Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tvp pokazują pieknego schetyne czy trzaskowskiego co raz mówi jedno a raz drugie

jakby nie tvp to ciemny lud kupiłby wszystko co te platfusyy opowiadają

jak był fala uchodzców to od rana do nocy katowali materiałami jak małe dzieci wychodzą z morza na plażę

34 minuty temu, GRZES1545 napisał:

A na weselach to bawią się wszyscy, i ten z miasta i z wioski i lekarz i profesur i rolnik, ciekawe przy jakiej muzyce :ph34r: ?

Tacy jak Ulman to nie chodzą na takie wesela bo to dla nich upokorzenie

Opublikowano

No dobra, ale skoro piłka nożna ma takie wzięcie to czemu olewamy lekkąatletykę? I jak to możliwe że pomimo totalnego olewania ludzie osiągają tam sukcesy. Chyba jednak te dyscypliny dają nam więcej powodu do dumy niż oklejeni nazwami sponsorów piłkarze? 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

No dobra, ale skoro piłka nożna ma takie wzięcie to czemu olewamy lekkąatletykę? I jak to możliwe że pomimo totalnego olewania ludzie osiągają tam sukcesy. Chyba jednak te dyscypliny dają nam więcej powodu do dumy niż oklejeni nazwami sponsorów piłkarze? 

lekkoatletyka nigdy nie przyciągnie takiej widowni jak piłka. przy piłce jest wiecej miejsca na reklamę

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, mirro napisał:

w lekkoatletyce sponor moze dotrzec do jednego sportowca pojednczo , jak klubowi dasz 100 tys to to jest zero dla klubu ale jak dasz indywidualnem sportowcowi te kase to ma na  witaminy  itd. a iwiekszosc sportowcow ma jakis  ,darczyncow'' moze nie są to  ogromne kwoty  . zmienia sie swiadomosc społeczenstwa  . jak polska siatkowka miała sukcesy to i kluby miały sie lepiej  i walczyły z powodzeniem w europejskich pucharach 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

No a na przykład Małysz . Pierwsi byli sponsorzy czy dobre wyniki? 

oglądajmy to co ma wyniki i prawie nikt nie ma z tym styczności a nie pokazujmy sportu co każdy polak ma z nim styczność

To taka poprawność jak wszystko co powiedzą i naobiecają liberałowie jest ok a reszta z po za tego kręgu jak obieca to populiści

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Czyli czynniki inne niż sam poziom prezentowany przez piłkarzy? Albo czynniki obok tej gry.

powiedz niemcowi po co ma oglądać mecze w otwartych kanałach

Opublikowano (edytowane)

zgadzam sie   ale kubica był na siłe promowany  lepiej było to rozdzielic w kraju na sportowcow  a najlepiej na małe kluby albo pozalekcyjne treningi w szkołach , umie nawiosce mało kto gra w piłke a dzieci sporo , ja zamałolaty jezdziłem po innych wsiach na mecze  rowerami  a gdzie dzis dzieci  chyba tylko fifa na kompie            pewno premier za te reke ch ciał tak przeprosic  go

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

u nas co polskie to się obrzydza ludziom. taka polityka wstydu

nasze kluby też miałyby lepszy poziom gdyby były bogatsze i nie wyzbywały się co lepszych i wartościowych zawodników

A to jest nie realne tak samo jak zrównanie pensji na zachodzie i w polsce

Gość marekfarmer
Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał:

Jarecki a jakbyś dał te 40mln z Orlenu zamiast Kubicy np lekkoatletom, to byłoby coś czy też nic?

Ja bym je  dał  Ojcu  Dyrektorowi  na Termy   B|

Opublikowano

Pisowi do niczego nie jest potrzebny ojciec dyrektor przy obecnym układzie mediów . więcej ludzi ogląda tvp niż trwam

Gość marekfarmer
Opublikowano

Ale termy  by  się  przydały   

Opublikowano

tv trwam oglada gdzies 60 tys ludzi dzienie-mam nadzieje ze i mnie policzyli☺️.

o pilce noznej to moze dyskutowac roman -on jest sponsorem klubu gks 1962 jastrzebie-klub ten zapisze sie w historii polskiego sportu w wyjatkowy sposob-niedawno jego pilkarze pobili sie miedzy soba na meczu😊.

zaden klub pilkarski sam nie ma szans sie finansowac- real czy barcelona maja dlugi rzedu 500 mln euro,        polskie kluby sa skromniejsze , kilka- kilkanascie milionow to norma, wiekszosc sponsorujemy my czyli samorzady, nawet w "ekstraklasie" sa kluby ktore sa na utrzymaniu miast... na wiekszosc meczow chodzi gora kilka tysiecy kibicow, wyniki 10-20 tys to sa nielicznym wyjatkiem, sporo meczow odbywa sie bez publicznosci-po rozrobach sa zamykane dla widzow.... miesieczne utrzymanie ligowych stadionow to ponad 100 tys zl , bilety sa w cenach 10-50 zl wiec policzcie ile musi byc widzow ,do tego srednio 2 razy w miesiacu, na pare godzin, poza sezonem przewaznie stoja puste...sponsorzy tez cudow nie daja-umowa na milion to wyjatek....

