Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sobie co jakiś czas po 50tys "bo się należy" , a motłochowi po 500 i niech sie cieszy . 

Opublikowano

Nie motłochowi tylko gawiedzi. Trochę inny wydźwięk a i bardziej określa jako widzów widowiska serwowanego przez miłościwie panujących niż bezrozumną tłuszczę z widłami i kosami na sztorc szykującą się do polowania na ogry.😭

Ja tam wolę być gawiedź.😎

Opublikowano

No ale tamci tylko sobie . No i właśnie to powód żeby na PiS . Bo o to pytałeś .

Opublikowano

a wiecie iz wybór do parlamentu europejskiego gwarantuje emeryture ? jedna kadencja wystarczy tylko nie moge znalezsc czy trzeba wiek emerytalny osiąnąć  czy nie ,a i emerytura płacona pewno w euro .

• Like 1
Opublikowano

Czyli wszędzie dbają ... głównie o swoje dupska . A my dalej się kłóćmy- którzy kradną mniej .

Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał:

a wiecie iz wybór do parlamentu europejskiego gwarantuje emeryture ? jedna kadencja wystarczy tylko nie moge znalezsc czy trzeba wiek emerytalny osiąnąć  czy nie ,a i emerytura płacona pewno w euro .

dwie kadencje

• Thanks 1
Opublikowano

a pinokio siedzial i zawijal w sreberka premie za udzielenie kredytow denominowanych we frankach..

https://www.newsweek.pl/biznes/kredyty-we-frankach-mateusz-morawiecki-udzielil-zgody/qt65y9x

juz niedlugo adrian obieca nastepna ustawe frankowa-za rok wybory wiec pewnie ja przygotowuja,choc mogliby wziac stara- prawie nowka,nie smigana😛

jedno mnie dziwi nieustannie-jak ktos moze ufac politykom ???? jak mozna ufac komus dla kogo klamstwo jest drugim jezykiem ??  jak mozna ufac komus kto dzisiaj mowi to jutro tamto, a wczoraj czy przedwczoraj cos innego, wiekszosc politykow wielokrotnie zdradzal swoje idee,partie,kolegow i zmieniala barwy, popatrzcie jak w ciagu ostatnich 30 lat wazni politycy zmieniali bieguny, gdzie te czasy gdy tusk z kaczynskim byli w jednej partii.........................

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Algorytm zbyt krótki. Ja bym dodał gdzieś, tak ze dwa razy ,"pomyślał". Wtedy byłoby OK.

Studiowałem informatykę ale dawno temu więc popraw. Nie zapomnij skompilować. 

Opublikowano

Ja nie studiowałem informatyki, ale to algorytm postępowania albo procesu decyzyjnego.
Specjalnie nie wstawiałem swojej pełnej wersji, bo miejsce dodania zależne od oczekiwań wstawiającego. każdy niech wstawi  gdzie uważa. :gent:

• Haha 1
Opublikowano

Taka aplikacja do indywidualnej konfiguracji. 

Sondaż: Tylko trzy partie w Sejmie. Imponująca przewaga PiS-u

Wczoraj, 22 czerwca (21:03)

Tylko trzy partie przekraczają próg wyborczy, a Prawo i Sprawiedliwość ma bardzo dużą przewagę nad rywalami - taki scenariusz na jesień przewiduje najnowszy sondaż wyborczy przeprowadzony przez pracownię Estymator dla portalu DoRzeczy.pl. Jak wynika z sondażu, PiS może liczyć na 47,9 proc. głosów. Na drugim miejscu znalazła się Platforma Obywatelska z wynikiem 22,7 proc. Próg przekracza jeszcze tylko jedna partia - Wiosna Roberta Biedronia z wynikiem 7,3 proc. głosów.

• Like 1
Opublikowano

Tak patrząc na to jeszcze raz, to chyba jednak przydałby się faktycznie jakiś kompilator. Tylko jak zajmiemy się kodem źródłowym w "procesorach" naszych rządzących to niezły bajzel może wyleźć. 

Opublikowano
19 minut temu, zetorki12 napisał:

Nie zapominaj , że ty też w tym społeczeństwie .

Zgadza się i powiem nawet,że głosowałem na Dude bo myślałem, że po Komorowskim gorszego prezydenta nie będzie ale niestety dałem się nabrać. 

Opublikowano (edytowane)

Nie . Teraz się nie da i na Dudę nie zagłosuje . :P

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v