Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

A od kiedy przestępcy głosują na PIS ? jak oni ciągle podnoszą kary

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Zweryfikował się w sensie odnalazl winnych swojego położenia.

najpierw to niech go przebadają dobrze.

jakie on miał położenie jak chciał żyć na czyj koszt wcześniej. zaotakowanie bez powodu materialnego to wygląda na chorobę psychiczną

Opublikowano
4 minuty temu, DamianRolnikSkup napisał:

winny jest każdy członek społeczeństwa, który ślepo wierzy w jednego lidera lub w jedną partię

lub wierzy na przeciw drugiemu, bo ten w coś wierzy

no tragedia z tym narodem,

czyli co by się nie wydarzyło to Pisu wina ? takie można odnieść wrażenie przeglądając portale medialne

Opublikowano

co to jest to twp ??

na stronie pkw.gov.pl latwo mozna latwo sprawdzic jak glosuja ludzie chorzy psychicznie[wiekszosc nie jest ubezwlasnowolniona]-obwody zamkniete-typu wiezienia ,szpitale,domy opieki sa na koncu listy w danym okregu.

srodowisko stefan w. mlodszy brat jest w seminarium duchownym-naprawde szkodliwe warunki mieli......, zreszta w kazdym duzym duzym miescie tak jest, tylko ktos z pipidowki moze myslec ze gdansk to wyjatek😛, on byl kulturysta-mozliwe ze sterydy anaboliczne mu zaszkodzily, mam takiego znajomego ktry juz calkiem odlecial, byl taki czas ze za darmo ludziom domow pilnowal,cale noce chodzil po wsi.

jak ktos kiedys powiedzial-narod wspanialy tylko ludzie k**wy.........................................................................................

Opublikowano

Ok ale gdzie się doszukiwać polityki w tym stefanie.W ?

tvp miało być

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

czyli co by się nie wydarzyło to Pisu wina ? takie można odnieść wrażenie przeglądając portale medialne

Jesteś przykładem, że co by człowiek nie powiedział to wszystko sprowadzisz do tego, że jest ktoś przeciwnikiem Twojej partii,

nie wiem z czym Ty skojarzyłeś, że ja przeciw komuś coś mówię

mówię o ogóle, a PIS i PO mam głęboko w d*pie

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

@DamianRolnikSkup

to mało pojemną masz tą d*pę jak pozostali się nie zmieścili

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, staszek131415 napisał:

Hmmmm to teraz wiem dlaczego Putin jest prezydentem Rosji poprostu rosjanie bardzo go lubią i cenią 🤣

A żebyś wiedział. Jakby był prezydentem Polski to by też miał takie poparcie i wreszcie by nie było wstydu

7 godzin temu, racyl napisał:

Korwiny, brauny itp to każdy ich dobrze zna i nie osiągną nawet 5%.

Ich nawet cięzko porównać do początków PO bo oni nie mają ładu ani składu

Mowa nienawiści przyszła z zachodu jak elity chcieli wywieść na taczkach za niespełnione obietnice to elity wymyśliły  sobie  mowę nienawiści byle tylko nie ustąpić

Oczywiście że nie osiągną . Nasz naród jest lewicowy przez międzywojnie , komunę i po trosze ostatnie rządy. 70 % ludzi nie wie o czym mówi prawdziwa prawica. 25% rozumie ale nie wierzy że to mozliwe . 5% rozumie i wierzy że sie da i na nich głosuje.

5 godzin temu, staszek131415 napisał:

No to masz już 13 winnego z krwią na rękach.

