Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

na budowie centralnego portu komunikacyjnego jeszcze lopaty nie wbito a juz kilkunastu ludzi zatrzymano za korpupcje, tak samo z budowa nowego bloku w elektrowni jaworzno III..

spojrz na pierwsza prezesowa polski:D:D:D,jak na kota to nawet ladna

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Bogdan675 napisał:

ZdjÄcie użytkownika Jack Justin.

Nooo to teraz z podatku na elektromobilność i z tego na co zrzucą się spółki państwowe na pewno powstanie atomówka.:D Żeby tylko reaktorów nie zapomnieli kupić i wstawić. :D

Opublikowano

Nie no Jacus , mój szacun . Ci się dowcip nieźle wyostrzył . :D

Gość marekfarmer
Opublikowano
22 minuty temu, jacus napisał:

spojrz na pierwsza prezesowa polski:D:D:D,jak na kota to nawet ladna

Masz na myśli  prezesową   super  kasty    co na urlop poszła   ???

xD  xDxD  

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, marekfarmer napisał:

Spójrz  jak to mówią  ,,pierwszą babcie Francji,,  i odpowiedz  sobie czy ma klasę czy nie  xD  xD  xD  

Co  gratulował i  komu  ????

Putinowi  budowę  Gazociągu  ???  czy  co  

A co ma jego kobieta , poniekąd bardzo elegancka mimo wieku, do jego klasy? 

Zawodnikom zdobycia  mistrzostwa świata gratulował - nie widziałeś?  A nawet jakby budowy gazociagu to co ci przeszkadza? My do niego nie bedziemy podłączeni bo wstalismy z kolan i kupimy sobie gaz z Hameryki. Na złość Putinowi tak zrobimy ! A kto bogatemu zabroni !

Bogdan - 182 mln to drobne. W tym roku na IPN wydamy 360 a Kurski na propagandę TVPis dostał bodajze 800. Ile to wpompowano w Rydzyka przez ostatnie 2 lata? 

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano

Mnie tam  sport  nie interesuje   a w szczególności  piłka  kopana  

Opublikowano

chyba nie wiesz ze gersdorf to dobra znajoma braci-wychowywali sie w sasiednich domach i  znaja sie od dziecka- to wlasnie l. kaczynski nominowal ja do sn, a wczesniej zwiazana byla mn. ze skok-ami9_9

wedlug oficjalnej propagandy ona juz nie jest prezesem- zaprzeczasz oficjalnej linii pis-u ??????????? dla mnie prawdziwego polaka prezes jest tylko jeden:x.

Gość marekfarmer
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Ale chyba wiesz kto to Borubar?

na ,,profesura,,  tak mówią  na boisku  

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

chyba nie wiesz ze gersdorf to dobra znajoma braci-wychowywali sie w sasiednich domach i  znaja sie od dziecka- to wlasnie l. kaczynski nominowal ja do sn, a wczesniej zwiazana byla mn. ze skok-ami9_9

wedlug oficjalnej propagandy ona juz nie jest prezesem- zaprzeczasz oficjalnej linii pis-u ??????????? dla mnie prawdziwego polaka prezes jest tylko jeden:x.

Tylko nie wiedzą jak się jej pozbyć,:D Coś jak Antoniego z siedziby MON.

• Haha 2
Opublikowano
7 godzin temu, mirro napisał:

Taaa a teraz wmawia się że sądownictwo musi zostać zrównane z ziemią aby było lepsze. Bardzo to budujące. 

Z braku niemożności odpowiedzi,która symbolizuje rujnowanie przemysłu dwóch kadencji a la PO&PSL uciekasz do zachowań które psychologia nazywa wyparciem,jeszcze tamten głupek to lajkuje

Dla was owszem,jest to duża utrata wpływów z których czerpaliście wszelkiego rodzaju korzyści na różnych polach,kolesiowskie krycie nawzajem,nieskończona tolerancja dla swoich,mafijna solidarność,i tak dalej..Teraz nieszczęśliwi wymachujcie białymi różami żeby obywatele skrzykneli się ratować im umoczone korporacyjne dupska,aby było tak jak było.

