Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, staszek131415 napisał:

Bredzisz chłopie to co się stało w niedzilę to pokłosie działań całej opozycji powini paść na kolana przed rodziną Adamowicza i błagać o przebaczenie

Teraz to jest przedstawienie przy którym miesięcznica to pikuś

Czy aby na pewno pikuś? 

Już zapomniałeś jak Jarek ryczał przed belwybiegiem i nawoływał żeby rozliczać poprzednią władzę i oto są efekty wystąpień. 

I co zrobił jak sejm uczcił Adamowicza minutą ciszy ?

Opublikowano
1 minutę temu, staszek131415 napisał:

A co takiego zrobił ?

A teraz to najlepiej udawać że nic takiego się nie wydarzyło. 

BRAWO BRAWO Staszku. 

Opublikowano
3 minuty temu, staszek131415 napisał:

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/napasc-na-dziennikarza-tvp-radomir-wit-zaatakowany/lprmsgf

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dziennikarze-o-ataku-na-reportera-tvp-info-agresja-niedopuszczalna-zdarza-sie-kolejny-raz

Niech teraz wyjdą Komorowski ,Sikorski ,Wałęsa  , Niesiołowski i przeproszą naród za sianie nienawiści użyję tu ostrych słów oni mają krew Adamowicza na rękach

A teraz pokaż jak atakowano dziennikarzy z innych stancji tv przez fanatyków PISu. 

Opublikowano
5 minut temu, staszek131415 napisał:

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/napasc-na-dziennikarza-tvp-radomir-wit-zaatakowany/lprmsgf

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dziennikarze-o-ataku-na-reportera-tvp-info-agresja-niedopuszczalna-zdarza-sie-kolejny-raz

Niech teraz wyjdą Komorowski ,Sikorski ,Wałęsa  , Niesiołowski i przeproszą naród za sianie nienawiści użyję tu ostrych słów oni mają krew Adamowicza na rękach

I tu Staszek udowodnił że ta ekipa czy rządzi, czy jest w opozycji zawsze musi być przygotowana na fakt iż czyjąś krew będzie miała na rękach. Ja bym się załamał.

Opublikowano

Te słowa jakie wypowiadali przedstawiciele opozycji to żulz pod budki z piwem może mówić ale nie ludzie którzy kierują państwem jeszcze mają dziś czelność mówić o mowie nienawiści to że tacy ludzie Polską rządzii jest smutne i żałosne zarazem

Opublikowano

W UBIEGŁA NIEDZIELE STAŁO SIE TO CO SIE STAŁO Obarczanie kogolwiek jest misie wydaje nieptrzebne zarówno jedna strona i druga sporo mówi ale my widzimy tylko tych których chcemy widziec ,   .ja mysle ze juz niedługo jezyk wrócić powinien do starej rzeczywistosci , mamy takich polityków jakich mamy ,o zabójstwie niedługo zapomnimy . a zyc trzeba dalej tym bardziej ze w tym roku czekają politykow wybory .

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

Bredzisz chłopie to co się stało w niedzilę to pokłosie działań całej opozycji powini paść na kolana przed rodziną Adamowicza i błagać o przebaczenie

Miesięcznic to nic nie przebije . To ewenement na skalę światową .

Opublikowano
47 minut temu, jarecki napisał:

W UBIEGŁA NIEDZIELE STAŁO SIE TO CO SIE STAŁO Obarczanie kogolwiek jest misie wydaje nieptrzebne zarówno jedna strona i druga sporo mówi ale my widzimy tylko tych których chcemy widziec ,   .ja mysle ze juz niedługo jezyk wrócić powinien do starej rzeczywistosci , mamy takich polityków jakich mamy ,o zabójstwie niedługo zapomnimy . a zyc trzeba dalej tym bardziej ze w tym roku czekają politykow wybory .

Ile razy ma zostać przelana krew żeby ten motłoch zrozumiał że nie tędy droga .

Opublikowano

Powiedzcie jaką karę powinien dostać ten czub za takie zabójstwo? Pewnie dostanie dożywocie ciepłą salę jedzonko 3razy dziennie i gitara- Dla mnie za takie coś powinno być jak w Chinach czy Korei zastrzyk odpowiedni i narka, następny z takim pomysłem by się mocno zastanowił czy warto.

Opublikowano

Też jestem za tym żeby wrócił paragraf "148" czy jakoś tak. 

Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Powiedzcie jaką karę powinien dostać ten czub za takie zabójstwo? Pewnie dostanie dożywocie ciepłą salę jedzonko 3razy dziennie i gitara- Dla mnie za takie coś powinno być jak w Chinach czy Korei zastrzyk odpowiedni i narka, następny z takim pomysłem by się mocno zastanowił czy warto.

