Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

zwolennicy po zaakceptowali by jedynie program baran +

(taki żart:) 

te dopłaty to dopiero od 2021 z budżetu ue; jak się uda wynegocjować

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-04-03/musze-stwierdzic-wielka-pustke-intelektualna-ardanowski-po-rozmowach-z-przedstawicielami-rolnikow/

cus w tym jest😏,wielu zwolennikow pis-u wlasnie przedstawia taka pustke- pamietajcie ze niejaki szczepanito[w cywilu p.kolodziejczak] byl kiedys radnym z ramienia pis-u

https://www.radiozet.pl/Co-gdzie-kiedy-jak/michal-kolodziejczak-protest-rolnikow-partia-wiek-majatek   dla ciekawskich wpiszcie oswiadczenia majatkowe gminy blaszki za 2018 r, 

• Confused 1
Opublikowano

jak rocznie ??? przeciez krowa zje wiecej niz dziecko, codziennie trzeba kolo niej chodzic, pampersy zmieniac, do szkol poslac, do tego chyba zadna nie dozyje do 18 lat[ wysokowydajne to i do 6 lat nie moga dociagnac] wiec kwota powinna byc wieksza bo rozklada sie na krotszy czas.

jaka inseminacja- kazdy rolnik postepowy sam zapladnia swoje krowy.

zalezy czy sam inseminujesz czy usluga,ile rocznie zuzywasz slomek, jaka rasa, buhaj,czy pierwszy raz czy powtorka,nasienie seksowane, ktora firma. tak  od 60-70 zl do nawet 150 czy 200

Opublikowano

I to jest demokracja? Że jak się mówi prawdę, która boli, to się wyrywa mikrofon? Oj nieładnie. I to z napisami konstytucja na koszulkach. Wstyd, że młody człowiek musiał pouczać tych starych zaslepionych ludzi. A tekst, że Kiszczak był bardziej porządny niż Kaczyński, to mnie z nóg zawalił. Te słowa, to powinny być karane.

• Thanks 2
Opublikowano
3 godziny temu, piotreku1 napisał:

Widzę że ciemnota wieży w te bajki prezesa 😄

Ty taki mądry że uwierzysz czarzastemu bo tolerancję, umiech itp a co tam program byle my musimy pokonać pis to tak musi być i już !!!!

3 godziny temu, Ulman napisał:

To pewnie sie nie uda z winy Tuska

Twojego idola i tak wy***rdolą bo mu się kadencja kończy

Opublikowano

Ty się tak nie ciesz z tego, bo jak mu się skończy kadencja to jeszcze będziesz na niego mówił panie prezydencie. 

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

I to jest demokracja? Że jak się mówi prawdę, która boli, to się wyrywa mikrofon? Oj nieładnie. I to z napisami konstytucja na koszulkach. Wstyd, że młody człowiek musiał pouczać tych starych zaslepionych ludzi. A tekst, że Kiszczak był bardziej porządny niż Kaczyński, to mnie z nóg zawalił. Te słowa, to powinny być karane.

,,A tekst, że Kiszczak był bardziej porządny niż Kaczyński, to mnie z nóg zawalił. Te słowa, to powinny być karane." o przełożonych nie wypada zle mówić

Opublikowano

To spróbuj coś powiedzieć na prezesa na konwencji PiS  😄 prawda jest taka im większa ciemnota tym łatwiej się nimi rządzi i PiS to doskonałe wykorzystał i tu trzeba oddać prezesowi szacun  🙂

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, racyl napisał:

no to kup sobie jeszcze więcej tych krów czy łąk i drżyj ile wlezie 😄

jak chodziłem na szkolenia to przekaz był taki - wykorzystać ile sie da z płatnosci obszarowych bo z tego jest zysk .

17 minut temu, piotreku1 napisał:

To spróbuj coś powiedzieć na prezesa na konwencji PiS  😄 prawda jest taka im większa ciemnota tym łatwiej się nimi rządzi i PiS to doskonałe wykorzystał i tu trzeba oddać prezesowi szacun  🙂

zależy kto i co uważa za ciemnote , dla jednego ciemnotą może być ktoś kto mało sie odzywa a swoje wie i ma przegląd sytuacji , a dla  drugiego ciemnotą może być ktoś kto ciągle gada a bez sensu . Są dane o wyborcach , nieraz można obejzec w necie zapomiał kto to kreci jutuber nagrywa demonstracje  jak demonstranci antyrządowi mają swiadomosc przeciwko czemu protestują , a są za KO .               jedno co oddam TVP to nie pokazała rolników na demonstracjach w negatywnym swietle , pewno mogła emitować głupie teksty rolnika nagranego na demonstracji , ale tego nie zrobiła     .                 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 godzinę temu, Adrian_K_90 napisał:

Ty się tak nie ciesz z tego, bo jak mu się skończy kadencja to jeszcze będziesz na niego mówił panie prezydencie. 

Dobrze , że za marzenia nie karają . 

• Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, piotreku1 napisał:

Ten to na pewno uwierzy w pincet + na krowę  😄

Trochę jesteś do tyłu bo już ten film wcześniej ktoś wstawił . 

A ty uwierzyłeś ?

Opublikowano
17 minut temu, jarecki napisał:

jak chodziłem na szkolenia to przekaz był taki - wykorzystać ile sie da z płatnosci obszarowych bo z tego jest zysk .

zależy kto i co uważa za ciemnote , dla jednego ciemnotą może być ktoś kto mało sie odzywa a swoje wie i ma przegląd sytuacji , a dla  drugiego ciemnotą może być ktoś kto ciągle gada a bez sensu . Są dane o wyborcach , nieraz można obejzec w necie zapomiał kto to kreci jutuber nagrywa demonstracje  jak demonstranci antyrządowi mają swiadomosc przeciwko czemu protestują , a są za KO .               jedno co oddam TVP to nie pokazała rolników na demonstracjach w negatywnym swietle , pewno mogła emitować głupie teksty rolnika nagranego na demonstracji , ale tego nie zrobiła     .                 

Nie pokazują takich kawałków bo chyba sami już nie wiedzą co może im podnieść wiarygodność i oglądalność. 😂 O ile jeszcze wypowiedzi "prostego rolnika" można zrozumieć ( bo facet nie musi mieć wglądu w cały rynek rolny i ogarniać go też nie musi) . To wypowiedzi Ministra Rolnictwa, czy Premiera powinny być już raczej z tych merytorycznych. Wypowiedź o "pustocie intelektualnej protestujących" to raczej wycieczka osobista - ad personam niż słowa godne faceta piastującego takie stanowisko. 
Traktowanie rolników jako przeciwników też dobrze nie świadczy, tym bardziej że w dalszym ciągu nie zapłaciło się za skupowane z taki hukiem i w świeyle kamer jabłuszka.😎

Opublikowano
44 minuty temu, piotreku1 napisał:

ciemnota to idzie i popiera koalicje obywatelska tylko dla tego że oni bardzo bardzo bardzo chcą wygrać

połaczyli się wszyscy razem z  PO, PSL, Sld, .N to tylko potwierdza że oni nie mają żadnych wartości i niczym się nie różnią między sobą

Opublikowano
2 godziny temu, Adrian_K_90 napisał:

teraz to tylko jest godny na prezydenta niemiec

Opublikowano
6 minut temu, 12zbyszko napisał:

Tak się zastanawiam co jest lepsze . Ciemnota czy głupota .  

Lepsze dla kogo ?

Opublikowano
1 godzinę temu, piotreku1 napisał:

Pis po prostu mniej ludzi zrobił w h*ja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v