Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie wiem czy słyszeliście Państwo,być może nie wszyscy słyszeli, są dzielnice w krajach UE które otwarcie przyjeły młodych silnych mężczyzn,gdzie nawet policja nie postawi nogi,wystarczy wejść w nieodpowiedni zaułek,i cało można nie wyjść.

Francja-Marsylia,Lion,Tuluza

Belgia-dyskrykt Kuregem,dyskrykt Molenbeek

Niemcy-strefy w Zagłębiu Ruhry

Włochy-Plac Wenenki,strefy w Bolonii

Holandia-Kolenkit w Amsterdamie,R Rotterdamie i Utrechcie

Szwecja-Malmo,Goeteberg

Podaję najważniejsze miasta muzułmańskich enklaw,ktorych jest wielokroć, i systematycznie przybywają.

@daron64  Co tu dużo mówić On gorliwie plecie sznur na ten kraj,odpowiednie środowisko ma to mu umożliwić

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano

obejrzalem od 21-jakos fajerwerkow nie widzialem-za stary juz jestem na bajki,  dres przestal byc czlonkiem solidarnego zera-jakaz strata....., adrian  tez przestal byc czlonkiem pis-u 😃, po wyborach patrys wroci na lono pis-u chyba ze znowu zostanie dziennikarzem gazety wyborczej w opolu jak w 2010 r😎😎😎

nedlugo drewna braknie na pinokiow -czym bedziemy kielbase wedzic ???

Opublikowano (edytowane)

Widzę tu fascynację obecnymi wydarzeniami, które Cię i tak nie dotyczą. Bo co ma Trzaskowski do Kujaw? Pewnie w okolicy macie takich pod dostatkiem.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Raczej  nie  Morawiecki  tylko  wiadomo  co to za znaczek

Opublikowano (edytowane)

A PO CO CHORYM UDZIELAĆ ŚLUBU ? Tak wprost - chciał by ktoś w takim związku spędzić dzieciństwo ??>?, Dla równowagi - To co naobiecywał Jaki , to i 100 lat mało ...

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Z tego wynika że chyba lepsze już te śluby. Tu straty znikome.Bo jak się rozejdą to i tak wynik zostaje zero. Przy komsomolskim zapale tego drugiego to i efektach dotychczasowej działalności pozostaje tylko modlitwa. A nie, przepraszam od modlitwy jest tu Marek.:gent:

Opublikowano

No jak suszowe chapnął , to i modlić się jakoś , nie wiadomo czemu przestał ? No ale jak dla kogoś mamona jest najważniejsza ...

Opublikowano

Prof. Modzelewski: Zniknęła wartość jednego budżetu. Rostowski świadomie na to pozwalał.400 mld.... w ciągu 8 lat ...

Podobnie było w samorządach,gdzie straty były ogromne i szkoda że cieżko je policzyć.Do tego dodajmy 153 mld.wziete z OFE.Ta kwota weszła w dług ukryty,wiec nie istnieje w oficjalnych statystykach.Obciąża nas wszystkich,bo to ZUS bedzie musiał wypłacać ludziom to zobowiązanie,przez długie lata.Dodajmy jeszcze 60- 70 miliardow wyrwanych ze złodziejskiej prywatyzacji.Wszystkie te ogromne sumy jak słyszymy na taśmach gdzie nagrana jest rozmowa Belki z Sienkiewiczem,nie wystarczają ,wiec szukają pieniedzy w NBP.Ciekawe jak Belka mogł im to dać skoro NBP ma Konstytucyjny zakaż zasilania budżetu?.Jeśli przyjmiemy że kwota roczna wyłudzonego Vatu to 30 mld.rocznie to kwota brutto lewych czyli wirtualnych wypisanych faktor musiała oscylować w granicach 130 mld.rocznie.Pamietajmy że VAT to tylko 23% wypisanej faktury.Wiec te wirtualne 130 mld rocznie wpisywali w oficjalne dane produkcji czy eksportu co było oczywiście nieprawdą,bo ta produkcja czy eksport były tylko na papierze.Gdyby te wszystkie ogromne zmarnowane miliardy policzyć to wyszła by oczywiście H. du-- pa i kamieni kupa.Dosłownie wirtualna ksiegowość.Znanym specjalistą od takiej ksiegowości był pracownik Sorosa od połowy lat 70- tych Daniel Rotfeld- Rostowski.Moim zdaniem to było jego głownym zadaniem.W miedzy czasie kradli ile wlezie mając osłone medialną kondominium niemieckich koncernow medialnych.Pamietam też że jak Modzelewski ostrzegał przed takim postepowaniem to prawie oficjalnie ( są nagrania) i to w Sejmie mu grozili.Pytanie nastepne i chyba zasadne jak długo państwo przy takiej gospodarce mogło funkcjonować.Rostowski kupił sobie nie dawno posiadłośc za 20 mln.dol w USA i miałby to w nosie.Podobnie Tusk,ktory jest zabezpieczony do końca życia.Złodzieje rownież.Został by goły narod..A rokoszanie?nie zdaje sobie z tego sprawy

• Thanks 2
Opublikowano

Nooo Alamo musisz się w końcu zdecydować czy o zwrot VAT występuje się przy zakupie czy przy sprzedaży. Bo z Twojego wywodu wynika że przy każdej transakcji odzyskiwano VAT. Chyba że nie zrozumiałem to sorry, jakby to powiedzał Soros.

Opublikowano

jesli markowi za kazdy post placa miska ryzu to niedlugo juz nie bedzie mogl na niego patrzec 😃.

pierwszy slub udzielony przez trzaskowskiego-pan mlody antoni-panna mloda jaroslaw☺️, i jak wtedy by to komentowal farmere i kapus-alamus ?????

czesi ujawnili afere po-w jaki sposob ??? gdzie to jest udowodnione ????          a tak na marginesie gdzie sa helikoptery- prawie 3 lata minely i gdzie one sa, choc te 2 ktore juz za miesiac ,dwa mialy byc ?????

afera vat -za rzadow pis wyludzenia vat wynosza rocznie ok. 45 mld-wedlug oficjalnych danych ministerstwa finansow- czyli 10 mld wiecej niz  w "najlepszych " latach po- na to politycy pis-u nie maja wyjasnienia.    tak na prawde to sa wirtualne kwoty z ktorych spokojnie mozna jedno 0 odciac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v