• Like 1
Opublikowano

@Ulman  

@jacus

@daron64

@DTaras

Lemingi nie zapadają w sen zimowy ale zachowują aktywność przez całą kadęcję. Żerują zwłaszcza w dzień i w nocy. Pomiędzy sobą tworzą obłęd udzielony. Lemingi w szczytowych latach potrafią mieć wysoką zdolność reprodukcyjną i przy obfitym dostępie do propagandy rozmnażają się bardzo szybko.

• Like 1
Opublikowano

a jak braknie im kasy to cos sprzedadza na olx........

jedna mnie tylko ciekawi -czy te lemingi kradna czyjes orzeszki[czy co tam jedza] i pokazuja jako swoje zeby udowodnic jakie to sa madre i pracowite, inteligentne i potrafia nazbierac caly  koszyczek.mimo ze sa tylko zlodziejami co paru zdan z sensem nie potafia sklecic.

Opublikowano

Alamo, to marny los WAS czeka wszak wiekszość w demokracji wygrywa wybory. 

Cieszę sie że jakieś zdanie napisałeś samodzielnie. Tak trzymaj chłopie! Samodzielne pisanie to juz coś -samodzielne myslenie przyjdzie z czasemxD

Opublikowano

zebys nie wykrakal- bo zacznie pisac wypracowania jak "bolek", 

alamo zawsze bedzie mi sie kojarzyl z darmowym ogloszeniem na olx o sprzedazy czesci do czeskiej kosiarki- nie umial dodac wiec go nauczylem jak to sie robi- w zamian za to "ktos" nakapowal do moderatora-usunieto caly watek z tematu i dostalem w nagrode %-to kolega bolka jako sie zowie:D.

nie wiem czy sprzedal ale moge poszukac ogloszenia i podac wam namiary na niego-jak cos potrzebujecie do ztr ?????

Opublikowano
24 minuty temu, Alamo napisał:

Z braku niemożności odpowiedzi,która symbolizuje rujnowanie przemysłu dwóch kadencji a la PO&PSL uciekasz do zachowań które psychologia nazywa wyparciem,jeszcze tamten głupek to lajkuje

Dla was owszem,jest to duża utrata wpływów z których czerpaliście wszelkiego rodzaju korzyści na różnych polach,kolesiowskie krycie nawzajem,nieskończona tolerancja dla swoich,mafijna solidarność,i tak dalej..Teraz nieszczęśliwi wymachujcie białymi różami żeby obywatele skrzykneli się ratować im umoczone korporacyjne dupska,aby było tak jak było.

To było tak per analogia. Nie bież tego tak osobiście. 
Aby jednak dolać trochę goryczy do beczki miodu powiem że w zaistniałej sytuacji moje łapki sięgają co raz dalej. :D Solidarność? Nie Kolego u nas nazywa się to " nie zostawiamy swoich.

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

"KADĘCJĘ" - serio??

Wiadomo dlaczego kopiujesz - naciskając skróty nie zrobisz błędów...

Lemingi są zaliczane do uszczypliwych gryzoni. Ich ciała (w zależności od gatunku) mają maksymalną długość 10 cm do 13,5 cm, przy masie od 33 do 112 g. Cechą charakterystyczną lemingów jest okresowe wykształcanie większych pazurów gdy czują zagrożenie. Późną jesienią środkowe pazury stają się wyraźnie masywniejsze, dzięki czemu zwierzętom łatwiej odbijać piłeczkę. Na wiosnę wymiar środkowych pazurów przez nadmiar pracy ulega stępieniu,staje się na powrót porównywalny z wymiarami pozostałych pazurów

Opublikowano (edytowane)

W populacjach lemingów występują cykliczne zmiany liczebności. Maksymalne zagęszczenie miało miejsce w okresie tuskizmu, Istnieje wiele hipotez dotyczących czynników mających  wpływ na cykliczność zmian liczebności lemingów. Jedna z nich zakłada, że czynnikiem tym jest ograniczenie propagandy w państwowych mediach,jednak żadna z hipotez nie znalazła powszechnej akceptacji w ich środowisku. Możliwe, że za samoregulację liczebności populacji lemingów odpowiada Wyborcza

11 minut temu, jacus napisał:

on jest kwintesencja pisuara-takie trzy w jednym-kapus,zlodziej,niemota.:tw_astonished:

Sugeruję zgłębić twórczość Róży Graf von Hohensztain,jej taśmy filmowej dla niemieckiej propagandy którą POparłeś w wyborach folksdojczu

Edytowane przez Alamo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v