jakie jest spalanie mtz 52 i 82
-
Podobna zawartość
-
Przez Tomek34
czy ktoś z Was posiada takie ciągniki. Jak się sprawują, i ile pali na mth model 699 z sześciocylindrowym silnikem i jakie tam są skrzynie.
-
Przez Dominik
Witajcie drodzy koledzy miłośnicy rolniczej motoryzacji. Potrezebuje Waszej pomocy. Otóż przede mna zakup Johna Deera i mam poważny dylemat. Który wybrać...?? W dużej mierze używałbym go do transportu a poza tym do typowych upraw polowych. Myślałem o JD 6230. Co o tym myślicie?? Co ewentualnie możecie mi polecic. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam
-
Przez rademenes
Czy wie ktoś może jak rozkręcić pompę wtryskową LUCAS. Chodzi o tę część z której wychodzą rurki do wtryskiwaczy. Chce to zrobić ponieważ ciągnik nie chce wejść na duże obroty. Wiem że ma ta pompa małe sitka które się napewno zabrudziły.
-
Przez Wojtek
ile wam palą te ursusy na mtg i na ile godzin pracy ciezkiej lub lekkiej starcza pełen gorny zbiornik
jak bym nie kombinował czy jezdząc na obrotach 1500-1700 w orce czyw innych pracach czy obrotach 2100-2400 zawsze mi gasnie ciagnik z braku paliwa po około 7 godzinach,( mam 1224, pzrez kilka dni chodziła w turbo ale sie zatarła i znowu jest bez turbo, pompa jest spowrotem zmieniona od bez turbo)
-
Przez lukasz150
Witam. Mam zamiar Sprzedac zetora 7245 i zakupic MF 3070 czy wyjdzie mi to na dobre? Co możecie powiedzieć o MF 3070? Jego spalanie, wady zalety itp. Prosze o pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wiosenne przymrozki- doplaty
Zapchany przenośnik pochyły