Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eeeeee Jacuś z tego "pudelka wynika że unieważnienie pierwszego małżeństwa dostała z nieznanego powodu. Tzn powód był znany a rozchodziło się o brak pożycia ze ślubnym. Za to pożycie odbywało się z jeszcze nie ślubnym. który za chwilę tak miał być ślubnym, czyli to nie była zdrada a tylko zamiana na nowszy model.:oops1:
Na kategorię zdrada to to się nie łapie, za to w kategorii "Matka Polka" first class.

Opublikowano

tylko podwawelski dzikusie musisz zrozumieć że Marta nigdzie nie kandydowała i nie rządziła. to po co to wywlekasz ?. baba ci nie daje 😂

Opublikowano (edytowane)

no tak u ciebie miruś same minusy po tym jak za***ali  sb emeryturę dziadka  🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Jeden dziadek nie żyje od 1970 drugi od 1978. Na służbę w SB nijak się nie łapali. 

A ja wtedy jeszcze na księdza wołałem Zorro.:gent::oops1:

Zorro?? A nie Batman? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 28.09.2019 o 09:51, Ulman napisał:

Po niebytności pozwolę sobie wrócić do Agrounii. 

Lewactwo i nawyki rodem z komuny i taka tez świadomość. Na miejscu Biedroonki wyprowadził bym ich na kopach i jeszcze wezwał policję. To jest prywatny interes i żaden pętak nie ma prawa ich ustawiać i nakazywać wedle widzimisię. Maja prawo sprowadzać owoce nawet z Nowej Zelandii jak bedą mieli taki kaprys i nic nikomu do tego.  Konsument potrafi czytać i jak zechce to wybierze rodzimy produkt a jak mu to wisi to berze co sie podoba. 

baran do potęgi czyli polskie jabłko z groja mogą sprzedawać swoje portugalskie jakiś tuman z ciebie 

ciekawe jak by polska firma neo sprzedawała by jako bosch lub metabo poważny jesteś ??

1 godzinę temu, jacus napisał:

lepsza marta k. ?? do niej rzeczywiscie bez lekow nie podchodz -takich niebieskich tabletek ☺️, prawdziwa matka polka-gotowa przytulic kazdego chlopa. a potem testy genetyczne trza robic bo nie wiadomo ktory oral a ktory zasial, prawowity wlasciciel czy chwilowy uzytkownik🥰,

prawdziwa matka polka chyba lewaczka z po ko jebać się czarny protest + aborcja na NFZ bo to toje środowisko ciężko myśli masz antykoncepcje i spiralę od 500 do 1000zł

no ale lepiej jakieś kure+wskie marszy gu głupocie brawo ty jacus 

Edytowane przez Roman176
  • Like 5
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, racyl napisał:

tylko podwawelski dzikusie musisz zrozumieć że Marta nigdzie nie kandydowała i nie rządziła. to po co to wywlekasz ?. baba ci nie daje 😂

kazdy to powie -cracovia rzadzi w krakowie😛.

ja bym na nia spokojnie zaglosowal😛 nawet na ta pania tez-ona kandyduje a biografie ma tylko troche krotsza...jakie to romantyczne, poczecie[bynajmniej nie niepokalane] na alasce, w podrozy z kochankiem-takie rzeczy tylko w pis-e.....

https://viva.pl/ludzie/newsy/dzieci-maz-i-przemiana-dominiki-figurskiej-z-kim-miala-romans-115449-r1/

wiem ze twoja zoska raczkowska daje ci zawsze kiedy chcesz 😍,

moi dziadkowie byli w milicji niepokalanej- w 49r  wstapili. w archiwum rodzinnym mam legitymacje, ale za akurat ta milicje to orderow lenina nie dawali..

w najlepszych czasach w pzpr bylo ponad 4 mln czlonkow, w zsl -600 tys, w sd-ponad 100 tys[na czele z korwinem], do tego zms,zmw,zchp[z adrianem w skladzie] ciekawe gdzie sie podziali-srednia zycia ostatnio spada,ale znowu nie tak bardzo- ich dzieci i wnuki ?? o kurna to w przyblizeniu to te 6 mln o ktorych jachira mowila-ja nic nie sugeruje 😏

romus znowu pijesz- w 2018 r spozycie alkoholu wzroslo o 10 % , sam ile do tego wniosles ???