w polsce c graja tylko 2 kluby ekstraklasy wiec chcialem wam przyblizyc realia polskiej pilki kopanej. o poziomie pilkarskim- to skoda gadac. jakie sa osiagniecia w rozgrywkach europejskich???? poszukajcie nazw klubow z ktorymi nasi kopacze przegrali w tym roku☺️☺️☺️, od sukcesow wisly czy legii minely lata swietlne................

grzesiu-poszukaj ile ministerstwo rolnictwa placi tv trwam za te programy, 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

Kurcze aż się boję patrzeć bo znowu szlak mnie trafi🤨 jak trafię na ten program to czasem posłucham jak coś sensownego mówią.

Gość marekfarmer
Opublikowano
6 minut temu, wiesiek63zmc napisał:

Chyba chcesz się  podpiąć pod te termy i dlatego robisz za lobbyste.:D

Za  daleko   :(  

Opublikowano
48 minut temu, jacus napisał:

o pilce noznej to moze dyskutowac roman -on jest sponsorem klubu gks 1962 jastrzebie-klub ten zapisze sie w historii polskiego sportu w wyjatkowy sposob-niedawno jego pilkarze pobili sie miedzy soba na meczu😊.

i jastrzębski węgiel 

49 minut temu, jacus napisał:

tv trwam oglada gdzies 60 tys ludzi dzienie-mam nadzieje ze i mnie policzyli☺️.

wiekszą uciechę ma z ciebie axel springer i bauer media 

52 minuty temu, jacus napisał:

a oglądałeś polsat news ? sam solorz domaga się przeprosin od tvn axial i gw za materiał kompromitujący że polsat wspiera ówczesne władze przed każdym info leciał list ostatnio go cytowałem 

Newsweek Polska” ujawnił w tym tygodniu, że premier Mateusz Morawiecki i Zygmunt Solorz spotkali się 31 października br. na terenie Świątyni Opatrzności Bożej na warszawskim Wilanowie. Znajduje się tam siedziba fundacji związanej z tą świątynią, kierowanej przez Piotra Gawła, który od stycznia br. jest członkiem zarządu Polkomtelu należącego do grupy kapitałowej Cyfrowy Polsat. Według „Newsweeka” to Gaweł zaaranżował rozmowę premiera z biznesmenem.

„GW” łączy spotkanie Solorza i Morawieckiego z wnioskiem spółki Cyfrowego Polsatu o płatność w ratach za pasmo do LTE

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/plus-bank-zygmunt-solorz-afera-knf-dementi-ws-planow-wobec-idea-bank-i-getin-noble-bank-leszka-czarneckiego

jacuś pis zły pis beee pis zawsze robi źle 

gdzie kod ???????

Opublikowano
1 godzinę temu, wiesiek63zmc napisał:

Zależność jest i to nie mała. Ojciec szykuje się do tematu aborcji . Ato nie jest temat za którym teskni prezes bo co by nie zrobił może stracić wyborców.podporządkować się żle ,postawić się też żle .

takich tematów się nie rusza przed wyborami. w ogóle to sprzelanie sobie w noge

Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał:

oglądajmy to co ma wyniki i prawie nikt nie ma z tym styczności a nie pokazujmy sportu co każdy polak ma z nim styczność

To taka poprawność jak wszystko co powiedzą i naobiecają liberałowie jest ok a reszta z po za tego kręgu jak obieca to populiści

Co to ma wspólnego czy miał styczność czy nie? Są wyniki to są sponsorzy i ogladalność. Tak samo jest w siatkówce, czy lekkiej atletyce. Piłka ręczna była na topie jak były wyniki a teraz co? Nawet nie pokazują a jesli już to pewnie mało kto oglada. 

Co do mojego miejsca zamieszkania to ty chyba  masz jakies kompleksy. Jaśnie Pan także raczy zameszkiwac lubelskie?  Toż to straszne zadupie waćpanie. 

Co  do sygnału który dociera z predkością światła to uwierz mi że nie czyni to różnic. Co do ruskiego sygnału to mam wrażenie że powinieneś się poduczyć geografii. Rosja jest jakieś 500km ode mnie. Oczywiście z racji tego ze jestem na dalekim wschodzie dociera do mnie telewizja kazachska, chińska i czasem nawet łapię Japońską. 

Cos tam pisałeś o tym ze w biznesie bym popłyną bo chce niskich podatków. Pewnie jak dorośniesz to na to wpadniesz ale kazdy chce niskich podatkó, niskich kosztów bo na końcu klient chce niska cenę na produkt. Wiem że to ciężkie do pojęcia ale tak jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v