Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Oglądnij jeszcze raz, czepiłeś się tego eurokołchozu a o roszczeniach i żydach też jest nawet w tytule 😁 Nie mogą bezpośrednio w to uderzyć bo nie osiągną za dobrych wyników

Opublikowano

A w jaki sposób i dlaczego ma to negatywnie wpłynąć na ich wynik? Przecież to sprawa gorąca jak kartofle z ogniska. A może wiedzą że idąc do europarlamentu będą mieli na to jeszcze mniejszy wpływ? 

Opublikowano

Już żydzi przypilnują jak będą na nich jechać, zaraz jakieś afery wyciągną, finansowanie z kremla, amerykanie to samo i tak już robią z nich idiotów kompletnych idiotów i jak widać na społeczeństwo to działa. Żeby potem panie mieć szanse do sejmu trzeba osiągnąć dobry wynik bo inaczej nikt nawet nie będzie wiedział co to ta cała konfederacja.

Opublikowano (edytowane)

https://dorzeczy.pl/102259/Protestowali-ws-ustawy-447-zydowska-organizacja-oskarza-ich-o-antysemityzm.html
A tu przykład że ofensywa już się zaczęła, bo ktoś zwietrzył początki okopywania się władz Polski.
Mich9- tu nie ma co czekać na Pana Brauna, "tu trza naparzać to towarzystwo". Mam w nosie wynik do sejmu, te sprawy dzieją się tu i teraz. 

W tej kwestii zostać nazwanym antysemitą to zaszczyt.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Napisz mi jak mają naparzać to towarzystwo nie mając żadnego dostępu do mediów ani nawet do mówinicy sejmowej 😁 żeby z 10 rozmawiało tak jak tu https://youtu.be/i3wMVKHTBmo to wtedy są szanse a samemu to można sobie mówić, powiedz mi jeszcze kto jutro maszeruje w stolicy i z jakiej inicjatywy 😁

Opublikowano

A choćby spotem, gdzie Pan Braun wykorzystując talenta będzie w stanie wytłumaczyć towarzystwu za oceanem o co kaman. Mamy fundację narodową PFN niech finansuje i do roboty. Pokaże że działa i ma jaja, chętnie zagłosuję na gościa.
Biedronia zostawię Racylowi, bo widać go rajcuje.( taka złośliwostka) 

Opublikowano

Nie ważne kto tylko jak zostanie to przedstawione. Jeżeli u nas przekaz jest dość jasny to za oceanem będzie pewnie przedstawiany jako antysemickie wystąpienia oszalałych z nienawiści Polaków. Dlatego uważam iż potrzebna jest ofensywa medialna. Jeżeli tamci potrafią rozsyłać maile po dziennikarzach i przygotowywać grunt, to dobrze byłoby i z naszej strony coś robić po tej linii. 

Opublikowano

No to klepnąć ustawę Kukiza że każdy co zapłaci do paki na parę lat i po bólu. Zawsze będą mogli powiedzieć że nie uśmiecha się pobyt w tym pensjonacie i dlatego nie zamierzają płacić. 

Opublikowano

Żadne media ci tego nie nakręcą bo nie ma tam w nich żadnego interesu polskiego pewnie jak jakis redaktor o tym by napisał to od razu obcinanie skrzydeł

Opublikowano

Ja bym zaczął od finansowania nazistów żydowskimi pieniędzmi i tak aż do 1942. Potem przypomniał jak to USA obeszły się ze statkiem pełnym żydowskich uciekinierów i jak marnie, i gdzie skończyli po powrocie do europy. A potem to już z górki. 

Opublikowano

Odbijam w ich stronę piłeczkę i oskarżam ich o ANTYPOLONIZ ( jak przekłamania historyczne, wrogi/czarny lobbing wobec Polski, manipulacje).