obejrzalem  pierwszy raz blok spotow wyborczych w tvp krakow- najlepszy byl napis na szybie-reklama programu pis-u -pzpr +

jutro zakonczy swoj zywot linia autobusowa do krakowa-po ponad 20 latach nie da sie juz na rynkowych zasadach-bez doplat ,jak do mpk, przewozic ludzi, zostana jeszcze dwie...pokazywano niedawno jedna z nowo otwartych linii, pusty autobus,kierowca mowil ze nie przewozil wiecej niz jedna osobe, pks + bedzie pewnie takim samym sukcesem jak mieszkanie +-ale tego w kurwizji nie zobaczycie

Edytowane przez jacus
Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

racylku- ja moze sie nie znam na produkcji warzyw czy owocow ale moge postawic dolary przeciw orzechom ze moje ziemniaki sa wieksze niz twoj mozg ,a cebula niz "cojones" 😛, ja produkuje tyle zeby sprzedac na lokalnym rynku za godna cene- jak na zachodnia malopolske pare ton to super wynik😊.

widocznie twój mózg większy ale co z tego jak pusty tak jak by nie było teraz sprzedali by za peło cała ziemie anr i h*ja byś sprzedał tylko zostawił gospodarstwo i do biedronki za 1250zł 

a tak pis dał 500 zarobki dużo większe to i twój zbyt większy za peło to sie prosiłeś prawda ??

ja morze przebije jutro stado swoich kur z 200 na 300 morze 400  80gr jajko za leżenie i sprzedawanie tych jajek bd miał większy zarobek niż na kopalni 200zł bruto + premia 

• Like 5
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

lepsza marta k. ?? do niej rzeczywiscie bez lekow nie podchodz -takich niebieskich tabletek ☺️, prawdziwa matka polka-gotowa przytulic kazdego chlopa. a potem testy genetyczne trza robic bo nie wiadomo ktory oral a ktory zasial, prawowity wlasciciel czy chwilowy uzytkownik🥰,

tak z ciekawosci -prezes ciagle mowi cus o rodzinie, bilgfellner rozwiodl sie z corka jego kuzyna czy dalej sa malzenstwem-nikt tak nie wyszedl na interesach z wujem jak on, wie ktos cos ???

pinokio-oddaj 100 milionow

https://sport.onet.pl/formula-1/grand-prix-rosji-robert-kubica-zjechal-z-toru/h45swd2

71110778_135328377771143_200563286117187

Opublikowano

twoje senne marzenia 😛. kto ci potem posciel pierze, biedna matka ma z toba utrapienie..

romus-jak pijesz to nie pisz bo trudno twoj belkot zrozumiec-jedyne co zrozumialem to jajka po 80 gr i tak trzyma, ja tez po tyle sprzedaje, gdybys nie wiedzial to teraz wiecej ziemi kupuja cudzoziemcy niz za po-psl-  to sa dane ministerstwa wiec sprawdz-gdy wytrzezwiejesz.........

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

romus-jak pijesz to nie pisz bo trudno twoj belkot zrozumiec-jedyne co zrozumialem to jajka po 80 gr i tak trzyma, ja tez po tyle sprzedaje, gdybys nie wiedzial to teraz wiecej ziemi kupuja cudzoziemcy niz za po-psl-  to sa dane ministerstwa wiec sprawdz-gdy wytrzezwiejesz.........

co kupują jak niema  ? słyszałeś co zostało w anr jeziora lasy drogi nieużytki itp  daj jakieś dane 

• Like 4
Opublikowano

pare dni temu pisalem o towarzyszu czabanskim-w pzpr od 67 r. obecnie przewodniczacym rady mediow narodowych to taki pis-owski radiokomitet.......kandydat do sejmu z pzpr +

w minela 20 widac ze kampania wyborcza sie rozkreca- porozmawiano troche o prezesie , ciekawe na ile dziennikarza prowadzacego zawiesza, nie reagowal-trudno zaprzeczac faktom ale na szczescie program przerwano i jest relacja z festiwalu nikomu nie znanego z filmami ktorych prawie nikt nie oglada.

roman co to jest anr-juz dawno nie ma jest kowr-co sie zmienilo szyld i prezes, pewnie juz nie jeden.

http://www.kowr.gov.pl/zasob 

Opublikowano (edytowane)

podwawelski @jacus przyjmie za darmo na swoje pole warszawskie smrody  😂

Edytowane przez racyl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v