Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Musieli wyskoczyć na miasto bo w sejmie nie ma warunków. Ale zaraz się to zmieni! https://dorzeczy.pl/kraj/49248/Sejm-Ponad-6-mln-zl-na-nowe-restauracje-dla-poslow.html

Musieli pić  w godzinach  pracy  alkohol  :ph34r::ph34r:

8 minut temu, Bogdan675 napisał:

PrawdaObiektywna.plPolskaTo nagranie warto przypomnieć zwłaszcza w dniu Żołnierzy Wyklętych – tak Bronisław Komorowski wypowiadał się na temat niezłomnych [wideo] To nagranie warto przypomnieć zwłaszcza w dniu Żołnierzy Wyklętych – tak Bronisław Komo... 

Źródło: https://www.prawdaobiektywna.pl/polska/komorowski-o-zolnierzach-wykletych-3981.html © http://www.prawdaobiektywna.pl

,,Bredzisław,,   jak zwykle   Bredził  i  nadal  bredzi 

Gość marekfarmer
Opublikowano

Mowa  nie o wszystkich tylko o tych pan  z PO  co wyszło z Sejmu  na browara 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Ale tylko oni  tam  byli   Sami  nikogo  innego  tam nie było

A ciebie  przecież  nie interesuje co było kiedyś  tylko co jest  teraz  :) 

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Byli sami i co w związku z tym?

Posłanka Kruk nadal jest posłanką a ją kiedyś strasznie coś tajemniczego sponiewierało. W zamieszczonym linku wspominają też że bedzie coctail bar i będą mogli grzać na miejscu.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Jasne . Nowa knajpa ma być . Widzę , widzę .:26_nerd: Tak tylko zapytałem .

Gość marekfarmer
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Posłanka Kruk nadal jest posłanką a ją kiedyś strasznie coś tajemniczego sponiewierało. W zamieszczonym linku wspominają też że bedzie coctail bar i będą mogli grzać na miejscu.

Ale to było  dawno temu i w Foktach był  obszerny materiał na temat  owej posłanki

A na  Obecnych POsłów  cicho  sza  ani  słowa

Skoro tak przywołujesz co było kiedyś  to  Kiedyś za czasów  Radosława Sikorskiego   12mln zł  szło  na kolacyjki  Ministerstwa Spraw  Zagranicznych :ph34r:

Opublikowano

Tak szczerze to co jakiś czas , któryś przeholuje i to w każdej partii .

Gość marekfarmer
Opublikowano

Źródło  to sam  Minister  Sikorski  dzisiaj oglądałem TVPiS  i  przypomnieli jego  wypowiedź  :) 

Gość ozzborn
Opublikowano

rząd PiS-owski popuszcza w kalesony ze strachu przed Izraelczykami ? :D

Gość marekfarmer
Opublikowano

Jak ci to interesuje  to   poszukaj sobie  :) 

Gość ozzborn
Opublikowano (edytowane)

bedą dziesiatki tematów zastepczych aby przykryc ustawe 447 ........ to pokazuje ze tvpis jak i tefałeny i inne pulsaty grają do jednej bramki bo nikt o tym nie gada .... a chodzi o gigantyczne pieniadze bo ponoc 300 mld dolarów !!!! 

Edytowane przez ozzborn
Gość marekfarmer
Opublikowano

Masz  łeb  i H*j  to myśl  wklep  sobie  google  i poszukaj   nie potrafisz takich prostych  rzeczy  :ph34r::ph34r:

Opublikowano

Jak nie wiesz ile obecni wydają to skad wiesz czy 12 mln to dużo? Propaganda tak wmówiła? Jak weryfikujesz że to była rozrzutność i marnotrawstwo? 

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Alamo napisał:

Kto pracuje przy czyszczeniu kanałów, musi się przyzwyczaić do smrodu.Kto robi w debacie publicznej – do hejtu.Nie jest on przyjemny, ale na swój sposób pożyteczny,hejterzy pracują w końcu na twoją popularność.Jeśli chodzi o mnie widzę to prosto:walczysz z różnymi, powiedzmy delikatnie, draniami, więc i oni starają się ciebie zniszczyć.Jeśli od czasu do czasu czynią to z większą niż zwykle furią i wściekłością,to znaczy, że trafiłeś wyjątkowo celnie. 

ładnie i delikatnie to nazwałeś dla mnie jego zachowanie coś jak z osiedla komunalnego z patolami  jego teksty ten ma ten ma 4,5tyś  ,młody emeryt ci dostali itp...   o czym to świadczy ze jest zwykłym nieudołem co sam nie morze a innym wygarnia 

58 minut temu, Ulman napisał:

Jak nie wiesz ile obecni wydają to skad wiesz czy 12 mln to dużo? Propaganda tak wmówiła? Jak weryfikujesz że to była rozrzutność i marnotrawstwo? 

a jeśli ok 50tyś ludzi traci płace   dzięki sprzedaży germanom zamykaniu stoczni itp to dobrze ???  jeśli na autostradach bankrutuje ok 2tyś firm  bo pastwo okradało to dobrze 

tak było za po wiec k**wa tam parę tysięcy  premi to co ?? skandal 

jeszcze patrzcie zachowanie   tych ministrów wyjebane mają na człowieka a dziwnym h*jem jak u nas na śląsku zagraniczne firmy nic nie strajkowały  i płacili sumienie i należycie przypadek ??????????

w bankach też dostają kurewne premie za to ze was nabijają na lepsze dla nich koszty kredytu  

ładnie się siedzi na d*pie i gada....   

widzieliście ten film  ten sam film wyemitował tvp to już propaganda pisowska 

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v