Po prostu użyć tej samej 'broni', którą wybrali...w stylu:

kto mieczem wojuje, od miecza ginie. 'ktoś zostanie pokonany takimi metodami,jakie sam stosuje, jakich sam używa'

https://pl.wikiquote.org/wiki/Antypolonizm

Opublikowano

Tylko jak to Polska zacznie robić szum to wyjdzie, że tu sami antysemici a ten list to samowolka jakiegoś narwańca. Niech się chłopcy rozkręcą, przekroczą linię bez powrotu i wtedy z uśmiechem na twarzy można będzie im odpowiedzieć. Tylko bez improwizacji. Jakiś plan na pewno jest gotowy bo pyskówka już dość dawno rozpoczęta... Czy jak zwykle?

Opublikowano

jak zwykle.

Plan A jest taki sam jak plan B,C,D i pozostałe. Czyli ich nie ma. Gdyby był to właśnie przykrywali by go działaniami które proponujemy,

Co by nie robili polecam, zgodnie z sugestią "Yvy" działanie według zamieszczonego niżej wzorca.
"First rule of a gunfight: bring a gun. Second rule: bring friends with guns".

Opublikowano

Czyli wybrańcy narodu składają skroń w gwieździstą poduchę i podciągają pasiastą kołderkę po szyję w ufności, że jutro jakoś to będzie. Nawet gówniażeria wie, że namiętność wakacyjna przez telefon nie działa i trzeba wiedzieć z kim sztamę trzymać we własnym otoczeniu. A najlepiej, że gaz i ropę którą nam Stany sprzedały dopiero pewnie zaczną w Wenezueli wydobywać.

Opublikowano

adrian pojedzie do dumpfa i wszystko zalatwi- wg tvp-info zaproszenie bylo mozliwe bo w izraelu juz po wyborach. takie zaproszenie miesiac przed, bez naglej potrzeby w dyplomacji jest uznawane za wyraz najwyzszego lekcewazenia.....................

troche dziwna sprawa  -w usa mieszka 12 mln osob pochodzenia zydowskiego i 10,5 mln polskiego a polonia nie ma nic do powiedzenia, jakies pojedyncze osoby na nie najwyzszych stanowiskach, jakis kongresmen czy senator. zadnego lobby,zadnego  slyszalnego glosu kongresu polonii amerykanskiej.

ja to bym oddal amerykanom i zydom cala polske wschodnia i niech sie oni martwia😛😂🤣

Opublikowano

Jak to ma być wizyta dyscyplinująca, to nam Prezydenta zdyscyplinują. No ale przecież tam na miejscu mamy takie tuzy intelektu jak "pogromca Caracali" -Berczyński czy pieszczoch Antoniego MONa Janiger. Ten ostatni to pewnie w kraju przodków długo się nie pojawi, ten pierwszy pewnie już nigdy.

Opublikowano
22 minuty temu, jacus napisał:

adrian pojedzie do dumpfa i wszystko zalatwi- wg tvp-info zaproszenie bylo mozliwe bo w izraelu juz po wyborach. takie zaproszenie miesiac przed, bez naglej potrzeby w dyplomacji jest uznawane za wyraz najwyzszego lekcewazenia.....................

troche dziwna sprawa  -w usa mieszka 12 mln osob pochodzenia zydowskiego i 10,5 mln polskiego a polonia nie ma nic do powiedzenia, jakies pojedyncze osoby na nie najwyzszych stanowiskach, jakis kongresmen czy senator. zadnego lobby,zadnego  slyszalnego glosu kongresu polonii amerykanskiej.

ja to bym oddal amerykanom i zydom cala polske wschodnia i niech sie oni martwia😛😂🤣

sprzedawczyków z Twojej okolicy możemy oddać żydom. w końcu swój na swego trafi

Opublikowano
22 godziny temu, Ulman napisał:

2. A co ma napływ kapitału do prywatyzacji?  Gamonie jak słyszą  zwrot napływ kapitału to wyobrazaja sobie jakiegoś Hansa z walizką pieniędzy co przyjezdza i pół powiatu wykupuje . Nie masz niestety pojecia  czym jest tak naprawdę napływ kapitału obcego no ale propaganda PISowska  nie po to przez 20 lat powtarza swoje hasełka byś myslał samodzielnie. . Jakby PIS wy***ał Axel Springer to dopiero byłaby wspaniała demokracja! Wtedy tylko partia mogła by głosić jedynie słuszne prawdy . To byłoby cos . Zupełnie jak za nieodzałowanej komuny

ty k**wa masz ja mieszkam najbardziej uprzemysłowionym regionie polski i ty mi tu pier**lisz o pojęciach Lubelszczyzny ...