Jeśli był niepoczytalny żadnej kary nie będzie co do kary śmierci to jestem przeciwny bo to żadna kara często wielu skazanych wolało by taką karę niż dożywocie

6 minut temu, PRIMO napisał:

Ile razy ma zostać przelana krew żeby ten motłoch zrozumiał że nie tędy droga .

Spytaj Komorowskiego i reszty ferajny

17 minut temu, zetorki12 napisał:

Miesięcznic to nic nie przebije . To ewenement na skalę światową .

Ja myślę że ten cyrk co dziś jest w Gdańsku

Ta śmierć to młyn na wodę opozycji nie widzisz jak oni się tym upajają?

58 minut temu, jarecki napisał:

Dla mnie to taka sama śmierć  jak ktoś po pijaku zabija niewinne osoby też jest to działanie celowe i taka sama powinna być kara a ztym już różnie bywa zwłaszcza w sytuacji jeśli za kólkiem siedzi nadzwyczajna kasta ludzi

Opublikowano

powiem ze w kosciele bywam tylko wtedy gdy moja obecnosc jest niezbedna jestem katolikiem ale raczej nie praktykującym .ale nigdy w zycu jak do tej pora nie pszyszło mi dogłowy aby w jaki kolwiek sposób ograniczac komus jego chec w jakiej kolwiek uroczystosci co niektórzy robią ograniczając mozliwosc udziału w miesięcznicy  ,. jestem zdania co mie niedotyczy to moge posłuchać i tyle . natomiast polityka mie dotyczy ,jestem hobbystą w produkcji mleka i niewobrazam sobie abym w wieku 67 lat biegał za cielakiem badz jakims bydlakiem po pastwisku lub po polach jak ucieknie .sprawy polityczne mie ale i was dotyczą i ok. ale co was obchodzi miesiecznica , zetorki12

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Staszek to co stało się w Niedzielę to jest pokłosie rządów PISu i wystąpień tego karypla przed belwybiegiem na tych pisiecznicach. 

Coś ci się pomięszało. on nawet nie miał kiedy polubić pisu czy do niego wstpić.

Pis tym bardziej by go w więzieniu udupił za napady

Stefan.W nawet do pisu nie należał ale ten cyba co rosiaka z pisu załtwił parę lat temu to członek PO

1 minutę temu, jarecki napisał:

powiem ze w kosciele bywam tylko wtedy gdy moja obecnosc jest niezbedna jestem katolikiem ale raczej nie praktykującym .ale nigdy w zycu jak do tej pora nie pszyszło mi dogłowy aby w jaki kolwiek sposób ograniczac komus jego chec w jakiej kolwiek uroczystosci co niektórzy robią ograniczając mozliwosc udziału w miesięcznicy  ,. jestem zdania co mie niedotyczy to moge posłuchać i tyle . natomiast polityka mie dotyczy ,jestem hobbystą w produkcji mleka i niewobrazam sobie abym w wieku 67 lat biegał za cielakiem badz jakims bydlakiem po pastwisku lub po polach jak ucieknie .sprawy polityczne mie ale i was dotyczą i ok. ale co was obchodzi miesiecznica , zetorki12

to tak samo jest z datkami chcę to daje, nie to nie

Na owsiaka, rydzyka  chcę to daje, nie to nie

2 godziny temu, mirro napisał:

Nooo największą winą opozycji jest to że w ogóle jest. Jak ośmiela się być? 

Takiej opozycji zdeterminowanej, radykalnej jak w ostatniej kadencji to nie było

Opublikowano (edytowane)

Miejsce polityczne ś.p. Prezydenta Adamowicza zostawmy może na czas po okresie żałoby i pogrzebu przede wszystkim człowieka nie polityka i temat ten wybitnie nie w czas. (kilka dni nie "zbawi")

6 godzin temu, mirro napisał:

No i poszły konie po betonie.

Odważny link jak na cytującego ale zapewne chodzi Ci o przypadek (przykład) gdzie forma zabiła treść.

Sprawa Iranu tak prowadzona przez USA świadczy o niefrasobliwości i tamtych polityków. Poker robi wrażenie amerykańskiej gry narodowej i bez tego.
Jaki wzrost gospodarczy ma Iran w ostatnich latach? Jest to państwo islamskie. Jest to konglomerat wielu nacji. Względna tolerancyjność (jak na islam) niesie ryzyko wyrośnięcia na jeszcze większą potęgę zwłaszcza że islam niearabski to nie tylko Iran ale i inne kraje głównie azjatyckie . 
Izrael jest w NATO? Turcja jest muzułmańska ; ostatnio bardziej niż "zwykle" i jest w NATO. Rosja i Iran raczej wrogami nie są bo Azerowie mieszkają też w granicach Iranu i dla Azerbejdżanu to taki nasz Lwów. Kurdowie też w granicach Iranu i Turcji i obydwu tych państw problem.
Jeszcze bym mógł nieco więcej ale morał zbyt ciekawy aby odwlekać.

