Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dyskusja tutaj nie ma sensu. Kilku peowskich troli w tym jeden piszący z dwóch kont i negowanie oczywistych faktów. Obserwując terminy i czas ich postów wychodzi że prawdopodobnie  nie mają innej pracy, a na pewno nie jest to praca w rolnictwie.

• Thanks 1
Opublikowano

Gęby pełne demokracji,ale demokracja tylko wtedy, kiedy rządzą niepodzielnie.

Oczywiście,dyskusja nie ma tu sensu, Ja to wiem od początku tematu. Została tu garstka sfrustrowanych sierot od spawanych od koryta

6 minut temu, daron64 napisał:

Wy, którzy tu wchodzicie..

https://mobile.twitter.com/r_a_ziemkiewicz

Szczęście żeście się nie zamachnęli na homoparadę bo by was zgnoili a tak pochwalą... A tak poważnie - jesteście, władzuniu, żałośni i macie w d. prawo i wartości którymi sobie wycieracie usta

Opublikowano

To kiego tu powietrze psujesz? Idź czytać Ziemkiewicza prawdy objawione. 

Łukasz , który to zdrajca wystepuje pod dwoma nickami? 

Hanka bardzo sprytnie włożyła dobrej zmianie kij w szprychy. Zapewne spodziewane było że się agresywnych głupków najaedzie i Duda mimo że początkowo na marsz zapraszał potem sam z niego sie wycofał zresztą tak jak cały PIS. Teraz PIS na szybko organizuje marsz mimo że wczoraj nie chcieli. HGW jest kryta bo jak bedzie chryja to powie że się spodziewała itd. Burdy bedą bo PISiaki już dostały piany a Andruszkiewicze i inne Bosaki  bedą ekalować agresję  we własnych środowiskach które dadzą upust swoim frustracjom na marszu.  Różne środowiska GP czy Rydzyka  będą wykrzykiwać klątwy na Hanke Tuska i opozycję z coraz wiekszą zaciekłością tym bardziej że PIS dostał baty w stolicy że aż miło. Z tych wszystkich harców ONRowców i mocherowych bojówek niejedna agencja informacyjna zrobi materiał o PISowskiej wściekliźnie. Będzie się działo

Opublikowano (edytowane)

https://fakty.interia.pl/opinie/ziemkiewicz/news-polska-bis-i-powstanie-bis,nId,2243547

https://dorzeczy.pl/82917/Marsz-narodowcow-odwolany-Ziemkiewicz-Wladzuniu-jestescie-zalosni.html

Możesz sobie i tobie podobnym powtarzać bzdury o dyskusji. Bzdury, bo jak można wydawać się w jakąkolwiek polemikę z człowiekiem, który nie ma absolutnie żadnego własnego zdania, a jedynie opiniami innych potrafi się posługiwać. 

Edit

Post chyba oczywiste do kogo kierowany. Pierwsza część jego wypowiedzi do znalezienia pod pierwszym linkiem, druga pod drugim. 

Dyskutant z Bożej łaski. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Na tym mitycznym i nowoczesnym Zachodzie jak jest zadyma, to sa straty i to idące w grube miliony euro, sa ranni, spalone samochody, splądrowane sklepy i zdemolowane knajpy.A tam takich zadym sa dziesiątki,i nikt nie robi dluzej niż 2 (słownie:DWA) DNI z tych zadym tematow?

@daron64 Patologio Obywatelska,waszą kartą wyborczą tą zarazę przyniesiecie 

7 minut temu, marko-kolo napisał:

co się dziwisz jak to analfabeta ...😂 i pewnie łysy 😄... on tylko ryczeć na marszach umie ...czytaj powtarzać co inne  krzyczą 

Jakie to proste..twój dyskurs jest szambem

Opublikowano
12 minut temu, Alamo napisał:

Na tym mitycznym i nowoczesnym Zachodzie jak jest zadyma, to sa straty i to idące w grube miliony euro, sa ranni, spalone samochody, splądrowane sklepy i zdemolowane knajpy.A tam takich zadym sa dziesiątki,i nikt nie robi dluzej niż 2 (słownie:DWA) DNI z tych zadym tematow?

@daron64 Patologio Obywatelska,waszą kartą wyborczą tą zarazę przyniesiecie 

Jakie to proste..twój dyskurs jest szambem

Na zachodzie sodoma i gomora a my za to mamy sodomitów jak Błaszczak mówił.  

Skad ty mozesz wiedzieć że 2 dni jak jezyka nie znasz a jedyne źródło to Ziemkiewicz Trwam czy inne TVPis? Człowiek o takiej ciasnocie w głowie wie co się na swiecie dzieje? Jakby tak było to byś może samodzielnie pisać umiał . A może nawet i mysleć.

