Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, jacus napisał:

kurwizja znowu o dinozaurach ja tez. kilkanascie km ode mnie znalezli.😛

https://faktopedia.pl/529140/Pierwszy-bezposredni-dowod-na-to-ze-w-epoce-lodowcowej-mieszkancy-dzisiejszej

zapomnialez ze byla tv trwam i republika a i info planszowy tez reprezentowal inny poziom niz dzisiejsza propaganda rodem z prl,urban zazdrosci......

jacuś twoje kłamstwa wymienione i twoje strony 

jak to było jebnij rolnika ???   czytasz popierasz sam jesteś marginesem 

tvn i ich aktorzy axxiel springer w akcji  

Opublikowano (edytowane)

Ja jeszcze wracając do Biedronia. Mirro (nie chce mi się cytować). Rozliczyć kogokolwiek małe ma szanse bo z takimi hasłami? Nie w tym kraju, nie w tym czasie.
Bardzo dobrze że jest bo jakaś przeciwwaga dla skrajnej prawicy. Wprawdzie głosem na puszczy nie będzie ale też mało prawdopodobne aby zdetronizował drwali obecnych w rozliczaniu. Nie dorównuje dyplomacją A. Kwaśniewskiemu który deklarował ateizm ale nie deklarował wprost wojny z Kościołem... On w sumie niewiele deklarował a Biedroń za dużo czym straci tylko sporo bo jednak elektorat lewicowy w Polsce jest lewicowy materialnie a nie ideologicznie i ten elektorat zgarnęła PiS już dawno.
Nie wiem czego trzeba (jakiego wstrząsu) aby zasiać wątpliwości u tych "pobożnych roszczeniowców"?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Tusk:

"Kłamstwo organizowane przez władzę za publiczne pieniądze to perfidna i groźna forma przemocy, której ofiarami jesteśmy wszyscy. I wszyscy powinni solidarnie, w ramach prawa, przeciw temu kłamstwu protestować."

temu ciągle mało wojny, chyba wzywa posiłki? tylko judzić, a na kłamstwach to zna się jak mało kto

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, mirro napisał:

Z którą częścią tej wypowiedzi nie zgadzasz się?

Jeśli to było do mnie to jednak muszę w cytata.... zaraz , a nie do mnie. OK

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał:

Z którą częścią tej wypowiedzi nie zgadzasz się?

z każdą bo złodziej nie może krzyczeć złapcie złodziej 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

Nie ma takiego morza ! B|

Uważaj , bo o przyszłym prezydencie naszego kraju piszesz .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Ja tam emeryta brukselskiego to bym nawet zapraszał aby w kraju tę emeryturę wydawał. A na prezydenta? tyle jeszcze czasu że wszystko możliwe." Startować se każdy może ..... " trochę młodziaków zarobi na rozlepianiu plakatów choćiażby. 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

60% ludzi już nie chce zeby wracał do kraju 

5 minut temu, zetorki12 napisał:

Niemożliwe .

możliwe, sondaż był zapewne robiony w gronie słuchaczy RM

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

Ja jeszcze wracając do Biedronia. Mirro (nie chce mi się cytować). Rozliczyć kogokolwiek małe ma szanse bo z takimi hasłami? Nie w tym kraju, nie w tym czasie.
Bardzo dobrze że jest bo jakaś przeciwwaga dla skrajnej prawicy. Wprawdzie głosem na puszczy nie będzie ale też mało prawdopodobne aby zdetronizował drwali obecnych w rozliczaniu. Nie dorównuje dyplomacją A. Kwaśniewskiemu który deklarował ateizm ale nie deklarował wprost wojny z Kościołem... On w sumie niewiele deklarował a Biedroń za dużo czym straci tylko sporo bo jednak elektorat lewicowy w Polsce jest lewicowy materialnie a nie ideologicznie i ten elektorat zgarnęła PiS już dawno.

No co ty? Na PIS to tylko prawica głosuje przecież.  Zapytaj Romana albo Stacha to potwierdza.

3 minuty temu, Roman176 napisał:

no ulman czekamy na wykład moralności i kultury 

Wykłady nie dla ciebie, kultura jest ci obca a moralność Kalego więc szkoda fatygi. 

Propaganda tak  cie wyszkoliłą że od razu reagujesz agresywnie bo masz wyćwiczony odruch bezwarunkowy na  nazwisko Tusk.

No ale załózmy że słowa poniżej wypowiedział opozycjonista w Rosji o władzy Putina. Równie dobrze mógłby to być ktoś mówiacy i rzadach Hitlera , Stalina Castro albo nie szukając daleko - głos eurosceptyków. To zupełnie oczywista oczywistość i gdyby ją wygłosił gen. Patton, albo Reagan to byś się całkowicie zgadzał.

"Kłamstwo organizowane przez władzę za publiczne pieniądze to perfidna i groźna forma przemocy, której ofiarami jesteśmy wszyscy. I wszyscy powinni solidarnie, w ramach prawa, przeciw temu kłamstwu protestować."

8 minut temu, Roman176 napisał:

60% ludzi już nie chce zeby wracał do kraju 

6 minut temu, Roman176 napisał:

Jak wynika z najnowszego sondażu Ibris dla „Rzeczpospolitej”, prawie 60 proc. respondentów negatywnie odnosi się do pomysłu kandydowania Donalda Tuska w wyborach prezydenckich w Polsce w 2020 r

Ty nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz a wykładów ci się zachciewa. Co ma jedno do drugiego?

Opublikowano (edytowane)

ale co eis stało ze takie kolosalne spadki  i wrogość do niego ...  syndrom tvp i Polsatu ?

ulman pisze znów do centrali ze brak mu argumentów 

halo halo halo uwaga roman na forum proszę o konkretne argumenty odbiór 😎  może on jest na tej liście co sponsoruje kreml

6 minut temu, soltys48 napisał:

możliwe, sondaż był zapewne robiony w gronie słuchaczy RM

na temat to twoje klimaty nie którym szajba kreci się z kolosalnym opóźnieniem 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ale co eis stało ze takie kolosalne spadki  i wrogość do niego ...  syndrom tvp i Polsatu ?

ulman pisze znów do centrali ze brak mu argumentów 

halo halo halo uwaga roman na forum proszę o konkretne argumenty odbiór 😎  morze on jest na tej liście co sponsoruje kreml

na temat to twoje klimaty nie którym szajba kreci się z kolosalnym opóźnieniem 

Jakie to morze??

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Wykłady nie dla ciebie, kultura jest ci obca a moralność Kalego więc szkoda fatygi. 

Propaganda tak  cie wyszkoliłą że od razu reagujesz agresywnie bo masz wyćwiczony odruch bezwarunkowy na  nazwisko Tusk.

No ale załózmy że słowa poniżej wypowiedział opozycjonista w Rosji o władzy Putina. Równie dobrze mógłby to być ktoś mówiacy i rzadach Hitlera , Stalina Castro albo nie szukając daleko - głos eurosceptyków. To zupełnie oczywista oczywistość i gdyby ją wygłosił gen. Patton, albo Reagan to byś się całkowicie zgadzał.

no wiesz gdybym żył jak ty nie wiedział co to praca rynek pracy ludzie cywilizacja to też bym się nie fatygował jak ty nawet powiem więcej zostali byś my  kolegami 

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Jakie to morze??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v