Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marek-pewnie zrobil sobie odwyk[no chyba ze po niego z "garniturkiem"przyszli], trudno mu sie dziwic wszyscy sie z niego smiali.....

https://pikio.pl/pijany-polityk-pis-z-podbitym-okiem-interweniowala-policja/

https://www.wprost.pl/kraj/10116797/pijany-polityk-pis-awanturowal-sie-w-stolicy-senator-odpiera-zarzuty.html

moze jeszcze przypomniec senatora peka-kiedy sie opalal na korytarzu albo kandydatke na nowego juncknersa- cos tam,cos tam kruk..............

bog was opuscil

gdybyscie mieli honor, tobyscie sobie w leb palneli

ojczyzna sie was wstydzi

polska wolna od nacjonalistow

niezawisla od tepych polglowkow

Opublikowano (edytowane)

Skoro była pijana to odpowie za to ,więc co tu za sensacja ? Nie pełni żadnej funkcji publicznej a jedynie związana jest z byłym politykiem. 

Kiedy wreszcie aresztują rodzinę jarka za wykonaną robotę ? Aten ksiądz co 50  tys. przytulił to gdzie się ukrył ?   

Jarecki wiesz coś w tej sprawie ? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jacus chcesz zestatystyką populacji walczyć?
Jeden i ten sam "półgłówek" poleci za hasłem jakiegoś Gomułki komunisty a w innych warunkach  ... no nie chciał bym po nazwiskach bo się narażę :ph34r:
Kto nie ma własnego zdania przejmuje czyjeś a zwykle tego kto najgłośniej krzyczy lub mówi najprostszym językiem.
Z tym towarzystwem się nie da wygrać bo liczebnie przeważa, jedynie można wykorzystać (jeśli komu sumienie pozwala)

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, ogarek napisał:

Skoro była pijana to odpowie za to ,więc co tu za sensacja ? 

k**wa k**wie łba nie urwie . Nadzwyczajna Kasta nie POzwoli skrzywdzić swoich .

Edytowane przez 101010
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

problem jest w tym ze wszystkich opcjach politycznych , a nawet w krajach postsowieckich politycy utracili jakikolwiek honor w pisie pewno z 5 %  powinno wylecieć , ale zazwyczaj są to osoby które   ,,dobrze gadają '' do tej pory w niemczech było kilku polityków którzy gdy zostali podejrzani działania nie zgodne z prawem zrezygnowali z udziału w zyciu politycznym , ale i tam ostatnio różnie bywa 

19 minut temu, ogarek napisał:

Skoro była pijana to odpowie za to ,więc co tu za sensacja ? Nie pełni żadnej funkcji publicznej a jedynie związana jest z byłym politykiem. 

Kiedy wreszcie aresztują rodzinę jarka za wykonaną robotę ? Aten ksiądz co 50  tys. przytulił to gdzie się ukrył ?   

Jarecki wiesz coś w tej sprawie ? 

jak on sam nie wie komu 50 tys dał ,  a o  co chodzi z jarkiem ? 

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, jarecki napisał:

jak on sam nie wie komu 50 tys dał ,  a o  co chodzi z jarkiem ? 

Nie no  wiadomo , tak pytam ale wiemy że przecież nie wiesz . Ty znasz , zmyślisz tylko wygodne tematy .

Opublikowano

Wot to czyste zaplecze. Czy eliminacja nie jest trudna.? Tak uważają tylko Ci co postrzelali sobie do kukieł w terenie zurbanizowanym. W życiu oni się bronią i zazwyczaj także coś potrafią. Trzeba potrafić swobodnie przebiec z ekwipunkiem lekkim ok 10 km żeby utrzymać zdrowie. Najlepiej działać po trzech... Ktorę WOT to ćwiczą? Latawce puszczają...

Opublikowano (edytowane)

No jak ni ma kasy? Kraść już podobno nie kradną, zwiększone wydatki procentowe z nieustająco rosnącego PKB i dalej brak?
Za dużo tych spadłych samolotów aby to był przypadek. Ktoś sobie jaja robi i zwyczajnie lobbuje na rzecz konkurencji (choć to teraz te spadające resztki starej) bo skoro takie złomy i nie warto remontować to po co puszczają? jeszcze komu na łeb kiedy spadnie zanim doleci do miejsca zaplanowanej "katastrofy"
Jeszcze mi tak zaświtało; a może serwisu fachowego brak na miejscu bo napisów nie ma komu przeczytać a wysłanie do "rodzinnych" stron tego sprzętu to jakoś tak nie bardzo już teraz  ... 
Z resztą jeśli wziąć pod uwagę jak tam u tamtych z oddawaniem samolotów to i nie dziwota.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 godziny temu, ogarek napisał:

Jeden głupek coś wrzuca albo pisze a reszta bandy lajkuje .Ale dobrane towarzystwo wzajemnej adoracji niedouków .

Poczucie wspólnoty połączone z chronicznym syndromem oblężenia.

7 godzin temu, jarecki napisał:

. Pytanie czy jak by wojska rosyjskie weszły do panstw nadbałtyckich wysłali byśmy naszych zołnierzy do walki bez wsparcia NATO raczej nie .