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, daron64 napisał:

11 minut temu, daron64 napisał:

A posługiwanie się czyjąś własnością intelektualną czym jest? 

12 minut temu, marko-kolo napisał:

tylko nie intelektualną 😄...bo to nadużycie 

ziem...to bełkot i tyle

Można zobaczyć jak wyglądałyby rządy Patologii Obywatelskiej, gdyby rządziła nie tylko w największych miastach, ale w całej Polsce. Mam wrażenie, że byłyby to rządy zamordystów. Mielibyśmy co tydzień wielkie, wspaniałe parady homoseksualne, a organizacje patriotyczne i narodowe nie mogłyby urządzać swoich marszów bo co i rusz by się okazywało, że gdzieś tam czają się jacyś faszyści.

Czekam na wypowiedź Mniejszości Niemieckiej..

Przed chwila usłyszałem od Trzaskowskiego ze jestem faszystą bo chciałem pójść na marsz.Jak prezydent elekt Warszawy śmie mnie przezywać. Dla mnie Trzaskowski jest gnidą,która obraża moje patriotyczne stanowisko.Jak chce obejrzeć marsz faszystów niech się Trzaskowski uda do zaprzyjaźnionych z nim Niemiec a nie będzie gnida obrażała Polaków.

Opublikowano
15 godzin temu, hubertuss napisał:

Roman tyle piszesz o Tusku. Może i trochę sprawę olał. Ale dlaczego nic nie piszesz o pięciu prokuratorach? Którzy teraz awansowali? A za czasów Amber Gold dokładali wiele starań by opóźnić śledztwo i przedłużyć działanie piramidy. Czyżby to była nagroda ten awans za próbę pogrążenia rządu Tuska i przy okazji przedłużenie procesu naciągania ludzi w AG? A co z Falentą, który powinien siedzieć a nie siedzi? Kolejny nagradzany przez pis za działalność przeciwko rządowi po psl jak ci z prokuratury?

tak jak wszyscy słyszałeś co zapowiedział trzaskowski dla mnie nic nowego.. tego można było się spodziewać .. żadnych wyjaśnień nie bd popiera hgw

Opublikowano

roman gdzie jestes- niemota na ciebie czeka .😃olx co nie daje sprzedac prawdziwym polakom czesci do kosiarki[czeskiej zreszta] to aby nie  niemiecki jest ??????????😅

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wybory-samorzadowe-2018-jak-pis-pokazal-wyniki-wyborow/4nzwr0p

odkad dowiedzialem sie ze komoruskiego 11 XI 1979 roku zamknieto za swietowanie to nigdy juz w takiej imprezie nie wezne udzialu, szkoda ze jako mlody i glupi czlowiek kwiaty skladalem juz w 88 r przed pomnikiem ktory  w 1928 r roku postawili moi szkolni "koledzy" a fundowali mn. moi dziadkowie..........kurna urodzilem sie z 50 m od pomnika niepodleglosci😃😃😃,

od dziecka widzialem tablice pamieci 8 uczniow mojej szkoly ktorzy polegli za wolnosc polski w latach 1914-21- wlasnie pamiec o nich powinna byc w centrum swieta a nie spacerowanie bez sensu po obcym dla wiekszosci uczestnikow miescie...........

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, soltys48 napisał:

nie bylo problemow?

to chyba masz pamięć słabą co się działo w zeszłym roku

oświecisz mnie ?

https://dorzeczy.pl/kraj/83090/Lubnauer-PiS-jest-ojcem-chrzestnym-ONR-u.html

teraz bd prawdziwa polska partia 

0c7ce64eb02094a4be431d663c27.jpeg

tak jak pisałem 

punkt 3 zależy kto i jak gada 🤣

czy w unii już ich pojebało  ??

Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu proponuje, aby Polska wypłaciła Marcinowi P. - twórcy Amber Gold finansowe zadośćuczynienie

wnioski ???   jak złodziej najwięcej nakradnie unia da i obroni ....           

z tusiem było tak samo ??

images?q=tbn:ANd9GcSU0u7AQIHAIN5KmWuGoQK

i o co te pretensje mieszkańcy warszawy liczyli na co ?? 

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

roman gdzie jestes- niemota na ciebie czeka .😃olx co nie daje sprzedac prawdziwym polakom czesci do kosiarki[czeskiej zreszta] to aby nie  niemiecki jest ??????????😅

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wybory-samorzadowe-2018-jak-pis-pokazal-wyniki-wyborow/4nzwr0p

odkad dowiedzialem sie ze komoruskiego 11 XI 1979 roku zamknieto za swietowanie to nigdy juz w takiej imprezie nie wezne udzialu, szkoda ze jako mlody i glupi czlowiek kwiaty skladalem juz w 88 r przed pomnikiem ktory  w 1928 r roku postawili moi szkolni "koledzy" a fundowali mn. moi dziadkowie..........kurna urodzilem sie z 50 m od pomnika niepodleglosci😃😃😃,

od dziecka widzialem tablice pamieci 8 uczniow mojej szkoly ktorzy polegli za wolnosc polski w latach 1914-21- wlasnie pamiec o nich powinna byc w centrum swieta a nie spacerowanie bez sensu po obcym dla wiekszosci uczestnikow miescie...........

