Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po jaka cholerę rząd  ma reprezentować urzad prezydenta na pogrzebie? Coś ty znowu za pokretną logikę przyjąłO.o Prezydent był na pogrzebie i sam siebie reprezentował.😄

Śmiem watpic czy ty masz jakiekolwiek pojecie co pokazuje TVN.  Pokazuja wszystko co jest istotne tylko narracja inna. Oczywiście nie ma tam wielogodzinnych transmisji z miesiecznic czy informacji o rocznicy śmierci seniorki Kaczyńskiej. PISowcy politycy do TVN też przychodza ale co zrozumiałe nie ma ich tylu co w rezimówce.  

Opublikowano

no co Ty jak prezydent, premier  Polski ma nie być na pogrzebie tragicznie zmarłego prezydenta jednego z większych miast.

Prywatnie to oni mogą sobie zjeść kebaba

oglądam krem dela krem czyli fakty. kiedyś oglądałem kawa na ławę z rymanowskim to miało to wtedy ład i skład i chętnie się to oglądało

I znowu jadem zioniesz z tym reżimem . w tvn też nie ma po równo pisowców i pełowców. jest wyrażna przewaga pełowców jak w tvp pisowców

Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał:

Po jaka cholerę rząd  ma reprezentować urzad prezydenta na pogrzebie? Coś ty znowu za pokretną logikę przyjąłO.o Prezydent był na pogrzebie i sam siebie reprezentował.😄

Śmiem watpic czy ty masz jakiekolwiek pojecie co pokazuje TVN.  Pokazuja wszystko co jest istotne tylko narracja inna. Oczywiście nie ma tam wielogodzinnych transmisji z miesiecznic czy informacji o rocznicy śmierci seniorki Kaczyńskiej. PISowcy politycy do TVN też przychodza ale co zrozumiałe nie ma ich tylu co w rezimówce.  

Ja bym tego pogrzebem nie nazwał była to raczej manifestacja polityczna a pogrzeb to tak przy okazji........co do TVN to wczoraj jedynie słuszną prawdę tam pokazywali jak zwykle zresztą

10 godzin temu, WawrzyniecPruski napisał:

Jego pierwszego na badania psychiatryczne powinni wysłać

Opublikowano

Stasiek . Z ciebie taki sam snafca polityki i zachowań , jak i katolik . Gdzie Kościół naucza tak nienawidzić innych ? Kto Ciebie religii uczył ? Gdzie szacunek dla zmarłych , bo o żywych to nawet pytać niema co ?

Opublikowano

No właśnie gdzie bo ja wśród uczestników pogrzebu szacunku do zmarłego nie widziałem za to pychę i wzbudzanie niepotrzebnych emocji nawiązywanie do Owsiaka to niezly to zabujstwoo nie miało nic wspólnego z mową nienawiści chory człowiek i tyle a wszyscy próbuja robićz Adamowicza ofiarę agresji polityków nie tędy droga

Opublikowano

A widzisz ja nawet nie oglądałem transmisji pogrzebu i nie przeżywam .

Opublikowano
1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

Ja bym tego pogrzebem nie nazwał była to raczej manifestacja polityczna a pogrzeb to tak przy okazji........co do TVN to wczoraj jedynie słuszną prawdę tam pokazywali jak zwykle zresztą

Jego pierwszego na badania psychiatryczne powinni wysłać

Niewygodny ten pogrzeb jest dla PISowskich wielbicieli oj niewygodny wiec najlepiej zdezawuować wyszydzić itp. Nawet Papierz dał się nabrać bo kondolencje złożył. 

Staszek jeśli w TVPis pokazują samą prawdę i tylko prawdę to czemu niby w TVN nie mogą ?

Opublikowano

Dla mnie pogrzeb jak każdy inny jedynie prezydent i premier potrafili się tam godnie zachować co do rodziny to zrozumiałe bo to jednak duże przeżycie reszta nawet księżą to szkoda słow

Za miesiąc nikt już o tym nie będzie pamiętał życie toczy się dalej nie ma ludzi nniezastąpionych

31 minut temu, zetorki12 napisał:

A widzisz ja nawet nie oglądałem transmisji pogrzebu i nie przeżywam .

Ja też nie oglądałem widziałem tylko urywek w TVN -KOD

Opublikowano
2 minuty temu, staszek131415 napisał:

Dla mnie pogrzeb jak każdy inny jedynie prezydent i premier potrafili się tam godnie zachować co do rodziny to zrozumiałe bo to jednak duże przeżycie reszta nawet księżą to szkoda słow

Za miesiąc nikt już o tym nie będzie pamiętał życie toczy się dalej nie ma ludzi nniezastąpionych

Na pogrzebie każdego a tym bardziej prezydenta miasta każdy kto w nim uczestniczy powinien się zachować godnie i nikt mi nie powie że nie 

Opublikowano
5 minut temu, staszek131415 napisał:

Czyli oglądałeś całość transmisji skoro wyłapałeś że ci z łopozycji i księża nie potrafili się zachować godnie tylko ci dwaj pisowcy trzymali fason. 

