Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 minut temu, Roman176 napisał:

Tusk oszust przed wyborami mówił ---- nie podniesiemy wieku emerytalnego !!! Po wyborach oszust podniósł wiek emerytalny !!! Oszust G Schetyna w lipcu tego roku mówił ---- nie zagłosujemy za ACTA 2 a we wrześniu zagłosowali ZA CENZURĄ INTERNETU !!! Teraz widać wyraźniej gdziekolwiek kto jest patologicznym kłamcą , wręcz oszustem .

a teraz siła niemiec słyszał ktoś to 

26.09.2018, godz. 17:44

Jest wyrok w trybie wyborczym! Platforma przegrała i musi przeprosić

Zachodniopomorska Platforma Obywatelska musi sprostować kłamliwe informacje i przeprosić Dariusza Mateckiego, kandydata z listy PiS do Rady Miasta w Szczecinie. Tak postanowił dziś Sąd Okręgowy w Szczecinie. Chodzi o wpisy na oficjalnym profilu Platformy, gdzie ukazały się oszczerstwa, że Matecki to „damski bokser”.

Szydłowa przed wyborami mówiła - Damy 500 na każde dziecko - Na pierwsze nie dała . Mówiła - wystarczy nie kraść - a cichaczem wysokie premie chciała sobie i współpracownikom przyznać ...

Opublikowano
17 minut temu, daron64 napisał:

A teraz z Tuskiem Duda sobie smieszkowal.. I co?

i nic widocznie mają wspólne tematy 

18 minut temu, daron64 napisał:

A powiedz czym,  twoim zdaniem, różni się to, czy kłamie pokraka, czy pisdzielec? 

sam widziałeś siłę axel springer i niezależnej prasy niemieckiej ... kłamstwo jest kłamstwem 

10 minut temu, zetorki12 napisał:

Szydłowa przed wyborami mówiła - Damy 500 na każde dziecko

rostowski powiedział że nie ma w ogóle na żadne 

11 minut temu, zetorki12 napisał:

Na pierwsze nie dała . Mówiła - wystarczy nie kraść - a cichaczem wysokie premie chciała sobie i współpracownikom przyznać ...

przynajmniej robiła to w czasie hossy na rynku a nie jak tusk w głębokim kryzysie i złodziejskiej prywatyzacji do tego skradziono mi offe do ratowania budrzetu a ciebie co skradziono ??

• Like 1
Opublikowano

To nic nie zmienia . Kłamstwo jest kłamstwem , a złodziejstwo złodziejstwem , nawet jak się kradnie mniej .

Gość marekfarmer
Opublikowano
podobno śmieszkowali o ,,podłym unijnym szczurze,,
Opublikowano
49 minut temu, daron64 napisał:

Jak wyrok na morawieckiego to be, a jak na po to ok?

A dobrze, ze Duda sobie smieszkowal że zdrajca itd? 

Wizyta Schetyny w Berlinie u Angeli Merkel to Targowica – ocenił Jakubiak w programie "Kwadrans Polityczny" TVP(..)

Abstrachując od tego, czy lubi się obecny polski rząd, czy nie, człowiek o prawym sumieniu potępi zachowanie Schetyny i jego popleczników.Od 3 lat Oni knują przeciw naszemu rządowi, wchodząc do konszachty z rządami innych krajów i organizacjami międzynarodowymi. W ten sposób szkodą Polsce i Nam.W ten sposób ludzie ci nawiązują do niechlubnej tradycji zdrady narodowej. Pierwszy krok uczynił Bezprym brat króla Bolesława Chrobrego. Nie chcąc pogodzić się z tym, że brat objął władze w państwie pojechał do Niemiec szukać tam poparcia i ściągnął niemieckie uderzenie na Polskę. Kolejne epoki miały swoich "Bezprymów". Wydawało się, że ich czas skończył się na Targowicy związanej na Ukrainie. Niestety po ponad 200 latach rokoszanie sięgnęli do tej "tradycji".

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

Merkel zła, Tusk zły bo waszym zdaniem od merkel, Duda w najlepsze sobie z nim śmieszkuje.. Czyżby ukryta opcja targowicka? 

