera-w krakowie to dopiero 10 lat temu powstala, zreszta  przy tej samej ulicy co agencji ktora robi dobrze rolnikom, filharmonia to ze 100 lat ma, nawet cos mozna posluchac o ile nie jada tramwaje ktore otaczaja ja z dwoch stron]- to nie dla mnie , pracownicy filharmoni to przez cala podstawowke i technikum co miesiac przyjezdzali do nas na wystepy wiec mi sie znudzila muzyka klasyczna.

Edytowane przez jacus
Opublikowano

ynteligent, wybraniec narodu, sól tej ziemi i nie umie czytać ze zrozumieniem cytowanego posta🤣

Opublikowano (edytowane)

no "puste" i ze świecą nic tam oprócz schematycznych rytmów i brzmień nie znajdziesz i jeszcze te "częstochowskie rymy"
(Nie ujmując nic Częstochowie ale ten skrót myślowy nie ja wymyśliłem)
no fakt, plagiat to raczej nie jest bo jak pustkę mozna skopiować?

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

wiem tylko nie wiem o które Ci chodzi a przy okazji to nie dawaj muzyki pod moją ocenę bo mało co mi się NAPRAWDĘ  podoba i można mnie uznac za negatywnie stronniczego.
Trudno mnie już czymś zaskoczyć abym podobnego wcześniej nie słyszał.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

to wiesz czy nie wiesz

jak coś co ma powyżej kilku mln wyswietleń to trzeba się z tym liczyć i uszanować wolę tych co to ogladali  i lajkowali

Opublikowano

no wybacz że zawiodłem Twoje i tych milionów lajkowiczów oczekiwania ale ... no nic w tym nie widzę czego by w setkach tysięcy podobnych nie było.
Stuprocentowa komercja liczona pod określony gust a jeśli rzeczywiście tyle lajków to skuteczna. Lepsi od nas fachowcy dobierają co pójdzie a co nie
na mnie trzeba po prostu innego schematu czy co? :) a może nie da rady i trzeba przeblysku talentu aby zaskoczyć czym oryginalnym choćby i w dpolo  a tu już "fachowcy" są raczej bezsilni

Opublikowano

racyl - swojego czasu w necie pojawiło się nagranie jak rzeźnik głowę obcina. Także miało miliony wyświetleń. To Ty miałeś co do mnie zarzut jako bym żył w internecie a ja tym czasem niewiem jak te lajki sensownie w real przerzucić.

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Buuuchhhaaaachaaaaa!!!!! I co jeszce??? Kilka mln małolatów bez gustu Najwięksi kretyni na yt ma tez po kilka mln i co z tego?

kretyni na yotube tam patologia bo socjal bierze a yntelygenty gdzie

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dysydent napisał:

a wisi mi to czy można umoczyc w Afryce czy nie zanim sam tak jakich interesów bym nie szukał. Ryzyko firmy i urzędasom nic do tego.
Wlażą wszędzie gdzie ich nie posial i kwestionują decyzje prywatne . tu nie ma tłumaczenia tak wolny rynek nie wygląda.

A widzisz , to dlaczego polska nie mogła by kupić wyzutni patriot czy samolotów od amerykanców skoro produkują to prywatne firmy [[ chyba prywatne ] tylko przez pozwolenie ze strony senatu usa , jaką masz pewnosc że broń sprzedana nie trafi do nieodpowiedzialnych osób ? są gwarancje rządowe na eksport  do krajów trzecich ,ze w razie niepowodzenia strata jest pokrywana albo besposrednio z budżetu panstwa albo przez ubezpieczyciela , tylko głupiec handluje z niewiadomo jakim kontrahentem bez zabezpieczenia .               ilu w kraju osób przejechało sie na takim interesie , ktoś towar wzioł a zapłaty brak .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

racyl - swojego czasu w necie pojawiło się nagranie jak rzeźnik głowę obcina. Także miało miliony wyświetleń. To Ty miałeś co do mnie zarzut jako bym żył w internecie a ja tym czasem niewiem jak te lajki sensownie w real przerzucić.