Dlaczego my Polacy nie możemy spokojnie obchodzić rocznicy setnej odzyskania niepodległosci tylko jestesmy rozgrywani przez wrogi element?
Na codzień mam kontakt z szerokim gronem rodakow wszyscy podobnie myślą. 
A tutaj taka jatka.
Wydaje mi sie ze musi nastąpić repolonizacja mediów. 
Zostaliśmy skolonizowani.
Bez rownowagi w mediach nie bedzie zgody.Zdelegalizowć POst-KOmunistycznych-zdrajców i dać bilety POłowie do Berlina niech wycierają tyłki arabom których sciągają do Europy

Opublikowano
9 minut temu, daron64 napisał:

Zastanawiam się jakim treba być prostakiem, złodziejem i idiotą by ostentacyjnie i niezmiennie kraść teksty bo nie potrafi sie samodzielnie nic napisać o wygenerowaniu własnej opinii nie wspominając.  Jest to najlepszy dowód na idiotyzm demokracji. Otóż głos takiego jełopa jest równoważny głosowi osoby myslacej i samodzielnej intelekualnie. Ktoś tu ptrzytaczał wyniki wyborów w wiezieniach i że bodajże na Trzaskowskiego wiecej głosów było. No i co z tego?  Sztuka jest sztuka. Głos złodzieja czy pedofila wart jest tyle co prezesa tysiaclecia 

• Like 1
Opublikowano

zdelegalizowac olx !!!!!!!!!!!! wroga prawdziwie ynteligentnych polakow

ziemkiewicz nie ma takiego kontaktu-jak taki jeden chcial z nim pogadac na silowni  to chcial ochrone wzywac 

http://krytykapolityczna.pl/felietony/jas-kapela/spotkalem-na-silowni-ziemkiewicza/

99 % polakow spokojnie obchodzi swieto niepodleglosci.... z daleka, w tamtym roku cala sobote normalnie pracowalem jak kazdy rolnik.....

u nas jak co roku bedzie msza ,przemarsz,skladanie kwiatow, a potem wyzerka w stolowce-kilku jak zawsze na krzywy ryj sie zalapie, bez bloczkow ktore daja zaproszonym goscia ,

pamietajcie tez o tym ze mysmy w zachodniej galicji odzyskali niepodleglosc juz w pazdzierniku,inni dopiero w 21 r.-wiec to jest stuczne swieto stworzone przez sanacje na polityczne zamowienie,

11 XI to przede wszystkim koniec I wojny swiatowej......... 

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, Ulman napisał:

Zastanawiam się jakim treba być prostakiem, złodziejem i idiotą by ostentacyjnie i niezmiennie kraść teksty bo nie potrafi sie samodzielnie nic napisać o wygenerowaniu własnej opinii nie wspominając.  Jest to najlepszy dowód na idiotyzm demokracji. Otóż głos takiego jełopa jest równoważny głosowi osoby myslacej i samodzielnej intelekualnie. Ktoś tu ptrzytaczał wyniki wyborów w wiezieniach i że bodajże na Trzaskowskiego wiecej głosów było. No i co z tego?  Sztuka jest sztuka. Głos złodzieja czy pedofila wart jest tyle co prezesa tysiaclecia 

Zachowaj te dane dla klawiszy pod celą.Ja nie potrzebuje opini folksdojcza.Najblizsze piec lat prze.......  dla Warszawy.Ciekawe czy po tej "kadencji" pozostanie choć jedna nieprzehandlowana kamienica?Pewnym jest, ze wszystkie laweczki i sciezki parkowe zostaną sprywatyzowane? Być może, ze przejścia dla pieszych tez.Im więcej upływa lat, tym więcej znajduje się coraz starszych wlascicieli kamienic i dzialek, których prawa własności należy zaspokoić.Takiego prezydenta będą mieli na jakiego zaslugują.Wiecej szczujni tvn24 i Gowna Wyborczego,a bedziecie bardziej zadowoleni z wyboru.Trzaskowski nie wygral tych wyborow, wygrala nienawisc do PIS- i dlatego ten szmaciarz bedzie rzadzil, bo nienawisc do PIS-u odebrala tym ludziom rozum.To samo stalo sie ze zlodziejem Adamowiczem,zasluzyzliscie zeby was POmyje jeb.... dalej

Edytowane przez Alamo
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v