Gomółka był zegarmistrzem,dlatego jeździł po wskazówki do Moskwy.Schetyna też jest zegarmistrzem i też jeździ po wskazówki.Jak to Targowica.Obcej krwi nie zmienisz

• Like 1
Opublikowano

Tusk - ktoś,  kogo wszyscy chcecie postawić przed trybunalem stanu,  sądem itd,  który waszym zdaniem jest winny zrujnowaniu Polski,  wyprzedaży majątku Narodowego, jest winny śmierci prezydenta tysiąclecia, najpierw współpracował z Putinem, teraz chodzi na smyczy merkel, do tego jest gangsterem i unijnym szczurem, a tu wasz umilowany  Adrian sobie w najlepsze śmieszkuje z wcieleniem wszelkiego zla..musi boleć.

Chyba faktycznie Kaczor chce w kolejnej wielkiej pardubickiej wystawić mateuszka a nie Adriana. 

Opublikowano (edytowane)

A nie wiem kto nakradl  najwięcej. Jak ty wiesz,  to na policję radzę się udać. 

Ci,  którym ty tak zawzięcie kibicuje są są ok,  bo kradną rzekomo mniej?

Edytowane przez daron64
Opublikowano
10 godzin temu, daron64 napisał:

"Mechanizm był prosty: w latach 2014- w latach było przyzwolenie na kradzież ??

14 godzin temu, daron64 napisał:

usk - ktoś,  kogo wszyscy chcecie postawić przed trybunalem stanu,  sądem itd,  który waszym zdaniem jest winny zrujnowaniu Polski,  wyprzedaży majątku Narodowego, jest winny śmierci prezydenta tysiąclecia, najpierw współpracował z Putinem, teraz chodzi na smyczy merkel, do tego jest gangsterem i unijnym szczurem, a tu wasz umilowany  Adrian sobie w najlepsze śmieszkuje z wcieleniem wszelkiego zla..musi boleć.

dobrzy ludzie gadają z wszystkimi mimo że się nie lubią to za po psl było kolesiostwo a propo kogo tu co boli to tylko ciebie bo twoja niezależna prasa pisze zeby siać miedzy takich ludzi jak ty ferment 

nawet u mnie to uwagi nie przykuło ... powiedz mi czy ty co czytasz wyrabia ci opinie za ciebie ??

Opublikowano

adrian zrobi tuska profesorem honoris causa i farmer dostanie kociokwiku- dzisiaj zamilkl , chyba odszkodowanie suszowe przepija😅

na szczescie spadl snieg i sezon narciarskiniedlugo sie zacznie- adrian znowu wroci w polskie gory-pooddycha  smogiem i przestanie bredzic, a my zaoszczedzimy miliony na zagranicznych wczasach .

prezes jak zobaczyl wesola pare to musial rodeo obejrzec i jeszcze nie doszedl do siebie a pis-aki nie wiedza co pisac....spoko jutro bedzie przekaz dnia i marek ci wytluumaczy czy profesur jest be czy wrecz przeciwnie. zreszta przez lata byli razem w unii wolnosci .........

Opublikowano

@daron64 powiedz mi czy nagłówki twoich gazet są normalne 

Tusk spotkał się z Macronem. Internautów porwał jednak sposób, w jaki dotarł do Francji 

Tusk podbija Instagrama nowym zdjęciem. Były premier wcielił się w członka The Beatles

"Wprost" pisze o nowym politycznym planie Tuska. Były premier może szybciej wrócić do kraju

przecież tam nic złego nie piszą o platformie  tusk naj po naj czyżby niemcy szykują tuskowi stanowisko w polsce 

teraz poczytaj o pis 😂

a najlepsze że połowę tych felietonów napisała Anna Szulc która napisała o własnych rodakach w niemczech że jesteśmy patrolami na bałtykiem 

prawica nie przestaje strzępić języka po publikacji w najnowszym "Newsweeku". Falę hejtu i oskarżenia o goebbelsowską propagandę wywołał artykuł Anny Szulc o tym, jak Polacy spędzają wakacje nad Bałtykiem. Dziennikarka nie żałuje, że opisała patologię, której była świadkiem. – Nie przejdę nad tym do porządku dziennego. Nawet jeśli mam za to zbierać baty – mówi Anna Szulc.

Cezary Michalski który prowadzi wszystkie strony antypis ...

zresztą co tu pisze przecież samodzielnego myślenia nikogo nie nauczysz.. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v