Opublikowano
3 minuty temu, jackob1997 napisał:

Na pogrzebie każdego a tym bardziej prezydenta miasta każdy kto w nim uczestniczy powinien się zachować godnie i nikt mi nie powie że nie 

Właśnie powinien a jednak nie potrafi

Opublikowano
21 minut temu, staszek131415 napisał:

Ty naprawde aspirujesz do tytułu forumowego głupka roku . Transmisji nie ogladałeś a tylko urywek w kłamliwym TVN i z niego dowiedziałeś się że wszyscy oprócz Mateuszka i Andrzeja zachowali sie niegodnie. To typowe dla sekty i silnego syndromu oblezenia  - nie ważne co się stało i tak wiadomo że tylko członkowie sekty zachowali sie ok .

Opublikowano (edytowane)

Eee tam . Staszek i tak wie jaka jest prawda bez czytania i ogladania czegokolwiek. Nikt oprócz premiera i prezydenta nie zachował sie godnie wiec innych niegodnych i niewiernych na zdjęciach pokazują by potepić ich  niecne postepki.  Nikt go nie przekona że białe jest białe a czarne jest czarne 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, PRIMO napisał:

To samo tyczy się mediów póblicznych a oto przykład jak TVPrawda manipuluje faktami aby osiągnąć swój cel propagandowy.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24381348,w-wiadomosciach-tvp-padaja-slowa-o-jezyku-nienawisci-a.amp

A jakie tło powinno byc według ciebie tematu do którego link wrzuciłeś ? mis uszatek ?

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Stasiek . Z ciebie taki sam snafca polityki i zachowań , jak i katolik . Gdzie Kościół naucza tak nienawidzić innych ? Kto Ciebie religii uczył ? Gdzie szacunek dla zmarłych , bo o żywych to nawet pytać niema co ?

w katrolicyzmie tak sie głupio przyjeło ze nawet jak ktos umrze to tylko ciepło o nim można mówic  [ nie chodzi o adamowicza ] nawet jak  cie okradł to posmierci musi byc bohaterem  ? to troche zasciankowate .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Eee tam od razu Uszatek Kurski  by wystarczył. A dlaczego tam był Tusk ? Ano bo jak wiadomo wszystko jest winą Tuska i aparat propagandy nawet na krok nie ustąpi z tej drogi i w każdym negatywnym kontekście będzie pojawiać się opozycja i Tusk. 

Opublikowano

DxHfM3sVsAEubB7.jpg

Następny miłośnik demokracji, tolerancji i globalnej lewackiej demokracji w akcji 😡 Policji w Starogardzie Gdańskim udało się zatrzymać sprawcę zdewastowania w dniu 10 stycznia 2019 pomnika Jana Pawła II. Okazał się nim 38-letni działacz lewicowy, Dariusz Cz. Przyznał się

DxHfM2uXcAEazNb.jpgDxHfM3gWsAAM60D.jpg

• Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Ale pisiorków boli że ktoś wytyka ich błędy ale za to innym jak wytykają to są bardzo happy. 

Nawet słowa przeprosin nie było ciekawe dlaczego? 

@WawrzyniecPruski teraz takiemu to ten ryj wymalować i do gołego rozebrać i przez miasto gnać i batem jeszcze. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

telewizja tvp jest obecnie za pis wybory wygra inna opcja polityczna to sie i zdanie i narracja w tvp zmieni jak cos sie wam niepodoba to sie niemeczcie i nieogladajcie , telewizja publiczna tak zawsze było wszedzie we wszystkich krajach iz telewizja publiczna popiera opcje polityczną która jest u władzy , ja wiem ze łatwo mozna zapomiec jak było za rządów  pooprzedniej ekipy w tvp  , mozna do Peowcow rzec    ,,zapomiał wół jak cieleciem był ''

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Powróci jednak nacisk na poprawność polityczną już i w Polsce na fali "walki z mową nienawiści" (takie to karkołomne zestawienie.)
Ja tam lubię sobie i publiczne media pooglądać.

Nie mówienie źle o zmarłych nie tylko w katolicyźmie. Pewnie wynika to z tego że już się nie obronią a w większości przypadków głównie dla tego że za późno na przeprosiny bo i ci oceniający też święci nie są. 

Tu gdzieś w okolicach widnieje link reklamowy do ankiety. Mam i ja krótką.
Dlaczego porzuciłem ankietę na tej planszy?
a. jest zbyt niedyskretna
b. jest zbyt trudna
c. dawno nie bawię się w piaskownicy
d. inne
trywializm.thumb.JPG.2be8199dcb7ee78da51a37d4c0ebe134.JPG

Co to ma wspólnego z polityką? 
Dlatego te publiczne media lubię... tam podobnie podchodzą do odbiorcy jak tu w tej ankiecie.
Demaskuje to bardzo skutecznie intencje rzeczywiste zleceniodawców.
Jedna wada - nudny jednostronny przekaz psuje oglądalność bo dłużej jak godzinę na tydzień trudno wytrzymać.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
28 minut temu, jarecki napisał:

w katrolicyzmie tak sie głupio przyjeło ze nawet jak ktos umrze to tylko ciepło o nim można mówic  [ nie chodzi o adamowicza ] nawet jak  cie okradł to posmierci musi byc bohaterem  ? to troche zasciankowate .

W katolicyźmie tylko? Ogólnie na pogrzebie nikt nie rzyga swoich żali do zmarłego. Pamiętać to co złe? A po kija? To może zamówić medium i wirujący stoli żeby załatwić wszystkie zaległe sprawy?😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v