Po potencjalnej zadymie z Iranem NATO nie będzie już tym czym dotychczas o ile to w ogóle przetrzyma.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

iran 75 mln. ludzi wzrost PKB 6% TURYSCI 5 MLN. NA ROK  i amerykanskie firmy które nie robią tam biznesu , przeciwnie do reszty krajow tamtego regionu panstwo  które ma rope ,iran rozwija sie nie tylko w oparciu o weglowodany i petro dolary .ma swoją gospodarke . podajcie kraj bo ja na szybko nie moge sobie przypomiec gdzie amerykanskie firmy nie robią biznesu ?

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, staszek131415 napisał:

Jak opozycja spowodowała śwmierć Adamowicza? 

Mieśiecznice trwały 8 lat i z tymi wszelkimi spiewami, manifestami i opowiadaniem z drabinki ze zwycięzymy to poziom nieosiagalny nigdzie oprócz Korei Płn

8 godzin temu, PRIMO napisał:

A teraz to najlepiej udawać że nic takiego się nie wydarzyło. 

BRAWO BRAWO Staszku. 

To klasyczny zaprzaniec.

8 godzin temu, staszek131415 napisał:

A za zdradzieckie mordy , gorszy sort łże elity to powinien ktoś przeprosić?

6 godzin temu, staszek131415 napisał:

1.Ta śmierć to młyn na wodę opozycji nie widzisz jak oni się tym upajają?

2.Dla mnie to taka sama śmierć  jak ktoś po pijaku zabija niewinne osoby też jest to działanie celowe i taka sama powinna być kara a ztym już różnie bywa zwłaszcza w sytuacji jeśli za kólkiem siedzi nadzwyczajna kasta ludzi

1.  A jak PISowcy upajają się od 9 niemal lat prezydentem tysiąclecia zdradzonym o swicie to cie nie razi?  Pisanie książek, filmy, pomniki, ronda i ulice nazywane imieniem zmarłego prezydenta to cały przemysł do upajania się i budowania legendy 

2. Czy ktoś po pijaku siada do samochodu z myslą ze przejedzie pierwszego lepszego lub kogoś konkretnego? Gościu z nożem miał jasny zamiar i go zrealizował. To sa absolutnie dwie różne sytuacje i nawet średnio ogarniety człowiek w szkole sredniej to rozumie.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

Odważny link jak na cytującego ale zapewne chodzi Ci o przypadek (przykład) gdzie forma zabiła treść.

Sprawa Iranu tak prowadzona przez USA świadczy o niefrasobliwości i tamtych polityków. Poker robi wrażenie amerykańskiej gry narodowej i bez tego.
Jaki wzrost gospodarczy ma Iran w ostatnich latach? Jest to państwo islamskie. Jest to konglomerat wielu nacji. Względna tolerancyjność (jak na islam) niesie ryzyko wyrośnięcia na jeszcze większą potęgę zwłaszcza że islam niearabski to nie tylko Iran ale i inne kraje głównie azjatyckie . 
Izrael jest w NATO? Turcja jest muzułmańska ; ostatnio bardziej niż "zwykle" i jest w NATO. Rosja i Iran raczej wrogami nie są bo Azerowie mieszkają też w granicach Iranu i dla Azerbejdżanu to taki nasz Lwów. Kurdowie też w granicach Iranu i Turcji i obydwu tych państw problem.
Jeszcze bym mógł nieco więcej ale morał zbyt ciekawy aby odwlekać.

Po potencjalnej zadymie z Iranem NATO nie będzie już tym czym dotychczas o ile to w ogóle przetrzyma.

Link jak link. Forma faktycznie może zabijać treść, ale w tym przypadku trzeba drzeć japę. Amerykanie ewidentnie montują ekipę do jatki w Iranie. Sondowanie trwa od dawna i jak na razie obawiam się że jesteśmy chętni do wzięcia udziału w tej wyprawie. Oprócz nas na ochotnika zgłaszają się USA i Izrael, choć ten ostatni traktuje to bardziej jako okazję do załatwienia kilku swoich spraw i to tak niby przy okazji.. Chyba że jest coś o czym nie wiemy w sferze bezpieczeństwa wschodniego, dlatego deklarujemy chęć włożenia palców między drzwi. Nie wiem co USA obiecają Indiom i Pakistanowi, bo tu może nastąpić chwila refleksji i pytanie co dalej kiedy skończą z Iranem.

Opublikowano

No Andrzej Chłopie , powiem Ci że jest w tym dużo prawdy niestety .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v