Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

pokaz co prezes by powiedzial gdyby wszedl do sklepu za granica:D:D:D-on nie tylko z angielskiego ale nawet  z polskiego[co slychac] mial dwojke i kiblowal w owczesnej 10 klasie

http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/529280,seweryn-kaczynski-szkola-dwoja-liceum-lelewela-tablica.html

atmosfera na af swateczna-jak wczoraj w studio polska, wszyscy sie w kolo obrazaja , wyzywaja od zdrajcow,glupkow i psychicznie chorych, resercz slabo zrobili-wzieli babke ktora ma kredyt frankowy w bz-wbk:D-zdenerwowala pis-aka ktory nie wiedzial ze bankster mateuszek osobiscie zlecil sprzedaz kredytow denominowanych we frankach wbrew zaleceniom rady nadzorczej9_9, a potem ksiadz ktory byl obecny przy tym festiwalu obludy i nienawiscie, poszedl po oplatki wyglosil pare frazesow -znanych kazdemu -to wlasnie cala prawdziwa polska w pigulce........

Opublikowano (edytowane)

@marekfarmer @jacus czy wy w taki dzień jak dziś nie potraficie się powstrzymać od odrzucenia się błotem. KATOLIKI ZAKICHANE ! 

ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. 

Edytowane przez PRIMO
Gość marekfarmer
Opublikowano

PRIMO

Ja  nikogo dzisiaj tutaj  nie obrzucam błotem  nawet  słowa  nie napisałem  tylko mema zapodałem :D

z-frajerami-sie-nie-witam-na-kolana-i-bu

I tym Miłym  Akcentem

Po raz kolejny

Życzę wszystkim Wesołych Świąt

Opublikowano

ten mikolajek to rzeczywiscie swiateczny -to taka maria magdalena tyle ze ona raczej do wielkanocy pasuje..

moj stary proboszcz pasterke zawsze zaczynal slowami; jezus narodzil sie w betlejemskim zlobie, lecz biada ci czlowiecze jesli nie narodzil sie w tobie...... dzisiaj rodzi sie czerwony krasnal  lub krasnalka...

minister plaszczak ostrzega -dzisiejszej nocy para emigrantow ze wschodu probuje osiedlic sie w polsce, on niby stolarz ale na pewno chce tylko socjalu i zasilkow, ona mlodociana matka w zaawansowanej ciazy pewnie po 500 +[na poczatek} przyplynela, juz od rana laza po polsce , szukali schronienie w przecieszynie, zachaczyli o plebanie w osieku, potem oferowano im lokum po sasiedzku w brzezince lub oswieciumu-ale nie przyjeli,wiadomo imigranci maja wysokie wymagania.pozniej w krakowie na ul. siewnej, nastepnie w warszawie na mickiewicza i na wilanowie -tam ich tez nie przyjeli-tylko jeden wolny talerz mieli.   teraz moga byc wszedzie wiec ostrzcie widly i kosy bo moga do waszych domow,obor i chlewni zastukac....maja liczna rodzine,ktora pewnie sprowadza ,rozmnoza sie naszych od tysiacleci ziemiach a potem oglosza ich krolem i krolowa...........................................................................................................

http://joemonster.org/art/41771/Wesolych_

• Confused 1
Opublikowano

Trochę się dzisiaj zasmuciłem, kiedy zobaczyłem, że za oknem nie ma ani płatka śniegu. Wiecie, święta bez śniegu to tak jak konwencje Nowoczesnej bez Petru - niby są, ale to nie to samo.

Postanowiłem zadziałać. Wziąłem #KONSTYTUCJA, wyszedłem przed dom, uniosłem ręce do góry trzymając w nich Konstytucję oraz szepcząc po cichu jeden z artykułów... i nic. Ta historia nie ma happy endu. Śnieg okazał się być pieprzonym rasistą i mieć całkowicie wy*ebane na praworządność w Polsce ;/

• Like 2
Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał:

ten mikolajek to rzeczywiscie swiateczny -to taka maria magdalena tyle ze ona raczej do wielkanocy pasuje..

moj stary proboszcz pasterke zawsze zaczynal slowami; jezus narodzil sie w betlejemskim zlobie, lecz biada ci czlowiecze jesli nie narodzil sie w tobie...... dzisiaj rodzi sie czerwony krasnal  lub krasnalka...

minister plaszczak ostrzega -dzisiejszej nocy para emigrantow ze wschodu probuje osiedlic sie w polsce, on niby stolarz ale na pewno chce tylko socjalu i zasilkow, ona mlodociana matka w zaawansowanej ciazy pewnie po 500 +[na poczatek} przyplynela, juz od rana laza po polsce , szukali schronienie w przecieszynie, zachaczyli o plebanie w osieku, potem oferowano im lokum po sasiedzku w brzezince lub oswieciumu-ale nie przyjeli,wiadomo imigranci maja wysokie wymagania.pozniej w krakowie na ul. siewnej, nastepnie w warszawie na mickiewicza i na wilanowie -tam ich tez nie przyjeli-tylko jeden wolny talerz mieli.   teraz moga byc wszedzie wiec ostrzcie widly i kosy bo moga do waszych domow,obor i chlewni zastukac....maja liczna rodzine,ktora pewnie sprowadza ,rozmnoza sie naszych od tysiacleci ziemiach a potem oglosza ich krolem i krolowa...........................................................................................................

http://joemonster.org/art/41771/Wesolych_

Biedny Ty . Samotność musi być okropna w Święta . Niemal mi Cię żal ...:/

Opublikowano

zetorki dobrze ze nie zostales psychologiem bo na ludziach  znasz sie tak jak na zetorach:13_upside_down::13_upside_down::13_upside_down:,

popatrz na godziny moich postow -prawie kazdy po 22 bo wtedy nareszcie jestem sam:D:D:D.albo w czasie niedzielnej sumy,zona i dzieci spia bo rano do pracy i szkoly, a ja mam wreszcie spokoj, chwile dla siebie-zreszta skad mozesz znac to uczucie jak caly dzien siedzisz na af i pewnie paru innych szajsbukach.:26_nerd::26_nerd::26_nerd:. probujesz realne zycie zastapic wirtualnym- zal mi cie -tak naprawde, bez zartow.....

• Like 1
Opublikowano

twoje dzieci chodzą bez święta do szkoły a zona do pracy  wytrzeźwiej co piszesz 

a zetorki12  chodziło ze nawet w święta plujesz jadem  wypisujesz bzdury  no ale jak to opcja po brak kultury ............ jak i w życiu tak i na ulicy 

• Like 1
Opublikowano

No proszę . Romek świetnie zrozumiał , a Ty jak zwykle z tymi swoimi klapkami na oczach . Właśnie chodziło o osamotnienie w poglądach . Próbujesz zaistnieć , ale nie potrafisz , a plucie jadem dookoła to niezbyt dobry sposób . W Święta ludzie próbują być lepsi , a Ty co ? ... ŻAL .

Opublikowano

Aż nie chcę myśleć co Wy w Sylwestra robicie. 

Ps.                                             Najpierw znalazłeś śwagra czy żonę?

Pytanie retoryczne  - wiadomo, że śwagra ;)

Opublikowano

romus i zetorek czy macie pewnosc, ze te grzybki ktore jedliscie na wigilie to na pewno byly prawdziwki ?????????

w sylwestra ide na wesele:D, ja najpierw poznalem tesciowa a potem zone 9_9

Opublikowano

Czyli wiadomo, kto w domu rządzi i o wszystkim decyduje -  teściowa;)

Opublikowano

Tak czytając paJacusia to bardzo prawdopodobne , że mamusia .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v