Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze jakies zniwa, robota w polu i temu nikt nie pisze ???? ja pierwszy raz w zyciu stonke pryskalem w sierpniu -po raz trzeci-kurna jakis los owados zostal bo actare wycofali a ja resztke zapasow sprzedalem znajomemu,ciekawe czym bedzie w przyszlym roku podkarmiac zuczka.........

patrzac na wczorajszy koncert piesni powstanczych i widac radosnie plasajacych i smiejacych sie warszawiakow tez zaczynam podejrzewac ze to oni wygrali powstanie i pogonili niemcow-  1 wrzesnia w gdansku mieli spiewac i tanczyc to szum w calej kurwizji a 1 sierpnia w warszawie to piekne swietowanie.

wygladajcie mnie jutro pod wieczor tak po 17 gdzies sie pokaze[chyba ze bedzie przerwa na reklamy,jak 2 lata temu]  na tvp sport

Opublikowano

witejus- bylem dzisiaj u fryzjera ale to do glowy mi nie przyszlo,  zreszta ja rozrozniam dwa kolory-ladny i brzydki  a ten brzydki mnie nie interesuje, zreszta na sekunde to sie nie oplaca wydawac kasy- jesli  w ogole bede w kadrze to nie dluzej😛,  mam jakis parasol kolorowy a ma padac .

z tymi sadami ulicznymi jest tak jak z ulicznymi wywiadami tvp - tu sami idioci a tam sami pis-dioci, to sa specjalnie wybierani osobnicy o wiedzy i inteligencji nienachalnej......

Opublikowano

Pragmatyk - głupotami sobie głowy nie zawraca. Imć Błaszczak zaprasza znów - do Katowic. W moim garnizonie też impreza na zaproszenie specjalne z plakatu. Trochę nachalnie mi się wydaje. Brakuje spędu jak na 1 maja...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

Jak obejrzałeś to w nagrodę   dokładka, albo deser.

Raz sobie pije Lecha a do mnie tacy podchodzą bo oni za Legią i królewskie ich sponsoruje też lubię  i dym za Lecha ale dałem rady, nie wypały.

Pamiętajcie jak tacy podchodzą to po to aby wam wpier i są dwa wyjścia, nogi za pas lub dym nie czekając na atak bo kto atakuje przeważnie wygrywa.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
43 minuty temu, witejus napisał:

to odmiana daltonizmu?

a po ..uja mi jakis amarantowy, pistacjowy czy cynobrowy ?????

gdyby podzeszli kibole cracovii to bys nie mial ani piwa ani czym go trzymac ani czym pic , w tym roku to nawet jest spokojnie tylko jeden zabity...........

Opublikowano

to nie takie proste-codziennie rodza sie nowi😛,  troche juz ich siedzi- kibolskie grupy to przykrywki dla dzialalnosci przestepczej- narkotyki, przemyt ludzi,okupy,  ja jestem zwyklym kibicem ustawki i napady mnie nie interesuja-choc nawet na mojej wsi takie sie zdarzaja. kiedys  bylem jednym z nielicznych kibicow cracovii to byl spokoj a teraz nasi rzadza... trzeba patrzec na wlepki i napisy na stodolach zeby sie zorientowac kto rzadzi w danej wsi.

Opublikowano (edytowane)

To prawda czasy się zmienili, kiedyś ludzie się pobili na zabawach i się pogodzili nie używali noży ani nie kopali leżącego a teraz podobno jak ktoś kogoś ruszy to zaraz sprawa w sądzie nie wspomnę o nożach i kopaniu nie przytomnego.Czasy bez honoru.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

tak sobie czytam powyzsze i sobie myślę - jak to dobrze czasami mieszkać na zadupiu 

a tutaj pewnie zrozumieli jednak dosadność oceny ich matematycznych uzdolnień z 'tabliczki dzielenia" bo bez ułamków by się nie dało.

59 minut temu, DTaras napisał:

Iii a ja raz wpier.... dostałem bo chcieli dychę pożyczyć a ja im odpowiedziałem, że na sześciu i tak nie podzielą 😄

znaczy poznali na czym żart polegał?

agresja i zwierzęce instynkta nie tylko w małej skali bo tak samo można określić i to
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-msz-polska-popiera-decyzje-usa-o-wyjsciu-z-traktatu-rozbroje,nId,3127710

czy bardzo różnią się politycy obu stron od tych kiboli? z tą różnicą że nie ma takiego zadupia gdzie można by od tego typu obłędu uciec.
gdyby i tych można było:

53 minuty temu, witejus napisał:

... zamknąć ... na placu ogrodzonym drutem kolczastym ,dać im maczety ,kije bejsbolowe i inne atrybuty i niech się naparzają a ostatniego zastrzelić

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
Dnia 1.08.2019 o 12:23, zetorki12 napisał:

Ja już dawno po żniwach . Łąkę pokosy rozbiłem , to i czas na trolowanie mam .

ja dopiero troch więcej jak półmetek 

Dnia 1.08.2019 o 23:13, Ulman napisał:

Roman dziś wcześnie się pojawił wiec pewnie teraz trzeźwieje.  

to się nazywa urlop na żniwa a znaczy opieka na urodzenie 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Roman176 napisał:

znaczy opieka na urodzenie

Rodziłeś ?

Dużo masz 500 plusów ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

czasy się zmieniają to i patrioci ewoluują cieżko wyobrażić sobie wdzisiejszych czasach patriotę który ginie za polske ,  wspomaganie swoich plskich firm wobecnym  systemie własnosciowych tych firm też można się pogubić , a wiec i sam patriotyzm powoli zanika .

Opublikowano (edytowane)

Dzisiejszy patriota , to mógł by się choć postarać napisać Polskę z wielkiej litery .

Opublikowano (edytowane)

To dobrze ? Bo chyba dlatego pomagasz temu zjawisku ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v