Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

a nie bo teraz ja
czy nie tworzy się coraz więcej państwowego?
znaczy ... jak to było?

23 minuty temu, Roman176 napisał:

i kradli za bezcen 

będą jeszcze nie raz w Historii

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

4 godziny temu, damianzbr napisał:

Czy jedno nie wyklucza drugie?Jeśli cwańszy to jak głupszy

Sa sprawniejsi w propagandzie i manipulacji. Ideowo głupi ze aż strach

4 godziny temu, zetorki12 napisał:

Pytałem którą częścią społeczeństwa jesteś ? No i uzasadnij czemu .

Chyba widzisz po moich pogladch ze sa one dla socjalistów nie pojęte. Do większości raczej mnie nie zaliczysz. 

Twierdzeni ze  wiecej jest głupich niz mądrych jest oczywiste od zawsze i nic tego nie zmieni. Pare lat temu większość wierzyła że platforma  to nowa jakość . Teraz wierzą że PIS coś zmieni. 

1 godzinę temu, racyl napisał:

korwiny, brauny to wyglądają na takich co by dorwali się do większej kasy to by z nią spierdolili zaraz. nie trzeba równać z błotem kościoła i już się jakimś tam prawicowcem

Skąd taka pokrętna teoria? Co wedle twojego oglądu świadczy że by nakradli i uciekli?

7 minut temu, Roman176 napisał:

zieloni lpg(te pedały )  to fundacja Batorego a fundacja batorego to soros a kto się przyłączył do peło własnie oni czyli soros to po dlatego donoszą nie mają programu i kradli za bezcen 

Kraść za bezcen- tekst roku  w wykonaniu osobnika popierajacego PIS.To jakby potwierdzenie mojej opinii o wiekszości.

Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał:

damian- kurna nigdy w zamosciu nie byle, ale pomylic zamosc z moja wisa to na trzezwo sie nie da😊, co tam robiles- w osrodku opiekunczym dla niepelnosprawnych umyslowo szukales miejsca w zyciu ???

Co się nie da, co? Tak chwaliłeś tak szczyciłeś co to nie Kraków, jaki on wspaniały a się okazało że dziura gorsza niż Zamość 20 lat temu. xD

Jak to co robiłem, wpadłem w odwiedziny ale się okazało że przebywasz na zamkniętym.

Opublikowano
20 minut temu, dysydent napisał:

a poważnie to kradli bośmy im na to pozwolili bo po socjalizmie nie czuliśmy się właścicielami własnego kraju
bo państwowe to niczyje. 
Aniśmy potrafili przejąć dla siebie ani obronić to teraz ... przepadło?

a ktoś nam ma coś oddać ? morze napadnijmy Ukraine czarnoziemy itp 

18 minut temu, jacus napisał:

lpg😛-znowu romus dajesz w gaz ??? ciebie i twoja firme pis okrada za ile ???

nie wiem daj dane 

• Like 1
Opublikowano

no sam pisałeś "kradli za bezcen"
to co ukradli i właśnie nawet dzisiaj nie wszyscy rozumieją że nam a tylko "państwowe" choć w sumie to był tylko w większości złom pokomunistyczny ale i ze złomu można co nieco zmontowac

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

a nie bo teraz ja
czy nie tworzy się coraz więcej państwowego?
znaczy ... jak to było?

a wiesz na czym plan marsala polegał ano własnie pastwo wybudowało i oddało akcjami rolnikowi przykład zud cugier i inne bajki 

u was też tak kombinat rolny Kietrz 1620 rzepak 

prywatny pl 1520 

i zagraniczny skup 1450 do-tego oszustwo w biały dzień  tu zanieczyszczenia tu coś .... 

ty o pierwszym możesz pomarzyć 

1 minutę temu, DTaras napisał:

Roman - jako, że nie domagasz się zwrotu to o co pianę bijesz?

ja cie w d*pę nie rucham po h*j rolnicy piane biją o ceny 

2 minuty temu, dysydent napisał:

no sam pisałeś "kradli za bezcen"
to co ukradli i właśnie nawet dzisiaj nie wszyscy rozumieją że nam a tylko "państwowe" choć w sumie to był tylko w większości złom pokomunistyczny ale i ze złomu można co nieco zmontowac

eeeeee tam za po na czarnoziemach się nie opłacało robić 

a kopalni złota otwierać 

• Like 1
Opublikowano

przepraszam ale nie jestem szyfrantem i nie bardzo wiem o co chodzi?
Plan Marshalla a prywatyzacja polska pokomunistyczna (bo nią zapewne chodzilo z tym zlodziejstwem) dzieli i spory przedział czasu i całkiem inne realia.
Nie wiem nawet jak to porównać?

Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

A będą gdyż złodziejstwo za bezcen to poprostu turboprajsy jakieś, promocja czyli jednak handel.

a tusiu ?  merkel po co słuchał nuż na gardle miał ?

Przed chwilą, dysydent napisał:

Plan Marshalla

plan marszala polegał na odbudowie przemysłu prawda ?

a plan tuska na oddaniu niemcom do tego odszkodowania niemcy dostały za wygaszeniu produkcji prawda ??

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Kraść za bezcen- tekst roku  w wykonaniu osobnika popierajacego PIS.To jakby potwierdzenie mojej opinii o wiekszości.

zapłaciłeś już za usługi ?? oddałeś ledwo zipocy zarobek usługodawcą ??   co teraz jak bd żył ?? no nie pier**l ze z 500 cały rok 

a kiedy nowy sprzęt jak ty oddajesz tyś ??

• Like 1
Opublikowano

Roman - poco pianę bić? Państwo ma interweniować? Poza tym ja nie o tym...

interweniować a co komuna czy jak palcem pogrozi ?? cenę narzuci dobra prywatyzacja nie jest zła kupujesz w obrębie 200km elewator skup i do rolników jak się nie podoba to wy***rdalaj 

• Like 1
Opublikowano

plan marshal polegał na szokowym wprowadzeniu gospodarki rynkowej jak się dobrze orientuję - czy nie dobrze?

ta lgbt  to leżąca gruba baba .,.....

pomoc finasowa na odbudowanie gospodarki i przemysłu z dala od komunizmu 

2 minuty temu, DTaras napisał:

Zorganizuj sobie sam magazyn i będziesz gość. Przecież to jak piernąć w kij.

daj parę baniek i oddaj Tuska do władzy 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, dysydent napisał:

Plan Marshalla a prywatyzacja polska pokomunistyczna (bo nią zapewne chodzilo z tym zlodziejstwem) dzieli i spory przedział czasu i całkiem inne realia.
Nie wiem nawet jak to porównać?

On sam nie wie o coc chodzi bo nie rozumie co go otacza .

18 minut temu, Roman176 napisał:

zapłaciłeś już za usługi ?? oddałeś ledwo zipocy zarobek usługodawcą ??   co teraz jak bd żył ?? no nie pier**l ze z 500 cały rok 

a kiedy nowy sprzęt jak ty oddajesz tyś ??

Pijacki bełkot analfabety ekonomicznego. . Pewnie była flacha i 2 godziny TVPis?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Tusk po powrocie do polskiej władzy? po pensjach brukselskich na polskie? jeszcze by Mu emeryturę unijną zawiesili.
Oj długo On się zastanowi nawet jeśli by miał tylko taka alternatywę. 
nawet takie rzeczy mogą mieć znaczenie w polityce

i do Romana
dotarło do mnie o co Ci chodziło :) . dzięki ale już dzisiaj nie chce mi się żadnych tematów rozwijać i .. bawcie się dalej sami .

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Pijacki bełkot analfabety ekonomicznego. . Pewnie była flacha i 2 godziny TVPis.

eeeeee chłopie mam żałobę nie pije od maja , a telewizji nie oglądam bo nie mam tyle czasu co ty ... co tam słychać w tvp ?? a próbowałeś inne kanały czy masz jeszcze ten stary rubin tv tylko z 3 kanałami ??  celując twoje gusta to bluhunter spodoba ci się 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, damianzbr napisał:

Jeśli wreszcie nam zdradzisz jego smak i jak długo gówno z zębów wydłubywałeś, to pomyślę ale nie obiecuję xD🤣

Jak to leciało - gównojad??

Czy to ty nim byłeś ?  xD

A później niektórzy się dziwią że przyrosła łatka ,, wyborca PiS to idiota "

Opublikowano
11 godzin temu, Roman176 napisał:

eeeeee chłopie mam żałobę nie pije od maja , a telewizji nie oglądam bo nie mam tyle czasu co ty ... co tam słychać w tvp ?? a próbowałeś inne kanały czy masz jeszcze ten stary rubin tv tylko z 3 kanałami ??  celując twoje gusta to bluhunter spodoba ci się 

Nie  umiesz zorganizować to i czasu nie masz.

Jesli ty to na trzeźwo piszesz to już jest prawdziwy dramat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v