Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, DTaras napisał:

racyl - coś konkretnego miałeś na myśli? Kiedy wg Ciebie określa się potrzebną kwotę kredytu? Gdy już będziesz miał odpowiedź przeanalizuj tempo procesu inwestycyjnego. Jesteś w stanie to zrobić? To problem przy planowaniu. Niewiem poco ja to kontynuuję. W zasadzie powinieneś poczuć ciepło spływające od głowy po plecach....

przestań głupoty gadać, tak jakby nikt sie nie budował i wszyscy nagle przestali bo boją się że im nie starczy pieniędzy swoich czy z kredytu

Ty w ogóle siebie słyszysz ? nagle polska przestała sie budować 😂 nigdy nie było podwyżek i nikt nie umiał tego przewidywać we wnioskach kredytowych 😂

normalnie rozbawiasz nas wszystkich 😂 Idż i powiedz to jakiemuś developerowi że nie zaczynasz budować bo boisz sie że ci nie starczy 😂

Powiedz że cie nie stać i nie pieprz głupot

Opublikowano
2 godziny temu, piotreku1 napisał:

Oj chętnie bym ten wschód oddał Putinowi bo po co zachód ma za***rdalac na darmozjady że wschodu . Putin by im zrobił fajny 500+ 😄

Na szczęście Twoje możliwości kończą się na gadaniu😁

Co do budowy. 

Jak kilkanaście lat temu dom rozbudowywałem zgromadziłem pustaki po 4,5zł. Po pół roku za brakującą ilość płaciłem już po 12,5 i towar na zapisy. 

Ile teraz suporex?

Opublikowano (edytowane)

9,5zł. beton praktycznie na tym samym poziomie i dalej bez vatu kupisz, stal droższa

co roku w  styczniu zawsze solbet robi promocje i jest troszkę taniej

agrest takich skoków teraz cenowych nie ma. ja w 2010 po nie całe 7zł kupywałem, pózniej w 2014 płaciłem podobnie. w 2017 też kupiłem po 7,4zł a w poprzednim roku 8,4zł wołali. teraz skoczyło.

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Też Solbety kupowałem w 2011 na chalupke i w styczniu kupiłem po 6,8zl a naszczescie nie zabrakło tylko zostało i po pół roku mogłem odsprzedać po 12,13 zeta. To chyba cudotworcy wtedy zarzadzali krajem. 

Opublikowano
51 minut temu, Agrest napisał:

Na szczęście Twoje możliwości kończą się na gadaniu😁

Co do budowy. 

Jak kilkanaście lat temu dom rozbudowywałem zgromadziłem pustaki po 4,5zł. Po pół roku za brakującą ilość płaciłem już po 12,5 i towar na zapisy. 

Ile teraz suporex?

Powiem Ci tak wschód zawsze będzie wschodem  a zachod zachodem i PiS to nie zmieni . Wschod to zawsze Polska  B  . Znajomy że studiów otwarcie mówił że im że wschodu bliżej do Rosji niż do Europy tak było i tak będzie. 

Opublikowano

A to prawda z tym miejscem stania. Bo jak się stoi w Grójcu to za Wisłą wschód, A jak w Poznaniu to chyba już zaczyna się na Łodzi.:D Ale po tej mapie zwycięstwa PiS widać, że jednak wschód agresywnie przesuwa się na zachód. To pewnie pierwsze efekty stepowienia.:efendi2:

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał:

A to prawda z tym miejscem stania. Bo jak się stoi w Grójcu to za Wisłą wschód, A jak w Poznaniu to chyba już zaczyna się na Łodzi.:D Ale po tej mapie zwycięstwa PiS widać, że jednak wschód agresywnie przesuwa się na zachód. To pewnie pierwsze efekty stepowienia.:efendi2:

Wielkopolska pada więc stepowieniu się nie podda , w stolicy chyba też deszczu nie brakuje  😄

Opublikowano

Dtaras ty budowlaniec jesteś? 

Ten żółty na mapie to się przebarwia ku niebieskiemu. Jak się nie przebarwi to przemalujemy. Jako darmozjazdy że wschodu czasu mamy to tylko kwestia czasu. A wy żółci to nie na forum tylko za***rdalać bo mi na 500 plus zabraknie. Darmozjazdy wszystkich regionów łączcie się. 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Mam nawet na taką okazję adekwatne logo. Kurna właśnie zajarzyłem że gościu jest żółty, nie przejdzie.
:laba:

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, mirro napisał:

Mam nawet na taką okazję adekwatne logo. Kurna właśnie zajarzyłem że gościu jest żółty, nie przejdzie.
:laba:

🍾🥂brawo ty . Pól roku pracy i pół roku tak i będzie dobrze .

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Jednak skoczyło? Ooo. Tylko z betonu się buduje? Tylko domy i tylko z pozaklasowego syfu? Stepowienia powiadasz? Jakaś gra słowna?

to jest problem że suporek złotówkę zdrożał 😂

za robote się bierz to ci na wszystko starczy.

od siedzenia na forum jeszcze nikomu pieniędzy nie przybyło

Opublikowano

Ty otynkowałeś tę swoją chatę? mirro - spoko, nie było tematu.🤐 Pani Szydło wypowiadała się w radio. Mówiła, że nigdy źle o Unii ani niebieskiej fladze się negatywnie nie wypowiadała. Przypomniał mi się wujek alkoholik, nieżyjący już. Mówił on często: "mam dobrą pamięć, krótką ale dobrą".

Opublikowano

a czemu miałem nie ocieplić i nie położyć tynku

wiadomo nie od razu w tym roku ale zrobiłem, trafiła sie promocja jedna na styropian druga na tynk i zrobiłem. sam zrobiłem to i kasy mi zostało

Opublikowano

Na widok wyniku wyborów sekielscy zaniemówili i oddali luźnego stolca.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, piotreku1 napisał:

Oj chętnie bym ten wschód oddał Putinowi bo po co zachód ma za***rdalac na darmozjady że wschodu . Putin by im zrobił fajny 500+ 😄

Ty Tak na poważnie? Czy po ostatnich wiatrach dachówka spadła z dachu (postawionego przez Niemców) i jebnela Cie w czoło? 

Edytowane przez XTRO
  • Like 1
  • Haha 8
Opublikowano

xtro - jakieś rozgoryczenie przemówiło, może jest zaangażowany. Przemyśli przeprosi, że zachował się jak gówniarz. Zapomniał bowiem, że uczciwie byłoby zrobić to w skali koloru czyli odcieniach. Takie zerojedynkowe przybliżenie pogłębia niestety podziały.

Opublikowano
9 minut temu, XTRO napisał:

Ty Tak na poważnie? Czy po ostatnich wiatrach dachówka spadła z dachu (postawionego przez Niemców) i jebnela Cie w czoło? 

Na wiatry to wy na wschodzie uwazajcie,  jak Putin piernie to wam berety z głowy spadną  😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v