3 godziny temu, Taurus83 napisał:

Co sądzicie o panu Gwiazdowskim. ?Właśnie słuchałem wywiadu na rmf.  Dobrze gada. Takie trochę połączenie Korwina i petru zanim stał się idiotą. Czyli dużo dobrowolności  w zyciu i prostoty w gospodarce.  Tworzy swoją partię. Chce startować do UE i paralenu PL jak będzie dobrze szło. Mam nadzieję że to nie jest tani hłyt matetingowy żeby się dostać do koryta U € 

Gwiazdowski to poukładany gosć w kierunku liberalno wolnościowym. Z pewnością prawicowiec i to nie udawany jak obecni. Niestety proste prawdy które głosi nie znajdą większego poparcia bo lud chce pińcet , podwyżek i socjalu i nie przemawia do nich że beda mieli wiecej jak mniej im zabierze państwo.

1 godzinę temu, racyl napisał:

Tak wszyscy byli poruszeni, współczuli w jej cierpieniu a ta najchętniej to by napisała do dudy prośbę o ułaskawienie Stefana.W

Skąd taka błyskotliwa dedukcja? 

51 minut temu, nie napisał:

raczej w środowisku w jakim wyrastał, na Onecie jest artykuł 'ciemna strona gdańska', wiele wyjaśnia

Wszyscy wiedzą że onet kłamie.

46 minut temu, racyl napisał:

najpierw to niech go przebadają dobrze.

jakie on miał położenie jak chciał żyć na czyj koszt wcześniej. zaotakowanie bez powodu materialnego to wygląda na chorobę psychiczną

Czemu uważasz że jak nie ma powodu materialnego to musi być atak psychola? Skąd to wywnioskowałeś?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

https://joemonster.org/art/45542/Stop_mowie_nienawisci_znane_cytaty_w_delikatnym_wydaniu

stefan w przechadzal sie wieczorem po gdansku, lubi mrok a tu zobaczyl jakie swiatla-siegajace nieba nawet- troche sie zdenerwowal iposzedl je zgasic-jest lewakiem,wiec oszczednosc energi to jego konik. a ze akurat szedl do domu na kolacje mial przy sobie noz , zobaczyl scene i pomyslal ze tam jest glowny wylacznik pradu, a ze go zaslanial jakis gostek to go odsunal , byl zdenerwowany tym marnotrastwem ,wiec nie zauwazyl ze w rece ma noz-ot i cala historia, rzeczywiscie gdzie tu polityka.

racyl -coraz wiecej wakatow w tvp-info -moze sie zalapiesz ???? tylko zapusc sobie brode-bo jak bedziesz sie golil bez patrzenia w lustro ???

gwiazdowski to takie skrzyzowanie swetru z pinokiem 😱

• Haha 1
Opublikowano

Ulman

1.korwin jeszcze jakoś się prezentuje ale braun razem z nim robimy mu punkty ujemne

2. wdowa po Pawełku już była w tvn 24 i powiedziała kogo bardziej obwinia za śmierć męża

3.ten osobnik stefan. W akurat lubiał atakować dla kasy. a teraz miałby to robić społecznie ? za darmo i to dla pisu ?

4 minuty temu, jacus napisał:

racyl -coraz wiecej wakatow w tvp-info -moze sie zalapiesz ???? tylko zapusc sobie brode-bo jak bedziesz sie golil bez patrzenia w lustro ???

😱

A kto mi obrobi moje morgi 😥

Opublikowano
11 minut temu, michalcium napisał:

Na yt można znaleźć już analizy filmików wnioskujace że Adamowicz żyje 😒

sPISek czycha wszędzie     Adamowicz żyje bo to była wszystko lipa. Tyle nakradł że by go i tak zamkneli kaczyści więc upozorował swoja śmierć i to publicznie. Potem wzieli go do karetki ale był z nimi umówiony niby go reanimują. W szpitalu operowali na niby a potem szybko kremacja i nie ma sladu.  Na 100% tak było.

