Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Jesli tam nie jest napisane że 2 tys to po co kłamiesz i swoje widzi mi sie dopisujesz?

hahahha obudź się chłopie 

13 minut temu, DTaras napisał:

Jeden robi w markecie drugi w fabryce. Jeden do przyuczenia drugi ma być z doświadczeniem. Jeden ma wynagrodzenie atrakcyjne a drugi 5,5 - 7 kpln. Trochę kiepski ten Twój operat.

rzeźnik rzeźnikiem czym porównujesz ?? ze inter marsze ma swoje rzeźnie wyroby to nie to samo 🤣

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Jesli tam nie jest napisane że 2 tys to po co kłamiesz i swoje widzi mi sie dopisujesz? Taras ma racje ze porównujesz zajęcia nieporównywalne a do tego kłamiesz ze u nas tylko 2 tys  brutto i  ze 1,5 tys po 3 miesiącach w Czechach jak nic takiego tam nie ma 

Jak ktos się chce uczyć to będzie się uczył. Ty nie chciałes i teraz popierasz PIS.

ty lepiej zacznij myśleć a nie słuchaj głupio teraz oprócz Niemiec 80 % prasy niemieckiej mamy Sorosa wykupił bankrutującą gw i angorę a oni  w pompował 180mln do tego zakupili radio zet wspólny cel miłość Tuska  sterowalna marionetka zniszczy własny kraj w czechach dawno już pozbyli sie ich w 2012 a wam robią wodę z mózgu  🤣

Przed chwilą, Ulman napisał:

W markecie maja rzeźnie? Gdzie? Może takie barany tam patroszą?

a tam na pakowalni nawet tyle płaca poczytaj ze zrozumieniem przerabiają gotowe tusze ,....

Praca na tasmie, zmiana poranna (min.8 godzin).Mozliwosc nadgodzin - przy pakowaniu ( stawka taka sama jak przy uboju). 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No ale co, kto, po co? A potem,  nie wtedy wiec kiedy i z kim? Przypadek? A moze nie,  wiec, beeee i co wtedy? Ano Tusk i niemiec bo jak jakis zyd , to Putin go ciach,trach! i kto wie co się stanie w Uzbekistanie? 

Kiedy Tuska zamkną za niszczenie kraju? 

Maja takie stawki jak przy uboju tylko uboju tam nie ma . 😂🤣😁 Buuuuchhaaachaaaa!!!

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Ulman napisał:

To takie typowo polskie. Nie uczyć sie od lepszych tylko sprowadzić ich do swojego dziadowskiego poziomu  Z taką świadomością społeczną zawsze będziemy dziadami

6 godzin temu, Ulman napisał:

Racyl weź wymysl cos jeszcze bo się coraz fajniej czyta Prawie jak Monty Python 

I co może nie prawda że to napisałeś że bogatemu to nie można zazdrościć majątku a dziadowi to nawet groszowego socjalu wg ciebie trzeba zazdrościć

Kłamczuch jesteś

Edytowane przez racyl
Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

dlatego chłodzie z tvnu gw  i lewactwa nie podobało się ze rodziny wielodzietne w kocu stać zeby jechać nad polskie morze i chołota wylała oczyszczalnie zeby powstrzymać zatłoczone plaże 

No i mamy nowatorski sposób na niezatłoczone plaże.🤣

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, DTaras napisał:

Jak to mówią: "nie dyskutuj z głupkiem bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wykończy doświadczeniem". Przypinajcie sobie gdzie chcecie.

tak jak sam napisałes można być mądrym w gebie a życie to zweryfikuje . doswiadczenie jest lepsze i ono sie liczy .

10 godzin temu, Ulman napisał:
11 godzin temu, jarecki napisał:

jak sie dzieci dobrze wyuczą to znajdą lepiej płatną prace i odprowadzą wieksze podatki .B|

Jeśli się wszyscy lepiej wyuczą to nic się nie zmieni  tylko mistrzu przy łopacie albo na kasie bedzie miał jedną klasę  więcej. 

Kto powiedział że 500+ poprawi wyniki w nauce? 

A wie ktoś po co tak naprawdę jest 500+?

chodziło o darmową szkołe co zrozumiał i napisał objasnienie miro                a czesi nie mają nizszych podatków jak by to zliczył % to byc może  by wyszedł i wiekszy  podatek jak w polsce      bogatsi którzy  mają inny koszyk wydatków mogą zyskac wzgledem polaków ale miej zarabiajacy pewno wyjdzie w tej grupie wieksze obciążenie fiskalne .                 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
10 godzin temu, mirro napisał:

Nie mógł znaleźć bo ci do tej pory robili i pili to albo już nie żyją, albo wideł nie mogą utrzymać, albo zostali objęci troskliwą opieką państwa i porzucili to pasjonujące zajęcie. Tak czy siak wypadli z rynku pracy. A kto może to sp***rza od takiej roboty. :lol:

dokładnie jest jak napisałeś , stare pokolenie po podstawówkach wypada z rynku ze wzgledu na wiek a młode prawie wszyscy konczą liceum , technikum i szukaja lepiej płatnej i lepszej pracy i tu wpływ ma darmowa nauka .