https://nto.pl/bandyci-terroryzuja-kombinat-w-glubczycach/ar/4560539

biedni ci terroryści sprzątali im ziemie z pod nosa po cichu dali obcemu made in ulman 

a jak tam zud cugier potraktowała rolników hehehe 

22 godziny temu, Ulman napisał:

3. Pisałes ze niektóre bogate kraje maja wysokie podatki ale nie o to chodzi. Jaki jest mechanizm Bogactwa w tych krajach. Podniesli sobue podatki i stali się bogaci ? Czym  więcej oddaja państwu tym sa bogatsi? Chodzi mi tylko o mechanizm działania tego fenomenu.

o tym ze chcesz lepszą opiekę więcej drug na utrzymaniu latarnie no i jako palant wolnościowiec anty socjalista ale taki jak ja biorę to dobrze ale nie inni , chciałeś dać podwyżkę... takie pierdolenie niech się zwolnią jak się nie podoba (po twojemu ) 

ostatnimi czasami robisz wielkiego siebie głupka

16 godzin temu, racyl napisał:

Znowu Pis cie po nocy ganiał ? i w dodatku przez 20 lat ? 🤣

Idż do lekarza po tabletki bo bez nich znowu ci się omamy przedstawiają po nocach 😂

też tak uważam ale chyba już tylko zamkniecie pomorze to już urojenia  

5 godzin temu, racyl napisał:

Jak Ci nie pasuje to zawsze możesz być kolejnym partnerem Pana Biedronia 🤣🤣

moim zdaniem bier oń to kolejna polityk finansowany zagranicy przez kogo sorsa ?  hmm a dlaczego gej to jest zwykła fikcja powód spalony moralnie palant ktury bił nie raz swoją matkę aż do tego stopnia ze złamał jej szczękę   i tak mamy patola którego teraz trzeba wypromować a jak ano własnie gej 

czemu jak by ktoś napisał ze gej to tam i to to zemsta pisu homofobów  takie słowa naruszają jego dobra osobiste. Pół roku temu cywilny sad okręgowy przyznał mu rację i zakazał Annie S. nazywania takim słowem sąsiada. Kobieta ma mu też zapłacić 15 tys. zł. za naruszenie dóbr osobistych. Odwołała się od wyroku. Dlatego sąd apelacyjny wyda dziś w tej sprawie prawomocny wyrok.

https://www.tvp.info/42243038/robert-biedron-pobil-matke-akta-tej-sprawy-zginely-z-sadu

jak zawszę akta sie tracą ahhhhhhhhhhhh niezależne sądy kod demokracja ob   i reszta komuny 

lgbt gorą 🤣

fikcyjna dziewczyna @ulman na

@jacus sia  

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

No i co z tego ze ty z uprzemysłowionego rejonu jak nic ześ w zyciu nie widział a nawet jak widział to i tak nie rozumiesz. Myslenie ze jesteś lepszy niż ludzie z lubelszczyzny  doprowadziło cie do bycia operatorem koparki recznej pod ziemią. Trzymaj tak dalej

W sumie to nie wiem co napisałeś bo to jakis bełkot .

Pytam po raz kolejny - jak wysokie podatki powodują wzrost zamożności? 

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

ostatnimi czasami robisz wielkiego siebie głupka

Ciebie nikt nie przebije.

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

w zwiazku z wychodzacymi informacjami na temat cimoszewicza i jego udziału w potrąceniu , czy według Ciebie dalsze kandydowanie jego w wyborach jest zgodne z praworządnocią o jaką walczą PO I ich koalicja ?  Sam zainteresowany nie wypowiada sie na temat jego udziału ale nie zaprzecza medialnym informacjom o ucieczce i  próbie zatuszowania sprawy , to za czasów jego gdy był ministrem podległa mu policja strzelała do chłopów na polu  

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v