I na takiej samej zasadzie gdyby weszli ruscy do nas to amerykanie też karku nie będą nadstawiać.

5 godzin temu, jarecki napisał:

napisałem rozpoznanie wroga i eliminacja ,chodzi o zielonych ludzików zadnych zabaw w podchody , rozpoznanie eliminacja , tylko WOT musi rozpoznac a eliminacja  nie jest az taka trudna sama w sobie gdy starczy odwagi .  ale zamiast agresji rosjan mozna zając sie tez upadkiem wielkiego meteorytu  tez abstrakcja , i wielu uzytkowników również napisało ze interwencja rosjan jest małoprawdopodobna . ale szansa zawsze jest .  dopóki nie oddadza wraku samolotu już nawet symbolicznie to nie ma co mówić o polepszeniu stosunków .

Ty chyba kpisz. Takie zielone ludziki to zawodowcy czy najemnicy którzy wojują całe życie. WOT to jakaś zbieranina gamoni którzy chcą zarobić parę złoty bez pocenia się. W WOT  nie mają bladego pojecia o działaniach wojennych,  zwiadzie,  a jedynie potrafią się czołgać przeładować i wyczyścić broń no i może zasalutować.Oni maja robić rozpoznanie? 

Nasze stosunki z Rosją nie mają nic wspólnego z wrakiem. To jest integralna część sPISkowej teorii dziejów i fundamentalny argument służący zastraszaniu i ogłupianiu elektoratu. Zasada jest banalnie prosta - trzeba wmówić że zagrożenie istnieje a potem triumfalnie ogłośić ze przed owym zagrożeniem sie lud uchroniło. Rosja to obsesja zarówno obecnych jak i poprzednich idiotów. Nie ma w europie tak zidiociałego rządu , może za wyjątkiem Ukrainy , który ma tak fatalne stosunki i tak pluje na sasiada jak my. Każdy normalny wyborca o minimalnie rozwiniętym intelekcie powinien widzieć że to nie trzyma żadnych norm.

Opublikowano (edytowane)

.  Ulman zgadzam sie z Tobą prócz tego wraku niech by oddali symbolicznie . dzis wykryli rosjanie i spalili sery takze z polski  całe ze 30 kg  . ludziki zielone na ukrainie wspólpracowali z lokalnymi strukturami wojskowymi bez zdrady z ich strony tak łatwo krymu by nie przejeli , zresztą ludnosc krymska prócz tatarów ich powitała z otwartymi ramionami .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dysydent napisał:

No jak nic "lobbing rzeczy martwych" na rzecz producentów których produkty nie spadają, 
Pilot cały i zdrów to i pokpić sobie można ;) 

Ciekawe czy bardziej bał się kiedy padły układy, czy kiedy miał "ciągnąć za lejce" coby się katapultować. Po ostatnich doświadczeniach z fotelami niektórzy mają faktycznie dylemat. 
Rok produkcji samolotu 1989 kupiony z Czech w połowie lat 90 tych.

Edytowane przez mirro
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

To już nawet traktor z takim rocznikiem choćby i w idealnym stanie to już zacofanie...
ja tu trafiłem ... czy raczej samo wemnie trafiło to pośmiejcie się i Wy
https://aszdziennik.pl/125863,szczerski-do-nauczycieli-nie-macie-obowiazku-zycia-w-celibacie

pełnego uroku temu wszystkiemu dodaje że i księża nauczający religii też na statusie nauczycieli

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Wszystko się pięknie składa bo Papież ogłosił iż księża mający dzieci powinni dla ich dobra porzucić stan duchowny i zająć się potomstwem. Jak jeszcze uczą religii to faktycznie podpadają pod bezcenną radę tego oszołoma.

Opublikowano (edytowane)

35 minut temu, mirro napisał:

Wszystko się pięknie składa bo Papież ogłosił iż księża mający dzieci powinni dla ich dobra porzucić stan duchowny i zająć się potomstwem. Jak jeszcze uczą religii to faktycznie podpadają pod bezcenną radę tego oszołoma.

A ja cię pochwaliłem , że taki kulturalny jesteś . 

Edytowane przez 12zbyszko
Nie skończona myśl
Opublikowano (edytowane)

jeżeli dopiszesz do tego cytatu na końcu słowo - "ministra" to chyba będzie ok ?
A tak powinno brzmieć (chyba ) "całe zdanie" ; wnioskuję bo do mnie ta odpowiedź była i "podmiot domyślny" tak odebrałem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Oszołomia przybiera różne postaci. Akurat ten wygląda na oszołomionego stanowiskiem i przyzwoleniem na wojenki  podjazdowe w stosunku do nauczycieli. To że akurat jest z Kancelarii Prezydenta tylko mnie utwierdza iż facet nie panuje nad swoim słowotokiem. Jego przełożony z resztą też.

Dysydent to nie było nawet koło Ciebie. To znaczy do Twojego posta a broń Boże personalnie do Ciebie. 
Ale się zamotałem.

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v