Opublikowano

Ludzi do pracy brakuje i będzie brakować w tym kraju bo nie da się nawet najglupszych utrzymać za takie stawki jak 2200 czy 2500 na rękę gdzie wszędzie w koło to od 1000 za to samą robotę do 2000 przy nadgodzinach ale euro. 

Opublikowano

Kurcze. Zastanawia mnie czy strażnicy budżetu i obrońcy przed poprzednikami - złodziejami przecież - wiedzą ile kosztowała owa defilada. Minister Błaszczak funduje nam dramat obyczajowy na ulicach Warszawy aby pograć na emocjach i gawiedź radosna ślepnie? Brakuje tylko aby projekt Gawron, czy jak on tam się nazywa, przejechał triumfalnie na lawecie. Ile jeszcze tych pokazów w roku będzie? Jakoś tak mnie naszło znów.

Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał:

Kurcze. Zastanawia mnie czy strażnicy budżetu i obrońcy przed poprzednikami - złodziejami przecież - wiedzą ile kosztowała owa defilada. Minister Błaszczak funduje nam dramat obyczajowy na ulicach Warszawy aby pograć na emocjach i gawiedź radosna ślepnie? Brakuje tylko aby projekt Gawron, czy jak on tam się nazywa, przejechał triumfalnie na lawecie. Ile jeszcze tych pokazów w roku będzie? Jakoś tak mnie naszło znów.

Taras to przecież imię ukraińskie więc od kiedy ukraińcy troszczą się o nasz budżet

Opublikowano
1 minutę temu, Slodki66 napisał:

Będzie tyle ile potrzeba. Liczyles ile tęczowe parady kosztowały? 

standardu się przecież nie wlicza w koszty

Hostel dla gejów to jak dla ciebie chleb

Opublikowano

miesiecznice nie były drogie dopóki nie zaczeli ich blokować kodziarze . natomiast jedna defilada w dzień niepodległosci by starczyła , w tym roku 80 rocznica wybuchu wojny ciekawe co tam bedzie na obchodach, chociąż nie ma czego obchodzić .

Opublikowano

Jarecki - ktoś to organizuje i ktoś ochrania. O ile dewotów, gejów, lesbijek, narodowców, pielęgniarek, ekologów, antyglobalistów itp. nikt nie zatrudnia o tyle występy samolotów, pojazdów, żołnierzy są kosztowne. Plus, masz rację oczywiście, ochrona imprezy masowej.

Opublikowano

8 minut temu, DTaras napisał:

Jarecki - ktoś to organizuje i ktoś ochrania. O ile dewotów, gejów, lesbijek, narodowców, pielęgniarek, ekologów, antyglobalistów itp. nikt nie zatrudnia o tyle występy samolotów, pojazdów, żołnierzy są kosztowne. Plus, masz rację oczywiście, ochrona imprezy masowej.

Już tacy byli w gdańsku co pożałowali na ochronę to wiemy doskonale jak to się skończyło

To najlepiej tobie te pieniądze dać zamiast przeznaczyć na pokazy raz do roku czy raz na kilka lat 😂

Już niżej nie mogłeś upaść wypominając koszty defilad czy innych uroczystości narodowych .

Opublikowano (edytowane)

Że osmiorniczki drogie były to nie płakał nikt. Jak by nie było zawsze źle bo to PiS zarządził. 

To wg ciebie Dtaras można pedaloparade porównać do czegokolwiek? 

Edytowane przez Slodki66
Opublikowano

A te 300 baniek co PiS posłowie postanowili ostatnio oszczędzić SKOKom to taniej czy drożej od ośmiorniczek? No i oczywiście brał w tym udział Pan Bierecki co to z niczym nie ma nic wspólnego.🤣

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Po co ciągnąć "Gawrona"? Może niech lepiej co z tej stoczni w Radomiu przypłynie. Przecież to sukces tej Zmiany.😂

Opublikowano

To od Wołomina się zaczęło i po miała trzy lata na skonczenie tego a oni bfg wpierdolili. To kto kogo i przed czym ratował. Jedyne słuszne medium GW jak zawsze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v