26 minut temu, DamianRolnikSkup napisał:

Jesteś przykładem, że co by człowiek nie powiedział to wszystko sprowadzisz do tego, że jest ktoś przeciwnikiem Twojej partii,

nie wiem z czym Ty skojarzyłeś, że ja przeciw komuś coś mówię

mówię o ogóle, a PIS i PO mam głęboko w d*pie

To syndrom obleżenia wytworzony poprzez propagandę i łykanie przekazu bez myslenia. Jest tylko naszość i nie naszość. Kto nie z nami ten przeciw nam.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

To syndrom obleżenia wytworzony poprzez propagandę i łykanie przekazu bez myslenia. Jest tylko naszość i nie naszość. Kto nie z nami ten przeciw nam.

Nie trzeba żdanych spisków, niech  się pojawi taki Ulman co chciałby niższych podatków i taniego państwa to na niego zagłosuje a przynajmniej będę śledzi jego poczynania

Opublikowano

chlopie za wyplate z tvp to wynajmiesz do obrobienie nie tylko swoich morg ale i calej wsi a nawet gminy😛.

ale bierzecie pod uwage ze ci panowie maja racje ??? ze wojenka z iranem to glupota ???? chyba tylko dumpf to moze wymyslic....

na razie przerwa w pisaniu-na pare dni udaje sie w celach leczniczych do przybytku finansowanego z za wysokich podatkow[choc to prywatny szpital,to na nfz] -kurna ortopedia mnie dopadla jak  nieprzymierzajac prezesa, ma nadzieje ze szybciej wyjde niz on.......

Opublikowano

zastanowie się. szczerba i niesiołowski nie przychodzą to i przejebane by nie było

tylko wszystkich pielęgniarek nie bałamuć. pewnie wyrywać będiesz ich na jondera hna deera 😁

Opublikowano
16 minut temu, racyl napisał:

Ulman

1.korwin jeszcze jakoś się prezentuje ale braun razem z nim robimy mu punkty ujemne

2. wdowa po Pawełku już była w tvn 24 i powiedziała kogo bardziej obwinia za śmierć męża

3.ten osobnik stefan. W akurat lubiał atakować dla kasy. a teraz miałby to robić społecznie ? za darmo i to dla pisu ?

A kto mi obrobi moje morgi 😥

Braun ma tez swoich zwolenników. To taki konserwatywny liberał z nutą narodowca a Korwin to bardziej kosmopolita. Musiał byś poswiecić kilka dni i posłuchać.

Od razu stawiasz diagnozę bo chłopak okradł kasę? Jakie to jest w twoim świecie banalne i proste.O.o Ludzie od wieków mordują w imie przekonań, wiary, rasy, ideologii, z miłości z zazdrości a nawet dla jedzenia czy innych dóbr. Motywacji sa tysiące a ty przesadzasz ze skoro nie dla pieniedzy to musi być psychiczny. Bardzo to wygodne. 

Opublikowano

kto jak kto ale TY powtarzasz że każdy powinien na siebie zarobić. on właśnie  wcześniej  na swoje zachcianki zarabiał napadami.

pisali gdzieś że wcześniej latał z nożem za kimś ?

A co może się zakochał w córce albo żonie ?.

Jakby był normalny to dalej by klepał to co umiał

Opublikowano

Ale o czym ty chłopie piszesz . Jaki to ma zwiazek że kazdy ma na siebie zarobić z tym ze gość zadźgał Adamowicza? A może chciał okraść Adamowicza na scenie?  PISowskie załozenie że napewno był nienormalny jest najwygodniejszym rozwiazaniem i wytłumaczeniem. Tak jak ty , tak i inni bezrefleksyjnie stwierdzają bez zastanowienia że gość jest psychiczny i załatwione.  No a jakby kiedyś powiedział coś niewygodnego dla PISu to z góry wiadomo że wariat i z głowy.

To że pisali lub nie pisali że z nozem latał  lub nie to jakie ma znaczenie?  Generalnie uznajesz że nie mógł mieć jakiejkolwiek motywacji tylko jest nienormalny i koniec. Bardzo to proste by nie rzec prostackie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v