nie wiesz bo jesteś do tyłu 🤣

co było z ona tańczy dla mnie ? najpierw w clubach, meczach, miliony wyswietleń i polsat musiał zmienić plany sylwestrowe bo nie mogło zabraknąć hitu disco na ich sylwestrze

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jarecki napisał:

A widzisz , to dlaczego polska nie mogła by kupić wyzutni patriot czy samolotów od amerykanców skoro produkują to prywatne firmy [[ chyba prywatne ] tylko przez pozwolenie ze strony senatu usa , jaką masz pewnosc że broń sprzedana nie trafi do nieodpowiedzialnych osób ? są gwarancje rządowe na eksport  do krajów trzecich ,ze w razie niepowodzenia strata jest pokrywana albo besposrednio z budżetu panstwa albo przez ubezpieczyciela , tylko głupiec handluje z niewiadomo jakim kontrahentem bez zabezpieczenia .

no trochę dałem się wmanewrowac bo rzeczywiście broń to towar "szczególnego nadzoru" ale za tym dpolo pustawo w głowie, patrz ... udziela się :D 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Dnia 10.08.2019 o 11:05, Ulman napisał:

Oj Roman, Roman, gdyby nie internet to tylko najbliżsi by wiedzieli żeś izidiociały lewicowiec.  Jako osobnik z defektem podstwowych funkcji logicznych nigdy tego nie pojmiesz. Płacę na 500+ więc go biorę i kazdy normalnie  myślący człowiek to rozumie. Ty jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę.

odpowiedziałeś sam sobie na pytanie 

Pisałeś że loty to sprawa nieaktualna bo zapłącił  a Kuchcińskiego na pysk wyrzucili. Czemu nie wystarczyło że zapłacił i przeprosił?

on też uważał ze się mu należny bo wybrali go i jest politykiem  odp up ....

Wiec domniemuje ze Szydło Tuski i Kopacz tez prawa nie złamali a nie wiedzieć czemu w ręzimówce ich wkoło pokazują?  

Skoro Kopacz  z Szydło i Kuchciński z Tuskiem robia to samo to gdzie tu dobra zmiana? To jest jedno tałatajstwo 

gdybyś pracował to byś widział dobrą zmianę i w portfelu i gospodarczo 

• Like 1
Opublikowano

Ulman to zwykły tzw dziad 😁jak dla niego roczny socjal na dziecko co jest niemalże identyczny jak wartość plonu z 1ha pszenicy jest czymś wyjątkowym i wystarczającym aby porzucić jakiekolwiek zajęcie zarobkowe to inaczej go nie można nazwać

Opublikowano
31 minut temu, jacus napisał:

https://www.wiocha.pl/1591076,Kazdy-ma-swojego-Benny-Hilla

jestem ze wsi-to slychac widac i czuc, [wiec jakas opera-w krakowie to dopiero 10 lat temu powstala, zreszta  przy tej samej ulicy co agencji ktora robi dobrze rolnikom, filharmonia to ze 100 lat ma, nawet cos mozna posluchac o ile nie jada tramwaje ktore otaczaja ja z dwoch stron]- to nie dla mnie , pracownicy filharmoni to przez cala podstawowke i technikum co miesiac przyjezdzali do nas na wystepy wiec mi sie znudzila muzyka klasyczna.

@jacus dorabiasz się na wiocha ??  jedni pier**lą ze tvp rezimowa ale jak jacuś zachwyca sie postami i wkleja ... 

@Ulman podobnie 

Tropi absurdy od:
2016-01-14 23:44:42
SUMA PUNKTÓW:
103326
Absurdów na głównej:
457
Absurdów w poczekalni:
1145
Absurdów w archiwum:
0
Punktów za absurdy:
103047
Komentarzy:
467
Punktów za komentarze:
279
Punkty rangi:
4056
a ta ranga nawet imponująca  życie przed kompem i płatny trolling 
niestety @jacuś ładnie cie głupota boli  to ci hejterzy co ewa kopacz zatrudniła w 2015 ??
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v